דרוש מידע יוקר המחיה עולה לי לראש...:( מחירי הפאות!

מצב
הנושא נעול.

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
נכון, להכיר בכך שהשוק פרוץ, זה לא האשמה. השאלה היא מה עושים אחר כך.
ולגבי איכות - להכיר בכך שבתחום הפאות האיכות לא מובטחת, זה לא האשמה, אלא הכרה בריאה של המציאות. שוב, השאלה היא מה עושים עושים אחר כך.
כן, יש דברים שגורמים לעומת נפש ושכל אחד יחשוב עצמו מה הצורה הנכונה בשבילו להתנהל מולם.
גם אני שואלת מה עושים ואני גם יכולה להעלות השערות ולומר שיש כאלו שעושים מסחרה ומוכרים חתול בשק בהון לא קטן. זה לא הופך את הקהל לחסר עמוד שדרה.

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
נקודה נוספת שמייקרת את הפאות ולא ראיתי שציינו אותה כאן היא אורך הפאות.
פאות ארוכות היו גם פעם.
הבעיה היום היא אורך הסקין שהוא אחיד ומדובר בפי כמה שעות של עבודה מסקין שבנוי מדורג.

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
חושבת שבאמת אין טעם להיכנס לכיס של הפיאניות, כי ברור שיש פה גם ענין של שוק.

ברגע שכל אחת שקונה פיאה תחליט שהיא פשוט לא משלמת מעל סכום מסויים, ותחפש משהו שמתאים לתקציב שלה, המצב ישתנה בוודאות,
אבל ברור שזה קשה בגלל כל מה שהסבירו לעיל בטוב טעם.

לי אישית יש את היכולת ב"ה לקנות פיאה יקרה אם אני רוצה, אבל החלטתי שאני לא עושה את זה, לא שווה לי.
(ותאמינו לי שאני יודעת להוציא כסף על דברים..)
קניתי מאיזו חברה אמריקאית (irene) פיאה מהממת (באורך לא קצר בכלל) בכ5000 שח. המחיר כלל עיצוב ותיקונים שהייתי צריכה.
השיער של הפיאה אמנם לא טבעי בלבד והוא קצת מעובד, אבל זה דווקא עושה מראה יפה יותר (הוא מחזיק סירוקים טוב יותר).
עשיתי את זה אחרי שראיתי המון קרובות משפחה מאוד סטייליסטיות שקנו אותן גם ומאוד מאוד מרוצות!
אחת מהן קנתה לפני החתונה אצל אחת השמות הגדולים ב20 אלף שח, ונפלה עמוק עמוק בפח. הפיאה היא פשוט גוש שיער בלתי מזוהה, משהו זוועה.
הפיאנית אפילו לא טרחה לתת לה שירות נורמלי אפילו שהיא ואמא שלה לקוחות ממש עשירות וחזקות.
מרוב יאוש היא הלכה וקנתה פיאת irene בכ4500 שח, והיא נראית מושלמת ביותר, ברמה שהיא לובשת אותה לאירועים הכי סטייל ולא את השניה של ה20K....
(וגם אם השיער לא יחזיק המון זמן - שווה להוציא 5000 שח כל 4 שנים מאשר 20 על 8 שנים).

כמובן שכל זה דורש אומץ, יציאה מחוץ לקופסה, אבל כל אחת צריכה להחליט מה עדיף לה.

efic18

משתמש סופר מקצוען

ברגע שכל אחת שקונה פיאה תחליט שהיא פשוט לא משלמת מעל סכום מסויים, ותחפש משהו שמתאים לתקציב שלה, המצב ישתנה בוודאות,

לי אישית יש את היכולת ב"ה לקנות פיאה יקרה אם אני רוצה, אבל החלטתי שאני לא עושה את זה, לא שווה לי.
קניתי מאיזו חברה אמריקאית (irene) פיאה מהממת (באורך לא קצר בכלל) בכ5000 שח. המחיר כלל עיצוב ותיקונים שהייתי צריכה.
השיער של הפיאה אמנם לא טבעי בלבד והוא קצת מעובד, אבל זה דווקא עושה מראה יפה יותר (הוא מחזיק סירוקים טוב יותר).
עשיתי את זה אחרי שראיתי המון קרובות משפחה מאוד סטייליסטיות שקנו אותן גם ומאוד מאוד מרוצות!
אחת מהן קנתה לפני החתונה אצל אחת השמות הגדולים ב20 אלף שח, ונפלה עמוק עמוק בפח. הפיאה היא פשוט גוש שיער בלתי מזוהה, משהו זוועה.
הפיאנית אפילו לא טרחה לתת לה שירות נורמלי אפילו שהיא ואמא שלה לקוחות ממש עשירות וחזקות.
מרוב יאוש היא הלכה וקנתה פיאת irene בכ4500 שח, והיא נראית מושלמת ביותר, ברמה שהיא לובשת אותה לאירועים הכי סטייל ולא את השניה של ה20K....
(וגם אם השיער לא יחזיק המון זמן - שווה להוציא 5000 שח כל 4 שנים מאשר 20 על 8 שנים).

יכולה לשתף בפרטי התקשרות?
יש אתר או חשבון ברשתות החברתיות שאפשר להתרשם?
נשמע ממש מעניין

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית
פאות ארוכות היו גם פעם.
הבעיה היום היא אורך הסקין שהוא אחיד ומדובר בפי כמה שעות של עבודה מסקין שבנוי מדורג.
את צודקת.
זה לא יותר שעות עבודה אלא יותר שער ארוך [כך אמרה לי פאנית]

בכל אופן אני חושבת שהסטנדרט הכללי עלה. זה לא מה שהיה. [אפשר לבחון זאת דרך תמונות של אירועים]
הסטנדרט של האורך היום הוא לפחות 10 סנטימטר יותר מלפני עשר שנים. נכון לא כולם אבל הרף עלה. [או יותר נכון ירד, למרבה הצער] ובעיקר ואצל אותה פאנית תמצאו שתי פאות שוות באיכותן בהפרש מחיר של 3-4 אלף בגלל הסנטימטרים הללו.

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
היו כאן כמה קולות שקראו להסתפקות במועט.
אני חושבת שלא הוגן לדרוש מאישה "תסתפקי במועט ותקני פאה פחות איכותית ויפה. תכירי במגבלות שלך ובהיותך אשת אברך."
פאה לא דומה לספה וגם לא ליציאה לנופש. זה צורך על של אישה. (כנ"ל לגבי כל כיסוי ראש אחר)
פאנית שמרוויחה טוב דיה ויש את נפשה לעשות חסד אמיתי- תמצא את הדרך לשווק פאות איכותיות במחירים נגישים יותר.
זו דעתי.

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אני חושבת שלא הוגן לדרוש מאישה "תסתפקי במועט ותקני פאה פחות איכותית ויפה. תכירי במגבלות שלך ובהיותך אשת אברך."
פאה לא דומה לספה וגם לא ליציאה לנופש. זה צורך על של אישה. (כנ"ל לגבי כל כיסוי ראש אחר)
פאנית שמרוויחה טוב דיה ויש את נפשה לעשות חסד אמיתי- תמצא את הדרך לשווק פאות איכותיות במחירים נגישים יותר.
זו דעתי.
איכותית ויפה לא בהכרח סותרים.
ואין פה ענין של דרישה, אלא של מציאות.
אלה המחירים וכל אחת צריכה להחליט לעצמה.
אבל אני מאמינה שברגע שהציבור יתחזק ותהיה ירידה משמעותית בדרישה לפיאות יקרות - כולנו נרוויח מכך.

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
זו אכן קריאה לפאניות, וקריאת תגר על האידאליזציה של רף המחירים הנוכחי בשם ה"הסתפקות במועט".
כי במצב הנתון אין לנו באמת יותר מידי אפשרויות בחירה.

נערך לאחרונה ב:

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
זה לא יותר שעות עבודה אלא יותר שער ארוך [כך אמרה לי פאנית]
גם וגם. כך אמרה לי פאנית.
בכל אופן אני חושבת שהסטנדרט הכללי עלה. זה לא מה שהיה. [אפשר לבחון זאת דרך תמונות של אירועים]
אוהו.
הסטנדרט של שיער איכותי ולא מעובד עלה מאד אבל המחיר שלו יקר להחריד.
פעם רכשנו פיאות ואז עיצבנו. היום כל ס"מ כ"כ יקר שבונים מראש לפי האורך הרצוי.
זו דעתי.
לקח לי עשור מאז החתונה להגיע לפאה שניה וגם זה אחרי עזרה מההורים והתפשרות על מדורגת שעולה פחות אבל לא על טיב השיער. מכירה כ"כ הרבה כמוני
האמירות המבטלות פה פשוט מקוממות.

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית

מה שאת כותבת ולא לראשונה מאד מעניין ומספק חומר למחשבה.
אבל מותר להידיין על תעריפים וטווח המחירים בשוק. מותר גם לציין שאני אישית רואה בעיניים שלי הבדלים עצומים בין שיער מעובד לשאינו.
לא כל דיון כלכלי הוא כניסה לכיס ומסופקני אם זה מזיז לאי מי מהפאניות.

רחלה 123

משתמש מקצוען
איכותית ויפה לא בהכרח סותרים.
ואין פה ענין של דרישה, אלא של מציאות.
אבל אני מאמינה שברגע שהציבור יתחזק ותהיה ירידה משמעותית בדרישה לפיאות יקרות - כולנו נרוויח מכך.
אבל אז אף אחת לא תבא אליהים כי הם מוכרות בזול וכנראה זה סימן שהשיער לא טוב
האשכול הזה הוא בידיוק מראה למציאות של מה שקורה בחוץ
אישה מחליטה שמבחינתה היא מקציבה לעצמה מחיר של עד 8000
אח"כ מגיעות כמה נשים ואומרות שאין צורך לעבוד על הפאניות שימכרו בזול, יש כבר מקומות שמוכרים בזול
ואז לעומתן מגיעות מס' נשים וטוענות שפאה זולה השיער לא משהו, אז האשה מחליטה להוסיף במחיר כדי לקנות פאה טובה, כי היא קונה פעם בכמה שנים...
ואז הפאניות לא צריכות להוריד מחירים כי למה להן?! כולן קונות ...., והפוך הן נקראות דפוקות אם הם יורדיו מחרים
זה מעגל שמזין את עצמו, וכולם צודקות .
אני חושבת על דרך אחת לדוג' לשבור את המעגל הזה זה לנסות להכניס לשוק איזה מיזם חדש
נניח נשים שמבינות מאד בשיער ובפאות, יציעו את שירותן בללכת לפאניות זולות ויביאו חתיכות טובות ללקוחות שלהן
זה גם יכול להמשיך עם לעמוד מול הפאנית על הפאה וכ'
יש כל מיני, או לדוג' הרעיון של פאות אמרקאיות זה רעיון מבריק אבל לי אין טיפת הבנה מה לקנות שם
הרעיון הוא שהנשים הללו תהינה סוג של מתווכות, והאינטרס שלהן יהיה לטובת הלקוחה הפשוטה והתמימה שלא מבינה כלום מחייה , והפאנית עובדת עליה בלי סוף
זה לפחות כבר יפסיק
אז נכון שתהיה כאן עוד הוצאה, אבל הרעיון הוא לקנות אצל פאניות זולות פאות משיער איכותי וטוב

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
ואגב, ממליצה מאד!!! על הפאנית מיכל מרקוביץ במודיעין עילית.
אולי באמת כדאי ליזום פה אשכול של פאניות שלוקחות עד מחיר מסוים ויש עליהן המלצות חמות.

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יש כל מיני, או לדוג' הרעיון של פאות אמרקאיות זה רעיון מבריק אבל לי אין טיפת הבנה מה לקנות שם
רק לידיעה גם בארה"ב יש פאניות חזקות שמוכרות במחירים גבוהים מאד והן מוצפות. דיני ויינברג למשל.
לא מדובר באיזה שוק טיפוסי של לואו קוסט.

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מה שאת כותבת ולא לראשונה מאד מעניין ומספק חומר למחשבה.
אבל מותר להידיין על תעריפים וטווח המחירים בשוק. מותר גם לציין שאני אישית רואה בעיניים שלי הבדלים עצומים בין שיער מעובד לשאינו.
לא כל דיון כלכלי הוא כניסה לכיס ומסופקני אם זה מזיז לאי מי מהפאניות.
ברור שמותר להדיין אבל לא כ"כ רואה לאיפה זה מוביל. כי הרי לפיאניות זה לא מזיז ובצדק.

תכלס כל אחת שרוצה לקנות פיאה צריכה לקבל החלטה מה היא עושה בנתונים הקיימים.
ולגבי השיער המעובד - ברור שיש הבדל, אבל למה זה בהכרח חסרון ענק? (דיברנו על זה כמה פעמים ואף פעם לא הצלחתי להבין).
הרי מבחינת אורך חיים של פיאה - אם משלמים 5000 אפשר לקנות שוב כעבור 4 שנים בכיף,
מבחינת מראה - המראה מהמם עדיין, ולפעמים יותר מהטבעיות שנופלים איתם בפח, כאמור.

כמובן שה"אידיאל" זו פיאה משיער טבעי דק איכותי בטירוף, אבל אם זה לא נגיש אז למה להילחם על זה.

כמו שיש ספות מעור איטלקי משובח ב50K וממש לא כולם קונים אותם.

רק לידיעה גם בארה"ב יש פאניות חזקות שמוכרות במחירים גבוהים מאד והן מוצפות. דיני ויינברג למשל.
לא מדובר באיזה שוק טיפוסי של לואו קוסט.
אה ברור, החברה שנתתי ממש לא מייצגת את השוק האמריקאי.

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
כמובן שהאידיאל זו פיאה משיער טבעי דק איכותי בטירוף, אבל אם זה לא נגיש אז למה להילחם על זה.

כמו שיש ספות מעור איטלקי משובח ב50K וממש לא כולם קונים אותם.
למה להלחם על זה? כי זה מגיע לנו. ביושר.
לא צודק לחמוס מאיתנו צורך בסיסי כל כך ולהפוך אותנו לבנות ערובה.

חוששת להתבטא בחריפות, אבל האם לא יתכן שיש פאניות שנוהגות מנהג סדום?
אני פשוט מכירה סביבי יותר מידי נשים שסובלות מהעניין הזה.

נערך לאחרונה ב:

אסתרטגיה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אנחנו ממש מרגישים את ימות המשיח
היוקר יאמיר..
בתור כלה סגרתי לאחרונה עם כמה בעלי מקצוע:
פאנית צלם איפור שיער וכו' והייתי פשוט בשוק מהמכירים
אז לא רק בפאות המחיר עלה אלא בכל התחומים
ואני ממש לא פניתי לבעלי מקצוע גדולים ומוכרים אלא לפשוט

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית
לא צודק לחמוס מאיתנו צורך בסיסי כל כך ולהפוך אותנו לבנות ערובה.
אף אחד לא יכול לחמוס מאיתנו את יכולת הבחירה חוץ מאנחנו בעצמינו.
ובואי, כשאנשים רוצים הם יודעים לבחור לפי היכולות האמיתיות שלהם.

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אף אחד לא יכול לחמוס מאיתנו את יכולת הבחירה חוץ מאנחנו בעצמינו.
ובואי, כשאנשים רוצים הם יודעים לבחור לפי היכולות האמיתיות שלהם.
לא כשמדובר בצורך הכי בסיסי של אישה!
ולבחור בזול? ברור שלבחור בזול והפחות טוב. מי הותיר להם ברירה אחרת?

במה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
עימוד ספרים
עריכה תורנית
עימוד ספרים
לא כשמדובר בצורך הכי בסיסי של אישה!
ולבחור בזול? ברור שלבחור בזול והפחות טוב. מי הותיר להם ברירה אחרת?
מצד אחד רוצים כאן לשלם זול, אך לא רוצים לשלם 8000 כי הפאה לא מספיק שווה את זה.
אז כן רוצים ורצים לשלם 12000.
מה ההגיון?!
כנראה שהבעיה בנו.
כי אנו רוצים שיהיה לנו את הטופ, ושיורידו בשבילנו את המחיר של ה'הכי טוב' לתקציב שלנו, לא כך?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה