אני שילמתי עם פייפאל ותמיד ירד לי הקרדיטאשמח עם מישהו יוכל לעזור
עש קרדיט של כמה שקלים
ואני רוצה לשלם דרך פייפאל
אבל את הקישור לפייפאל יש בעגלה ששם לא יורד הקרדיט
ובקופה אין קישור לפייפאל מה עושים?
אני פתחתי חשבון בפייפאל בלי שביקשו ממני את הפרטי בנק בכללבניסיון לפתוח חשבון פייפל -
הכנסתי אשראי. אח"כ ביקש את פרטי הבנק באנגלית.
הקלדתי דיסקונט באנגלית ורשם לי שגיאה.
מישהו?
למה בעגלה לא יורד הקרדיט? בטח שיורד, תלחצו על מעבר לעגלה, ואז לקופה ותראו שירד הקרדיט (כמה שזכור לי)אשמח עם מישהו יוכל לעזור
עש קרדיט של כמה שקלים
ואני רוצה לשלם דרך פייפאל
אבל את הקישור לפייפאל יש בעגלה ששם לא יורד הקרדיט
ובקופה אין קישור לפייפאל מה עושים?
תרשמו להם בצ'אט שיש לכם בעיה עם זה, אצי הם קישרו אותי למוכר עצמו שהסביר לי בצ'אט נפרד איך לסדר את המוצר.הזמנתי את הנברשת הזאת,
והיא באה עם מוט ארוך מחולק ל3 מוטות שא"א להפריד ביניהם, וככה הנברשת ארוכה ומגיעה כמעט עד הרצפה...
אולי מישהו התנסה איתה ויודע איך מתקינים אותה בגובה סביר?
אולי תנסה לפנות לפייפאל ולבטל את העסקה? יש להם איזו רשת ביטחון לדברים כאלה.חבילה שלא הגיעה כבר כמעט חודש
אנחנו כבר כמה חודשים מבצעים הזמנות ולא היה שקל אחד שחוייבנו יותר...ראו הוזהרתם אני בהתחלה לא ידעתי שלא שמים אשראי עכשיו קיבלתי חיוב שלא ביצעתי של 229 ש"ח
לא לשים אשראי באתר
אני משתמש ממחשב.מדובר לא רק בגניבת אשראי אלא בגניבת זהות.
כלומר בהתקנת האפליקציה הם שואבים לך את כל המידע מהפלאפון.
ולכן המחירים שם כל כך זולים. כי הם מוכרים מידע ולא מוצרים.
כדי להתגונן קונים רק דרך האתר. ורק דרך פייפאל. ואז אפשר לישון רגוע במידה והמשלוח שלך הגיע.
לגבי החלפת החברה, לחברת בת/אחות/שוויגער , כל טמבל יכול לעשות את זה. להיפך זה רק מחשיד יותר.
הם גנבים, אבל בינתיים אנחנו נהנים.
שיטת המצליח
אפשר להגיד לו לשים ליד הדלת.אני חייב להיות בבית כשהשליח מגיע?
אם אני לא נמצא לאיפה זה הולך?
זה הגיע לי גם אחרי כמה חודשיםאנחנו כבר כמה חודשים מבצעים הזמנות ולא היה שקל אחד שחוייבנו יותר...
לא משעמם לי לחרטט דברים אתה לא חייב להאמין זה בחירה שלך סך הכל רציתי לעזורתשמע אחי, אתה חייב לתועלת אלפי אנשים שיעזרו בזה!! כי זה עדכני- לברר איתם בצ'אט מה זה, ומה הם עונים, אפילו תצלם לנו את השיחה שלך איתם, זה קריטי!! אם זה טעות מצידם [ולא אתה שכחת או התבלבלת עם חנות אחרת..] אני מוציא משם עכשיו את האשראי גם..
אני דיברתי איתם והם הראו לי והוכיחו שהם עובדים עם כל ההגנות וההצפנות, וראיתי גם באתר ZUZU שנחשב לאמין ביותר ששולל את החששות האלו, וטוען שנכון שהייתה תביעה לחברה הזאת שהיא פעם לא הייתה נקראת טמו אלא [PDD משהו..] ובאמת זה חברה ענקית שמוערכת בכמה מאות מליארדים, זה לא ילדים שם.. והסביר למה פעם היה בעיות ולמה היום אין לחשוש כלל, מי שרוצה הנה קישור של הסקירה המולטי מורחבת שלו על טמו: https://zuzu.deals/254812/temu-review/
ובכל זאת שאלתי אותם לפני כמה ימים על הנושא אחרי שראיתי פה ושם הודעות ופרסומים בסגנון שדודה שלה ואחות שלה סיפרו לה שקרה להם וכו'.. והם ישר הרגיעו אותי ואמרו לי שבכל זאת הם ישמחו להדריך אותי איך להסיר את פרטי האשראי לגמרי לצמיתות וכו'.. ולא ניסו לדחוק בי בכלל להשאיר.. בקיצור נשמע מוזר מה שאתה מספר... תבדוק שוב טוב אם לא אחד מבני הבית או אתה רכשתם במחיר הזה בחנות אחרת או בטמו...
אני משתמש באשראי וירטואליראו הוזהרתם אני בהתחלה לא ידעתי שלא שמים אשראי עכשיו קיבלתי חיוב שלא ביצעתי של 229 ש"ח
לא לשים אשראי באתר
מה זה אומר? איך עושים את זה?אני משתמש באשראי וירטואלי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: