הרי זה 10 אגו' יותר ואסור לקנותיום שיש הזה שמתי לי 4 אגסים בשקית...
אני באה לשקול וכו' אני רואה 10 ש"ח ....
הרי זה 10 אגו' יותר ואסור לקנותיום שיש הזה שמתי לי 4 אגסים בשקית...
אני באה לשקול וכו' אני רואה 10 ש"ח ....
ומה עם הכשר?תתפלאו לגלות, אבל יש דבר כזה בארץ
ולא צריך ללכת 10 דקות בין עגבניה למלפפון
הפוסט הזה אמנם מ-2020 וצריך לבדוק האם המידע עדכניטעים להכיר: שווקי איכרים ברחבי הארץ - למטייל בישראל (טיולי)
שווקי איכרים כבר מזמן הפכו לטרנד עולמי וגם בארץ הם צצים בלא מעט מקומות עם תוצרת מקומית ישירות מהחקלאים. איפה אפשר למצוא אותם? אירגנו לכם רשימה מסודרת של שווקים מהצפון עד הדרום ולכם רק נשאר לבחור באיזה איזור לצאת לשופינג! אז למה אתם מחכים?www.tiuli.com
שלפחות מלפפון ועגבניה נוכל לקנות לבינתייםאם כבר מבקשים מחיר שפוי למה חושבים שעשר ש"ח לקילו זה מחיר שפוי?
עד לפני אולי עשר שנים המחיר הסטנדרטי של פירות קיץ/חורף היה 3 ש"ח לקילו.
העלו לעשר, ועכשיו קיבלו תיאבון והקפיצו ל44, הרי ממילא אנחנו משלמים כל מחיר שיושת עלינו.
בשנה שאיננה שמיטה אין בעיה בירקות, והרבה פעמים גם לא בפירות-במקרים שידוע שאין ערלה. (כמובן צריך לעשר בבית)ומה עם הכשר?
ומאיפה אני יודע אם אינו ערלה?במקרים שידוע שאין ערלה.
אם החשש פחות מאחוזים מסוימים זה בסדרומאיפה אני יודע אם אינו ערלה?
יש רבנים שמומחים בזה (לדוג' פעם אמרו לי על פרי מסוים שלא יתכן בו ערלה כי העץ לא יכול להצמיח פירות כשהוא קטן)ומאיפה אני יודע אם אינו ערלה?
זה יותר מורכב ממה שזה נשמע. פעם בדקנו והרבה מאד מהרשימה היה בעייתי (בעיקר בפירות הנפוצים. יש היום הינדוס שגם בעצים צעירים הפירות ראויים למאכל, ויש פירות שיוצאים חוטר שמסבך את הענייןן וכד')אם החשש פחות מאחוזים מסוימים זה בסדר
תלוי איזה פריומה עם הפירות שמוכרים הערבים בדוכנים למשל ליד חברון בדרך למערת המכפלה?
האם אפשר לסמוך שזה מהשדות שלהם כמו שהם אומרים?
מה זה משנה מאיזה שדה זה, איסור ערלה יש גם בשדה נכרי לכול השיטות!!ומה עם הפירות שמוכרים הערבים בדוכנים למשל ליד חברון בדרך למערת המכפלה?
האם אפשר לסמוך שזה מהשדות שלהם כמו שהם אומרים?
עלול להיות נגוע, בשל בעיות ריסוסתלוי איזה פרי
תפוח סטאר קינג
משמש
אפרסק
הם קונים בשוק ומוכרים בבסטה..
תאנים וענבים (לא יפים חיצונית) יש סיכוי שגדל אצלם
מה פתאום , חלילה לסמוך על סימנים כאלו !(לדוג' פעם אמרו לי על פרי מסוים שלא יתכן בו ערלה כי העץ לא יכול להצמיח פירות כשהוא קטן)
חכם לא נכנס למקום וכו' וכו'ורוד לבנבן מקבל את פנינו. לא ראוי למאכל בהמה.
הפנים שלנו נהיו בצבע של האבטיח...
.
בשביל זה שילמנו כ"כ יקר?!?!
מסתבר שהכמה שעות נסיעה בשמש ללא המגבת לא היו מבשלות אותו...כך אכן היה , הוא נשאר ורוד לבנבן ...
כך אכן היה , הוא נשאר ורוד לבנבן ...חשבנו ששלם יחזיק מעמד טוב יותר מחצי
בנסיעה כ"כ ארוכה + עצירות בדרך...
אז למדת שעדיף חצי אדום/מתוק גם אם הוא קצת עייףחשבנו ששלם יחזיק מעמד טוב יותר מחצי
בנסיעה כ"כ ארוכה + עצירות בדרך...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: