המשלוח עד הבית בתוספת תשלום?עד הבית נראה לי שיש גם אופצייה של מרכז חלוקה אבל אני לא יודע איפוא המרכזי חלוקה לא נראה שזה בפריסה כ"כ רחבה כמו הדואר
המשלוח עד הבית בתוספת תשלום?עד הבית נראה לי שיש גם אופצייה של מרכז חלוקה אבל אני לא יודע איפוא המרכזי חלוקה לא נראה שזה בפריסה כ"כ רחבה כמו הדואר
לאהמשלוח עד הבית בתוספת תשלום?
המשלוח עד הבית בתוספת תשלום?
וגם ההחזרות חינם
לא ניסיתי אבל כך הם כותביםוגם ההחזרות חינם
אני כן ניסיתי ...לא ניסיתי אבל כך הם כותבים
הגיע היום אחרי שבועיים מההזמנהבשבועיים האחרונים הגיעו גם תוך כמה ימים?
יש מישהו שקנה?206 ש"ח,
מה טיבו לא ידוע
Temu Israel - פריט זה הופסק
עגלת ילדים קלה במיוחד למטוסים, NW 4.6 קג, חיונית לטיולים, מתנה נהדרת לחג המולד במחיר הנמוך ביותר ב-Temu. משלוח חינם והחזרות על תינוק ויולדות במבצע ב-Temu.share.temu.com
אני לא קניתי אבל שלחתי לאתר כמה זמן אחריות יש על העגלה הם אמרו לי שהם נותנים אחריות עם יכולת להתלונן רק למשך 120 יום שזה לא הרבהיש מישהו שקנה?
כןהזמנתי לפני שבוע ועדיין רשום המעקב הזמנה נשלחה.
זה תקין?
גם לי היה איזה 10 ימים במצב הזהלי כתוב מה 23 שהטיסה המריאה,
יכולים להסביר יותר לגבי זה?ניסיתי את האופצייה של התאמת מחיר וזה עובד הם החזירו לי שקל כי המחיר ירד
לא לפנייכולים להסביר יותר לגבי זה?
איך עושים את זה?
רק אחרי שקיבלתי את הפריט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: