זה הפך להיות לא כ"כ מצחיקריכים לחזור לימי קדם
לזרוע בגינה מלפפון גזר תפו"א ועגבניות
והמוכשרים שבינינו יקנו שתילים של פירות שעבר כבר שנות הערלה וכו'
כל זה מי שיש לו גינה או שגר במקומות שיש שטחים וגינות סביב הבנין
גם הילדים יהנו להשקות כל בוקר וערב וגם יהיה לכולם פירות בשפע
וכן לקנות פרות ולהוציא חלב כחל בוקר
ובזה גם נחסוך מלקנות צעצועים כי הילדים יהיו עסוקים בפרה
ומה עם מחירי הביצים שעוליםםםםםם
נקנה תרנגולות ויהיה ששון ושמחה בבית ובחצר
איך קונים אבוקדו??ככה אני מתנהגת שנים.
לא עוברת את ה12₪
המג"ש שלי היה אומר "לייגס'ט א הנחה און פרעגס'ט א קשיא " ... (אתה מניח הנחה ושואל על פיה...)איך קונים אבוקדו??
אז לא, זה בדיוק העוקץ שבכוונתי בעת כתיבת דברי אלו, להראות ולהדגיש שמחירי האבוקדו הינם קשיחים הרבה מעל הסכום המדובר, ואתה או שהנך חלוק עלי (וזה קצת חוסר אינטליגנצייה להתווכח על מציאות) או שלא הבנת את דבריי ולכן חזור שוב לתחילת ההודעה שם פירשתי אותההמג"ש שלי היה אומר "לייגס'ט א הנחה און פרעגס'ט א קשיא " ... (אתה מניח
או שאתה לא הבנת ...vnda akl fbrtv
אז לא, זה בדיוק העוקץ שבכוונתי בעת כתיבת דברי אלו, להראות ולהדגיש שמחירי האבוקדו הינם קשיחים הרבה מעל הסכום המדובר, ואתה או שהנך חלוק עלי (וזה קצת חוסר אינטליגנצייה להתווכח על מציאות) או שלא הבנת את דבריי ולכן חזור שוב לתחילת ההודעה שם פירשתי אותה
אוי לזה בכלל לא התכוונתי...הרי ברור שהשאלה היא לא כלפי אלה שכבר קנו ואף לא כלפי אלו אשר מתעתדים לקנותאו שאתה לא הבנת ...
כוונתי לשאול , מי אמר שהם קונים
לזה בכלל לא התכוונתי
דווקא אבוקדו סוג א' א' מתחת לבית שלי עולה עכשיו 11.9איך קונים אבוקדו??
הוא לא יכול להעשות א"ז כי הוא לא יקבל קרדיטבסוף הסיפר הוא מאד פשוט
אנחנו לא מייבאים פירות מחו"ל כי אנחנו רוצים להגן על החקלאים
אם המחירים פה נהיים מופקעים הרבה מעל שאר העולם הופר החוזה
המדינה צריכה לפתוח את השוק ליבוא חופשי של פירות וירקות
זה דבר שהתחיל בממשלה הקודמת וחבל שסמוטריץ' תוקע את זה
וואו נדיר, אבל עדיין אם נהיה קטנוניים מחוץ לטווח המתבקש פה בחרםדווקא אבוקדו סוג א' א' מתחת לבית שלי עולה עכשיו 11.9
ומאיפה אני יודע אם אינו ערלה?
אם החשש פחות מאחוזים מסוימים זה בסדר
יש רבנים שמומחים בזה (לדוג' פעם אמרו לי על פרי מסוים שלא יתכן בו ערלה כי העץ לא יכול להצמיח פירות כשהוא קטן)
זה יותר מורכב ממה שזה נשמע. פעם בדקנו והרבה מאד מהרשימה היה בעייתי (בעיקר בפירות הנפוצים. יש היום הינדוס שגם בעצים צעירים הפירות ראויים למאכל, ויש פירות שיוצאים חוטר שמסבך את הענייןן וכד')
החלק הקל שבעסק הזהובכל מקרה יבוא של מוצרים מהצומח זה קצת מסובך, צריך אישורים ממשרד החקלאות שלא יהיו מזיקים שיכנסו לארץ וכדו'.
מה זה הפטור של עד 75 דולר הוא לא רלוונטי?מכס על סוג מסוים של מוצר חל עקרונית גם על יבוא של יחידה אחת (למרות שאכן לא יקחו ממך מכס אם תכניס במטוס תפוח אחד)
ובכל מקרה יבוא של מוצרים מהצומח זה קצת מסובך, צריך אישורים ממשרד החקלאות שלא יהיו מזיקים שיכנסו לארץ וכדו'.
אני לא מצפה שנזיר יעשה את זההחלק הקל שבעסק הזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: