דרוש מידע יוקר המחיה עולה לי לראש...:( מחירי הפאות!

מצב
הנושא נעול.

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
הנקודה הראשונה אכן בעייתית מאוד. בהחלט רף השוק כולו עלה ללא שיפור ניכר באיכות.
אגב אני לא מאלו שמצפות שהמצב ישתנה על ידי אחרים. אני פשוט שוקלת ברצינות רכישת פאה יד שניה כי לי קשה מאד עם שיער פחות איכותי אז אתפשר על פאה לא חדשה.

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מה זה יצאו?
כשאני מזמינה פאת קאסטם, בחירת השיער והבנייה נעשית ספציפית עבור הפאה שלי.
אני לא באה ובוחרת פאה מוכנה מהמלאי ואז "זו בעיה שלי" שלקחתי פאה יקרה.
גם אם את טוענת שבפאה שלי משוקללים ההפסדים על בחירת שיער לא טוב, אני לא רואה סיבה למחירים האלה.
במילים יותר בוטות קוראים לזה הונאה.
אלו לא מכונות כביסה מתצוגה שעשו לך הנחה אבל עם גילוי נאות שיש שריטה וכו'.
זו פאה שאת מניחה עליה סכום ששקול לרכב שנת 2007-2008 גם כי את רוצה מוצר לאורך זמן וגם התאמה אישית.
ואז אומרים לך אה אבל זה היה ייצור פחות מוצלח. תודה באמת.

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
חושבת שיש פה 2 נקודות בשיח -
1. האיכות למול המחיר
2. מה נכון לקנות במצב הנוכחי
מדייקת:
1. האיכות מול המחיר
2. איך נכון לשוק הפאות להתנהל

מה נכון לקנות במצב הנוכחי- זה לא נושא לדיון כאן. יעשה כל אחד את שיקוליו הוא (כאילו יש כאן טווח שיקולים. אין הרבה ברירות לאנשים שפשוט לא יכולים).

אנחנו מנסים להשפיע על הנקודה השנייה שציינתי. באמצעות ניתוח ההגיון - או חוסר ההגיון - בתמחור הפאות,
ובאמצעות שימת לב למצוקה של נשים הגונות וטובות שנמנע מהן צורך בסיסי מאוד.

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
רוב הנשים פה לא קונות ב20 וצפונה. אפילו לא 15 וצפונה אז ההטפות האלו פשוט מיותרות.
ואני אגלה לך סוד ידוע: דווקא האנשים שלא קוטפים כסף מהעצים יחפשו מותג איכותי וגם קלאסה ולא טרנד. דווקא כי אין להם כסף מיותר לרכוש פאה או מכונת כביסה כל שנתיים.
אגב אני לא מאלו שמצפות שהמצב ישתנה על ידי אחרים. אני פשוט שוקלת ברצינות רכישת פאה יד שניה כי לי קשה מאד עם שיער פחות איכותי אז אתפשר על פאה לא חדשה.
אין באמת הבדל בין 12 ל15 במחירים האלה... שתיהם הזויים באותו קנה מידה. (לדעתי לפחות).

טוב התבלבלתי פה כבר,
אבל רק רציתי להגיד שזה שהסטנדרט עלה ל12K לא אומר שחיבים לקנות רק את הפאות במחירים האלה ולצעוק על העושק וכל מה שזול יותר הוא בהכרח "לא טוב".
כל אחת צריכה להגדיר לעצמה מה זה "טוב" (מראה, עובי שיער, טרנדיות, איכות וכו') ולקנות מה שמתאים לה.

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אין באמת הבדל בין 12 ל15 במחירים האלה... שתיהם הזויים באותו קנה מידה. (לדעתי לפחות).
נכון. גמני לא רכשתי במחירים האלו. התמקדתי במה אני יכולה להשיג בהתאם לתקציב שלי.
אבל כלות צעירות שרוצות פאה לאורך שנים לפעמים משלמות. אמא שלהן משלמת מתוך תקווה שזה מוצר לשנים ארוכות. פאה שניה הן כבר לא קונות כי אין תקציב ויש שבאמת חושבות שאלו מותרות.
הנקודה היא שגם כמוצר בסיסי ולא פרימיום המחירים רק מטפסים ואין ערובה לאיכות.

MACHAK

משתמש מקצוען
ם פאה מושלמת זה לא צורך בסיסי.
הכל בראש.
פאה שנקנתה ב6,000 ומעלה ותוחלת חייה 4 שנים לכל היותר צריכה להיות מושלמת ושינתן עליה שרות מקסימלי.
ופאה זה כן צורך בסיסי!
פאה נלבשת כל בוקר וזה המראה של החובשת אותה.
בשביל נשים בציבור שלנו פאה וגם פאה יפה ומושלמת היא צורך בסיסי.
אני לא חושבת שהתשובה לנשים שרוצות פאה יפה ואיכותית במחיר סביר )8,000 - 10,0000) היא תלכו עם פאה פחות יפה ואיכותית. צריך לחשוב איך כציבור מתאגדים להשיג את מה שאנחנו צריכים במחירים סבירים.
אבל כלות צעירות שרוצות פאה לאורך שנים לפעמים משלמות. אמא שלהן משלמת מתוך תקווה שזה מוצר לשנים ארוכות.
זה עוד נושא שניסיתי להעלות קודם. האיכות והשירות.
המחירים עלו באופן בלתי ישוער ועם נסיקתם צנחו האיכות והשירות.
כתבתי למעלה שבמחירים של היום אני מוכנה לשלם 10,000 אבל מאוכזבת קשות שפאה שעלתה לי כך לפני כמעט שלוש שנים נזקקת לתיקונים ותוספות של שיער במחירים גבוהים מאד. ונראית כבר לא משהו לקראת סוף ימיה.
זה חלק מהכאב. והצעקה.
המחיר עולה ותוחלת החיים יורדת זה מכפיל את המחיר הקיים.

עריכה: במחשבה נוספת אני תוהה האם האיכות ירדה הפאות שהיו טובות לפני 10 שנים ועלו 8,000 כיקרות החזיקו הרבה יותר זמן.
האם השיער היקר של היום איכותי פחות?

MACHAK

משתמש מקצוען
באופן דומה מאד לפאות, מחירי השטריימל לחסידים היו בעליה מתמדת ועקבית וחסרת פרופורציה.
וכולם האמינו שבאמת החומר עולה והעבודה והבלאי גבוהים וכו' וממשיכים לעלות וזה מתגלם במחיר השטריימל.
עד שלפני עשור - קבוצות שדאגו לציבור התחילו בירידי שטריימל'ך והורידו מחירים עד שליצרנים היקרים לא היתה ברירה והמחירים ירדו בכ30%. והיצרנים ממשיכים להרויח ולא פרשו מהשוק.

גם מחירי השיחות בפלאפונים היו יקרים וכך אנשים האמינו שצריך להיות עד שמשרד התקשורת פרק את המונופול והחברות קימות וממשיכות להרויח. גם אם פחות

אני לא מאשימה את הפאניות אבל הציבור לא יכול לתת שיעשקו אותו. ולא להאמין שכך צריך להיות!!!!!

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
זו בדיוק אבל בדיוק הבעיה שמתארים פה.
כשאת קונה בוש את מצפה לאיכות טובה בהתאם למה ששילמת ולרוב מקבלת.
אבל בפאות לפעמים זה לא קורה! גם הסכום הממוצע שגייסת בזיעה ושנים של חיסכון לפעמים מתגמל באכזבה.
לפי עדויות שונות, זה קורה גם בפאות ממש יקרות, אז אם כבר להמר, למה ללכת על היקר?

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
רוב הנשים פה לא קונות ב20 וצפונה. אפילו לא 15 וצפונה אז ההטפות האלו פשוט מיותרות.
ואני אגלה לך סוד ידוע: דווקא האנשים שלא קוטפים כסף מהעצים יחפשו מותג איכותי וגם קלאסה ולא טרנד. דווקא כי אין להם כסף מיותר לרכוש פאה או מכונת כביסה כל שנתיים.
בעיניי, זאת דרך התמודדות יעילה עם המצב.
לא סתם התפתח שוק של פאות יד שניה. בעבר הלא מאוד רחוק זה היה נשמע הזיה.

MACHAK

משתמש מקצוען
לפי עדויות שונות, זה קורה גם בפאות ממש יקרות, אז אם כבר להמר, למה ללכת על היקר?
מה זה יקר?
פאה רגילה, נורמלית (בהשוואה למכונת כביסה בוש) עולה היום לא פחות מ10,000 ונדיר למצוא ב8,000.

ועל זה הציבור מצטעק.

מטרת העל!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אז תכלס,
מה אפשר לעשות?
כמו שכתבתי אתמול, לא יעזור לדתי לציין כאן רשימה איפה ניתן להשיג פאות בזול.
אנחנו צריכות לגרום בדומה לשטריימלעך, שהיצרנים יפסיקו עם עליית המחירים.
יש למשהי רעיונות קונקרטיים איך לבצע את זה?

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
מה זה יקר?
פאה רגילה, נורמלית (בהשוואה למכונת כביסה בוש) עולה היום לא פחות מ10,000 ונדיר למצוא ב8,000.

ועל זה הציבור מצטעק.
צועק וממשיך לקנות.
בדיוק כמו שהציבור הכללי צועק על המחירים של רשתות השיווק וממשיך לקנות בהן.
דברים לא ישתנו ככה.
אף אחד לא יושב וחושב לעצמו: וואלה, שמעתי את צעקת חובשות הפאות, הן צודקות, מגיע להן, זה צורך בסיסי, אני אדאג להוריד את המחירים בענף לרווחתן. זה פשוט לא הולך לקרות.
לשוק יש כוחות משלו.
"צריך", "הוגן", "מגיע", "ראוי" ממש לא חלק מהשפה של כוחות השוק.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
מדייקת:
1. האיכות מול המחיר
2. איך נכון לשוק הפאות להתנהל

מה נכון לקנות במצב הנוכחי- זה לא נושא לדיון כאן. יעשה כל אחד את שיקוליו הוא (כאילו יש כאן טווח שיקולים. אין הרבה ברירות לאנשים שפשוט לא יכולים).

אנחנו מנסים להשפיע על הנקודה השנייה שציינתי. באמצעות ניתוח ההגיון - או חוסר ההגיון - בתמחור הפאות,
ובאמצעות שימת לב למצוקה של נשים הגונות וטובות שנמנע מהן צורך בסיסי מאוד.
מדייקת
1. מחירי הפאות, וכמה שהפאניות עושקות את הלקוחות
2. איך הלקוחות חושבות שהפאניות צריכות להתנהג
3. אפס ערובה לאיכות
4. חובתנו לאור המצב ;)

MACHAK

משתמש מקצוען
יכול להיות שגוף שיאגד יצרניות (לא מחייב מהגדולות) שיודעות ליצר פאות אכותיות וטובות ויתחייב לאחריות.
ויגביל את המחיר.
יקח את השוק לכיוונו ואני מתכוונת את הציבור הסטנדרטי הכלות ואימותיהן. ליצרניות אחרות לא תהיה ברירה אלא להוריד כי הלקוחות יעברו לשם.

MACHAK

משתמש מקצוען
צועק וממשיך לקנות.
בדיוק כמו שהציבור הכללי צועק על המחירים של רשתות השיווק וממשיך לקנות בהן.
דברים לא ישתנו ככה.

הציבור צועק כדי שמי שיכול לעשות משהו ישמע, יקום ויעשה.
ללקוח פרטי וגם ללקוחות רבים יחד אין תמיד מה לעשות
אי אפשר להפסיק לקנות ברשתות ההשיווק אנחנו צריכים אותם ולכן גם רוצים שיורידו מחירים לסבירים והגיוניים. ולכן צועקים לרב זה עוזר.
גם בפאות - אנחנו לא יכולים להפסיק לקנות, כלה שמתחתנת או אישה שחובשת פאה יום יום לא יכולה להפסיק לקנות אבל יכול להיות שהעלאת המודעות והדיבור בענין יזיזו את מי שכן יש לו מה לעשות או שיש לו רעיון למיזם בתחום ןכדומה

whitestar

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
לפני שמשווים בין פאה לשטריימל לכו לברר נתונים על מחיר שטריימל
הצצה קטנה
המחיר עלה הווו הןוו עלה
איכות השטריימל של היום לא מגרד את של פעם
כמות החומר שהיה בשטריימל של פעם הרבה יותר ממה שיש היום
חוץ ממרשים אין לו שום פלוס על פעם!

דיצה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
לא קראתי הכל, אבל זה תפס אותי:
גור???
בלי לדבר יותר מדי בהכללות
יש לי כמה וכמה חברות גוריות.
הן הולכות על הכי יקר והכי מותג.
בגלל שהן לא הולכות עם לייס, יורד להן קצת המחיר, אבל קונות מאוווד ביקר!
קניתי לפני שנתיים וחצי שתי פיאות.
אחת ב4K (והוספנו 500 ש"ח להחלפת רשת למידה גדולה יותר) והשניה ב7K.
ניראות ומחזיקות מצוין. הפאה של ה4 יפה יותר...
גילוי נאות-אני חסידת גור.

ד

משתמש צעיר
מסכימה לחלוטין!!!!
הזוי שפאנית שלקחה שנה שעברה 90 על סרוק לוקחת היום 140 ש"ח על אותה עבודה בידיוק!!!
למה????
מאפרת ערב לוקחת 200-350 ש"ח, מאפרת ערב לכלה לוקחת 900-1300 ש"ח
למההההההההה
היא עבדה על הכלה אוללייי שעה וחצי.. אם היא משקיעה....
ורצה אצה לעוד כלה מרוצה או שלא.. ולעוד כלה לחוצה.... ועושה 3-4 כלות ביום.
זה שוק ששבר שיאים!!!!
כנ"ל אדריכלית שיושבת על תיק כמה שעות ואח"כ עוד כמה שעות ואולי עוד כמה טלפנוים (במקרה קלאסי)
לוקחת בסביבות ה10 אלף ש"ח
למה?????

למה אישה שמרוויחה שכר מינימום + לשעה צריכה לשלם לכל נותני השרות האלה כאלה מחירים מופקעים?????
היי היי היי,
יש לי המון מה להגיב על נושא הפאות,
אבל כאדריכלית - המשפט הזה
"כנ"ל אדריכלית שיושבת על תיק כמה שעות ואח"כ עוד כמה שעות ואולי עוד כמה טלפנוים (במקרה קלאסי)
לוקחת בסביבות ה10 אלף ש"ח"

הוא משפט ממש לא במקום, זה פשוט לא נכון!!!
אפשר לשבת על תיק אחד פשוט של היתר בנייה נניח, למעלה משנתיים!!!! יש תיקים שמכסים את ההוצאה של עצמם ולא מהווים רווח בכלל!!!! תנסי לראות קצת מה קורה בשוק של האדריכלות ותגלי ש10,000 זה מחיר זול!!
זו עבודה קשה, המון המון עבודה, עם הרבה שינויים ותיקונים ומריבות עם קבלנים לקוחות בוחנים בעירייה ספקים תלוי מה התחום....זה עבודה שאת צריכה להיות זמינה 24 שעות כי בכל רגע נתון הקבלן יכול להתקשר עם בעיה דחופה או אני לא יודעת מה.....בקיצור, לומר כזה דבר זה לעשות עוול לאדריכליות, שלמדו שנים וקרעו את עצמן בשביל לגמור את הלימודים.....ועוד יותר קורעות את עצמן בשביל להכנס לשוק העבודה שאינו מזמין בכלל והשכר נמוך מאד מאד בתור מתחילה....
מצטערת אם הייתי קצת בוטה מדי, זה פשוט נגע לי בנקודה כואבת....
ולענין הפאות-
לי יש 2 פאות, כל אחת ב7, שיער מדהים, איכותיות, מרוצה מהן ברמה אחרת!!!
אבל כשאני מציעה לחברות את הפאנית הזו הן מעקמות את האף כי היא לא נחשבת מותג. בעיה שלהן!
מי שמחפשת מותגים שתאכל אותה.
מכירה עשרות נשים סופר מרוצות שעושות פאות אצל הפאנית הזו.
ובלי להכיר ספציפית את תחום הפאות, אני רק יכולה לומר, שמי שמגיבה כאן כשכירה לא תוכל לעולם להבין את העצמאיות...

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
ללא הבנה בתחום הפאות. וללא הבנה לעומק של תחום התספורות ועיצובי שיער.
מי לא היתה רוצה להרוויח פי שתיים על מה שהיא עושה בעסק או כשכירה על אותה עבודה שהיא מקבלת היום חצי??
מיותר לעשות סקר על זה... ואם אחותי קנתה פאה ב22000 שח לחתונה, פאה שלא תיכנסת לביתי גם אם אקבל 20.000 שח בחודש!! (מה שכונה כאן בתחילת האשכול 'מקורצבלת') ואצל פאנית ששמעתי מעשרות מאוכזבות ממנה, רק מה - היא יקרה מאוד ולכן נחשבת מותג.
זו בעייה שלנו. לא של מי שיכולה ולכן מבקשת יותר. זכותה.

רק רוצה להעלות נקודה שעלתה בי תוך כדי הבישולים של ערב שבת..
יש מוצרים שבהם אין למוכר מה להפסיד.
יזם שמפרסם על דירות פנטהאוז בצפון במחיר של מחסן בבני ברק. דירות שמוכנות כבר שנתיים ריקות, אבל הוא החליט על מחיר X וזהו. ולפני חודש המחיר קפץ ב200.000. כי אין לו מה להיות בלחץ ואין לו מה להפסיד. ובמקרים כאלו (כמו שוק הנדל"ן) אין הרבה מה להילחם חוץ מכח חזק מאוד מלמעלה שמשנה את הכללים באופן דרסטי. אבל בדרך הטבע - זה לא בידיים שלנו. בידיים שלנו רק אם לקנות בפרוייקט יקר או בפרוייקט זול.
אולי גם התופעה ההזויה של ההתחייבויות לדירות ומענקים לזוג הצעיר על חשבון החיים של ההורים נכללת בקטגוריה הזאת. אבל אין כאן המקום

אנשי מקצוע בהחלט יש להם מה להפסיד. ויש מול מה ללחוץ / להשיג.
דוגמא קטנה אבל משמעותית.
לכו לחנות מטבחים, תקבלו הצעה של 50.000 שח לפחות!! ואם תגיעו לחנויות של מותג בת"א המחיר יכפיל את עצמו.
דרך קבוצות רכישה שהתארגנו בין היתר כאן בפרוג, או בלוחות מודעות של פרוייקטים חדשים - אפשר להשיג היום מטבח באותה חנות(!!!!) או בנגריה מתחרה - בין שליש לחצי מחיר! (היו כאן גם ב16!), והם מחוייבים, סופר מחוייבים, לאיכות ושירות מקסימלי. כי אתכם ביחד מגיעות עוד חמישים משפחות או יותר.
אותו דבר חברת גז שיש שכונה שהורידה אותה ב70% מחיר לצרכן(!). סורגים שהורידו ב50% וכדו'.
במוצרי חשמל מובנים שהמחיר יותר קבוע יותר קשה להוריד ב60-70 אחוז, אבל בעבודות שבעל המקצוע בלבד מחליט - בפירוש הצלחנו. כקבוצה מגובשת שמבטיחה לעסק 50-100-300 לקוחות. ובלי להתפשר במאומה על איכות או שירות או אחריות.

אם תתארגן קבוצת רכישה (אחרי שבת בבקשה;)) אפילו של 50 נשים (זה המון!)
ויפנו לפאנית טובה ואיכותית שעדיין לא עף לה המחיר.
כולן ירוויחו כאן.
ומכאן ולהבא, לאט ובטוח - השוק ישתנה.
וגם אם לא, אלו שבקבוצה ירוויחו. מה שבטוח שזה בידיים ובראש שלנו להשיג פאה איכותית יפה וטובה ב7000 שח.
[אבל פליז. יפה. לא מקורצבלת כמו שהזכירו בתחילת האשכול]

נערך לאחרונה ב:

ext

משתמש מקצוען
D I G I T A L
אותו דבר חברת גז שיש שכונה שהורידה אותה ב70% מחיר לצרכן(!). סורגים שהורידו ב50% וכדו'.
במוצרי חשמל מובנים שהמחיר יותר קבוע יותר קשה להוריד ב60-70 אחוז, אבל בעבודות שבעל המקצוע בלבד מחליט - בפירוש הצלחנו. כקבוצה מגובשת שמבטיחה לעסק 50-100-300 לקוחות. ובלי להתפשר במאומה על איכות או שירות או אחריות.
מצטרפת, רק בוער לי לציין... שכדי לעשות כזה דבר צריך לפנות לפאניות באופן פרטי וכו וכו, צריך מישהי עם מרץ לנהל את זה

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה