מישהו יודע אם בשוק הסיטונאי בירושלים אפשר לקנות כלקוח יחיד?צריך לפתוח שוק סיטונאי בכמה נקודות בארץ
בעיקר חרדיות (כי קונים כמויות גדולות)
ובכך לאפשר קניה ללא פערי תיווך
בעבר המכירות השכונתיות התחילו לעשות את זה
היום הם קיבלו תאבון...
מישהו יודע אם בשוק הסיטונאי בירושלים אפשר לקנות כלקוח יחיד?צריך לפתוח שוק סיטונאי בכמה נקודות בארץ
בעיקר חרדיות (כי קונים כמויות גדולות)
ובכך לאפשר קניה ללא פערי תיווך
בעבר המכירות השכונתיות התחילו לעשות את זה
היום הם קיבלו תאבון...
אני ראיתי בספר על כלכלה שמציע להתארגן כמה שכנים ביחד ולקנות מוצרים בסיטונאות מהחברות על בסיס קבועמישהו יודע אם בשוק הסיטונאי בירושלים אפשר לקנות כלקוח יחיד?
במרכז אפשר אם אתה קונה משאית מלאה סחורהמישהו יודע אם בשוק הסיטונאי בירושלים אפשר לקנות כלקוח יחיד?
איפה את גרה?!דווקא אבוקדו סוג א' א' מתחת לבית שלי עולה עכשיו 11.9
צריך לחשוב על זה ברצינותאני ראיתי בספר על כלכלה שמציע להתארגן כמה שכנים ביחד ולקנות מוצרים בסיטונאות מהחברות על בסיס קבוע
זה יכול ללכת טוב בדברים עמידים ושהצורך בהם הוא קבוע וקשיח כגון סבונים שמפו נייר טואלט וכו'
אולי גם במזון יבש או שימורים ואם ממש רוצים אז אפשר להזמין אפילו פירות וירקות מהחקלאים אם כל אחד יודע כמה הוא צורך בשבוע ומתארגנים על כמויות מסודרות קבועות
המלצה שלי אפשר להתחיל בקטן לראות איך זה עובד ואז להתקדם
מי שלוקח את הרעיון ברצינות ומנסה בבקשה שיעדכן
זה קיים אבל צריך לנסוע ולסחובצריך לחשוב על זה ברצינות
ראיתי פרסום משווק של ביצים שעושה משלוח מ-5 תבניות ומעלה במחיר 28 ש"ח לביצים L
חשבתי להתארגן עם עוד שכנה ולעשות משלוח קבוע מידי שבוע.
אבל זה רעיון להתארגנות
אפילו פעם בחודש
קמח, סוכר, שמן, מוצרי נייר, חד פעמי, שימורים (חוץ מרסק עגבניות הפסקתי כמעט לקנות אפשר לקנות קפוא בחצי מחיר) וגם קפואים
יש בזה את כל הבעיות של המכירות השכונתיותצריך לחשוב על זה ברצינות
אבל זה רעיון להתארגנות
אפילו פעם בחודש
קמח, סוכר, שמן, מוצרי נייר, חד פעמי, שימורים (חוץ מרסק עגבניות הפסקתי כמעט לקנות אפשר לקנות קפוא בחצי מחיר) וגם קפואים
זה רק בפירות וירקות בכל דבר אחר זה מגיע עד הביתזה קיים אבל צריך לנסוע ולסחוב
איזה בעיות יש במכירות השכונתיות?יש בזה את כל הבעיות של המכירות השכונתיות
גיסתי מתארגנת עם 2 בנות דודות שגרות בבניינים הסמוכים ומזמינות ביחד ביצים בזול על בסיס קבוע.צריך לחשוב על זה ברצינות
אבל זה רעיון להתארגנות
אפילו פעם בחודש
אבטיח זה פרי שגודל באדמהאבטיח זה ירק..
לי יש בעיה אחרת ..
ראיתי היום ירק בפחות מ 0.90 אג'
לא קניתי כי כתוב שאסור...
אייייי אתה מזכיר לי ימים טובים איך היינו חולבים את העיזהצריכים לחזור לימי קדם
לזרוע בגינה מלפפון גזר תפו"א ועגבניות
והמוכשרים שבינינו יקנו שתילים של פירות שעבר כבר שנות הערלה וכו'
כל זה מי שיש לו גינה או שגר במקומות שיש שטחים וגינות סביב הבנין
גם הילדים יהנו להשקות כל בוקר וערב וגם יהיה לכולם פירות בשפע
וכן לקנות פרות ולהוציא חלב כחל בוקר
ובזה גם נחסוך מלקנות צעצועים כי הילדים יהיו עסוקים בפרה
ומה עם מחירי הביצים שעוליםםםםםם
נקנה תרנגולות ויהיה ששון ושמחה בבית ובחצר
בשביל 5 תבניות ביצים מספיק לי לעצמי ועוד שכנה אחתגיסתי מתארגנת עם 2 בנות דודות שגרות בבניינים הסמוכים ומזמינות ביחד ביצים בזול על בסיס קבוע.
סבא! בן כמה אתה איך אתה זוכר ימים מקדםפאייייי אתה מזכיר לי ימים טובים איך היינו חולבים את העיזה
חלב עיזים גם יותר בריא וגם יותר ריח
זה מה שעושים משנת יוסף ואושר וכבוד ומכירות השכונהאני ראיתי בספר על כלכלה שמציע להתארגן כמה שכנים ביחד ולקנות מוצרים בסיטונאות מהחברות על בסיס קבוע
זה יכול ללכת טוב בדברים עמידים ושהצורך בהם הוא קבוע וקשיח כגון סבונים שמפו נייר טואלט וכו'
אולי גם במזון יבש או שימורים ואם ממש רוצים אז אפשר להזמין אפילו פירות וירקות מהחקלאים אם כל אחד יודע כמה הוא צורך בשבוע ומתארגנים על כמויות מסודרות קבועות
המלצה שלי אפשר להתחיל בקטן לראות איך זה עובד ואז להתקדם
מי שלוקח את הרעיון ברצינות ומנסה בבקשה שיעדכן
יש כבר דבר כזה ?האבוקדו שמינית? מתגעגעת לפרי הזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: