ראו הוזהרתם אני בהתחלה לא ידעתי שלא שמים אשראי עכשיו קיבלתי חיוב שלא ביצעתי של 229 ש"ח
לא לשים אשראי באתר
תשמע אחי, אתה חייב לתועלת אלפי אנשים שיעזרו בזה!! כי זה עדכני- לברר איתם בצ'אט מה זה, ומה הם עונים, אפילו תצלם לנו את השיחה שלך איתם, זה קריטי!! אם זה טעות מצידם [ולא אתה שכחת או התבלבלת עם חנות אחרת..] אני מוציא משם עכשיו את האשראי גם..
אני דיברתי איתם והם הראו לי והוכיחו שהם עובדים עם כל ההגנות וההצפנות, וראיתי גם באתר ZUZU שנחשב לאמין ביותר ששולל את החששות האלו, וטוען שנכון שהייתה תביעה לחברה הזאת שהיא פעם לא הייתה נקראת טמו אלא [PDD משהו..] ובאמת זה חברה ענקית שמוערכת בכמה מאות מליארדים, זה לא ילדים שם.. והסביר למה פעם היה בעיות ולמה היום אין לחשוש כלל, מי שרוצה הנה קישור של הסקירה המולטי מורחבת שלו על טמו:
https://zuzu.deals/254812/temu-review/
ובכל זאת שאלתי אותם לפני כמה ימים על הנושא אחרי שראיתי פה ושם הודעות ופרסומים בסגנון שדודה שלה ואחות שלה סיפרו לה שקרה להם וכו'.. והם ישר הרגיעו אותי ואמרו לי שבכל זאת הם ישמחו להדריך אותי איך להסיר את פרטי האשראי לגמרי לצמיתות וכו'.. ולא ניסו לדחוק בי בכלל להשאיר.. בקיצור נשמע מוזר מה שאתה מספר... תבדוק שוב טוב אם לא אחד מבני הבית או אתה רכשתם במחיר הזה בחנות אחרת או בטמו...