לא הבנתילא לפני
עם ירד המחיר של המוצר אז יש לך בהזמנות שלי את המוצר אחד האופציות זה התאמת מחיר
כנראה מדובר בחבילה גדולה או רגישה.מישהו יודע למה הגיע לי למרכז איסוף ולא עד הבית?
תשלחי קישורכנראה מדובר בחבילה גדולה או רגישה.
אני הזמנתי מנורה מהממת וגם הגיע לי לתחנת איסוף, וטוב שכך.
נ.ב היא מאירה ויפה בול כמו שהייתה בתמונה ולא כמו באלי אקספרס שלפעמים מגיע משהו מדומיין...
אם אפשר קישור לאזונית בולטוס טוב
מנסיון?אוזניות אלחוטיות אוזניות אלחוטיות 5.3 צופר 13 מ"מ זמן משחק - Temu Israel
קנו את אוזניות אלחוטיות, אוזניות אלחוטיות 5.3, צופר 13 ממ, זמן משחק של 30 שעות, מיקרופון מובנה לביטול רעשים, נרתיק לטעינה מהירה מסוג C, אוזניות In-Ear סטריאו BT עמידות למים לאוזניות אינ-אוזן לאייפון ואנדרואיד, מיקרופון אוזניות אוזניות ספורט לעסקים למשחקים. עם תצוגת כוח דיגיטלית, ביטול רעשים...www.temu.com
הוא מתקשר לפני,השליח מתקשר לפני?
בדיוק אני מחכה להזמנה
פשוט בבנין אצילנו אסור שמשהו ישאר לרגע מחוץ לבית עקב גניבות
דווקא קמתי ביום חמישי והיה חבילה מאחורי הדלת כנראה זה תלוי איזה שליחהוא מתקשר לפני,
באחת מהפעמים לא עניתי וכשחזרתי אליו הוא אמר שהוא יחזור לכתובת שלי כדי לתת לי (הוא לא הניח מאחורי הדלת בלי להגיד לי לפני)
כןמנסיון?
כןקרה לכם שהיה כתוב שהמשלוח נמצא בשדה תעופה \ טיסה \ מעבר וכדו'
והמשלוח הגיע פתאום למרות שהיה כתוב אחרת במעקב?
את לא חייבת למלאות זה אופציונלידחוף! אשמח לעזרה- באה לשלם וכותב לי :
צפה בקובץ המצורף 1514827
האמנם? משלמים מכס? זה לא כמו בשיין שמגיע עם חברת שליחויות?
עברתי את הסכום הנ''ל בהרבה זה בעיה?!אם לא הגעת ל75$ לא יחייבו אותך במכס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: