ברמי לוי משמש 25משמש 28 שח לקילו
קופסא פיצפונת של דובדבן 18 שח
דובדבן 15
ברמי לוי משמש 25משמש 28 שח לקילו
קופסא פיצפונת של דובדבן 18 שח
באמת?רק לידע שום מוצר מזון טרי שנפתח לתחרות לא הביא להוזלת מחיר
עד כמה שידוע לי, אבטיח נחשב פרי. גם במשניות מוזכר ירקות ובנוסף פירות האדמה.אבטיח זה ירק..
לי יש בעיה אחרת ..
ראיתי היום ירק בפחות מ 0.90 אג'
לא קניתי כי כתוב שאסור...
זה נחשב למחיר סביר יחסיתאבטיח 3.9 לקילו
לטענתך אין שום בעיה שיפתחו את השוק לתחרותכמו שכבר כתבו - המחיר הגבוה נובע מפערי התיווך של הסיטונאים, החקלאים מקבלים מחיר נמוך בהרבה ממה שאתם משלמים בחנות
מהסיבה הזו פתיחת השוק לייבוא לא תוריד את המחירים בגלל שהיבואנים הם אלו שיגזרו את הקופון
כי אנחנו פרייארים ונשלם בלאו הכי את המחיר הגבוהואז למה שהרשתות ייבאו מרחוק וישלמו על משלוח במקום לקנות מפה באותו מחיר?
ואז תסתובב בכל העיר, ברחוב פלוני תקנה עגבניות, ברחוב אלמוני תקנה פלפלמה שצריך זה שהחקלאים יפתחו נקודות מכירה בערים.
ריבונו של עולם! למה זה לא קורה???
כבר היה את זה ונלחמו בזה בטירוף עד שזה נסגרמה שצריך זה שהחקלאים יפתחו נקודות מכירה בערים.
תתפלאו לגלות, אבל יש דבר כזה בארץואז תסתובב בכל העיר, ברחוב פלוני תקנה עגבניות, ברחוב אלמוני תקנה פלפל
הליכה של 10 דקות ויש לך דוכן שמוכר חצילים.
בקיצור.. לא סביר.
מה שצריך
זה יבואן שייבא את כל סוגי הפירות והירקות, והוא יפתח דוכנים.
זה כבר יש..
קוראים לזה ירקן.
זה קרה בשמיטה...מה שצריך זה שהחקלאים יפתחו נקודות מכירה בערים.
ואני קניתי באמצע השבוע מילון אחד די גדול ב- 16.9 !יום שיש הזה שמתי לי 4 אגסים בשקית...
אני באה לשקול וכו' אני רואה 10 ש"ח ....
הבעיה בפירות שהם מחזיקים המון זמן על המדף ולכן המחיר לא משתנה בשונה מירקות....
זוכרים את מחאת שקוטג היום זה עולה 6.90
אין לאבטיח וויטמינים שיש בפירותעד כמה שידוע לי, אבטיח נחשב פרי. גם במשניות מוזכר ירקות ובנוסף פירות האדמה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: