אמונה וביטחון
משתמש מקצוען
אין להם עמלה גבוהה?אני עשיתי שם כבר כמה קניות והכל בסדר. תעשי דרך פיפיל
והיכן ניתן לראות אופציה של מוצר שניתן להחזרה ומה שלא?
אין להם עמלה גבוהה?אני עשיתי שם כבר כמה קניות והכל בסדר. תעשי דרך פיפיל
תאמת לא עקבתי אחרי העמלה אבל זה הכי נח אני הכל האתרים מזמינה דרך פיפל ככה אני יכולה לראות קבלות מסודרות והחזרים אם צריךאין להם עמלה גבוהה?
והיכן ניתן לראות אופציה של מוצר שניתן להחזרה ומה שלא?
אולי בכל זאת?אשמח לעזרה, איפה מופיע על מוצר שהוא לא ניתן להחזרה?
ניסיתי לפנות לשירות לקוחות שלהם וחוץ מלתסכל אותך עם בוט ותשובות לקוניות לא ענו לי תשובה נורמלית...
יש אפשרות לצאט עם נציג תוכלי לשאול שםאולי בכל זאת?
תודה, מעניין אותי אם יש מוצר שאי אפשר להחזיר-- יצא לך להיתקל?אם ניתן להחזיר זה כתוב פה:
ניסיתי לפנות לשירות לקוחות שלהם כמה פעמים וחוץ מלתסכל אותך עם בוט ותשובות לקוניות לא ענו לי תשובה נורמלית...יש אפשרות לצאט עם נציג תוכלי לשאול שם
השליח מתקשר לפני?אני הזמנתי לפני שבועיים הגיע היום עם שליח עד הבית
הוא התקשר כי הוא רצה לדעת באיזו כניסה אני לא יודע אם תמידהוא מתקשר לפני?
בדיוק אני מחכה להזמנה
פשוט בבנין אצילנו אסור שמשהו ישאר לרגע מחוץ לבית עקב גניבות
מתקשר קודםהשליח מתקשר לפני?
בדיוק אני מחכה להזמנה
עד הבית נראה לי שיש גם אופצייה של מרכז חלוקה אבל אני לא יודע איפוא המרכזי חלוקה לא נראה שזה בפריסה כ"כ רחבה כמו הדוארההזמנות אצלהם מגיעות עד הבית או למרכז חלוקה של הדואר כמו אליאקספרס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: