הנקודה הראשונה אכן בעייתית מאוד. בהחלט רף השוק כולו עלה ללא שיפור ניכר באיכות.
אגב אני לא מאלו שמצפות שהמצב ישתנה על ידי אחרים. אני פשוט שוקלת ברצינות רכישת פאה יד שניה כי לי קשה מאד עם שיער פחות איכותי אז אתפשר על פאה לא חדשה.
הנקודה הראשונה אכן בעייתית מאוד. בהחלט רף השוק כולו עלה ללא שיפור ניכר באיכות.
אגב אני לא מאלו שמצפות שהמצב ישתנה על ידי אחרים. אני פשוט שוקלת ברצינות רכישת פאה יד שניה כי לי קשה מאד עם שיער פחות איכותי אז אתפשר על פאה לא חדשה.
במילים יותר בוטות קוראים לזה הונאה.מה זה יצאו?
כשאני מזמינה פאת קאסטם, בחירת השיער והבנייה נעשית ספציפית עבור הפאה שלי.
אני לא באה ובוחרת פאה מוכנה מהמלאי ואז "זו בעיה שלי" שלקחתי פאה יקרה.
גם אם את טוענת שבפאה שלי משוקללים ההפסדים על בחירת שיער לא טוב, אני לא רואה סיבה למחירים האלה.
מדייקת:חושבת שיש פה 2 נקודות בשיח -
1. האיכות למול המחיר
2. מה נכון לקנות במצב הנוכחי
אין באמת הבדל בין 12 ל15 במחירים האלה... שתיהם הזויים באותו קנה מידה. (לדעתי לפחות).רוב הנשים פה לא קונות ב20 וצפונה. אפילו לא 15 וצפונה אז ההטפות האלו פשוט מיותרות.
ואני אגלה לך סוד ידוע: דווקא האנשים שלא קוטפים כסף מהעצים יחפשו מותג איכותי וגם קלאסה ולא טרנד. דווקא כי אין להם כסף מיותר לרכוש פאה או מכונת כביסה כל שנתיים.
נכון. גמני לא רכשתי במחירים האלו. התמקדתי במה אני יכולה להשיג בהתאם לתקציב שלי.אין באמת הבדל בין 12 ל15 במחירים האלה... שתיהם הזויים באותו קנה מידה. (לדעתי לפחות).
פאה שנקנתה ב6,000 ומעלה ותוחלת חייה 4 שנים לכל היותר צריכה להיות מושלמת ושינתן עליה שרות מקסימלי.ם פאה מושלמת זה לא צורך בסיסי.
הכל בראש.
זה עוד נושא שניסיתי להעלות קודם. האיכות והשירות.אבל כלות צעירות שרוצות פאה לאורך שנים לפעמים משלמות. אמא שלהן משלמת מתוך תקווה שזה מוצר לשנים ארוכות.
לפי עדויות שונות, זה קורה גם בפאות ממש יקרות, אז אם כבר להמר, למה ללכת על היקר?זו בדיוק אבל בדיוק הבעיה שמתארים פה.
כשאת קונה בוש את מצפה לאיכות טובה בהתאם למה ששילמת ולרוב מקבלת.
אבל בפאות לפעמים זה לא קורה! גם הסכום הממוצע שגייסת בזיעה ושנים של חיסכון לפעמים מתגמל באכזבה.
בעיניי, זאת דרך התמודדות יעילה עם המצב.רוב הנשים פה לא קונות ב20 וצפונה. אפילו לא 15 וצפונה אז ההטפות האלו פשוט מיותרות.
ואני אגלה לך סוד ידוע: דווקא האנשים שלא קוטפים כסף מהעצים יחפשו מותג איכותי וגם קלאסה ולא טרנד. דווקא כי אין להם כסף מיותר לרכוש פאה או מכונת כביסה כל שנתיים.
מה זה יקר?לפי עדויות שונות, זה קורה גם בפאות ממש יקרות, אז אם כבר להמר, למה ללכת על היקר?
צועק וממשיך לקנות.מה זה יקר?
פאה רגילה, נורמלית (בהשוואה למכונת כביסה בוש) עולה היום לא פחות מ10,000 ונדיר למצוא ב8,000.
ועל זה הציבור מצטעק.
מדייקתמדייקת:
1. האיכות מול המחיר
2. איך נכון לשוק הפאות להתנהל
מה נכון לקנות במצב הנוכחי- זה לא נושא לדיון כאן. יעשה כל אחד את שיקוליו הוא (כאילו יש כאן טווח שיקולים. אין הרבה ברירות לאנשים שפשוט לא יכולים).
אנחנו מנסים להשפיע על הנקודה השנייה שציינתי. באמצעות ניתוח ההגיון - או חוסר ההגיון - בתמחור הפאות,
ובאמצעות שימת לב למצוקה של נשים הגונות וטובות שנמנע מהן צורך בסיסי מאוד.
צועק וממשיך לקנות.
בדיוק כמו שהציבור הכללי צועק על המחירים של רשתות השיווק וממשיך לקנות בהן.
דברים לא ישתנו ככה.
קניתי לפני שנתיים וחצי שתי פיאות.גור???
בלי לדבר יותר מדי בהכללות
יש לי כמה וכמה חברות גוריות.
הן הולכות על הכי יקר והכי מותג.
בגלל שהן לא הולכות עם לייס, יורד להן קצת המחיר, אבל קונות מאוווד ביקר!
היי היי היי,מסכימה לחלוטין!!!!
הזוי שפאנית שלקחה שנה שעברה 90 על סרוק לוקחת היום 140 ש"ח על אותה עבודה בידיוק!!!
למה????
מאפרת ערב לוקחת 200-350 ש"ח, מאפרת ערב לכלה לוקחת 900-1300 ש"ח
למההההההההה
היא עבדה על הכלה אוללייי שעה וחצי.. אם היא משקיעה....
ורצה אצה לעוד כלה מרוצה או שלא.. ולעוד כלה לחוצה.... ועושה 3-4 כלות ביום.
זה שוק ששבר שיאים!!!!
כנ"ל אדריכלית שיושבת על תיק כמה שעות ואח"כ עוד כמה שעות ואולי עוד כמה טלפנוים (במקרה קלאסי)
לוקחת בסביבות ה10 אלף ש"ח
למה?????
למה אישה שמרוויחה שכר מינימום + לשעה צריכה לשלם לכל נותני השרות האלה כאלה מחירים מופקעים?????
מצטרפת, רק בוער לי לציין... שכדי לעשות כזה דבר צריך לפנות לפאניות באופן פרטי וכו וכו, צריך מישהי עם מרץ לנהל את זהאותו דבר חברת גז שיש שכונה שהורידה אותה ב70% מחיר לצרכן(!). סורגים שהורידו ב50% וכדו'.
במוצרי חשמל מובנים שהמחיר יותר קבוע יותר קשה להוריד ב60-70 אחוז, אבל בעבודות שבעל המקצוע בלבד מחליט - בפירוש הצלחנו. כקבוצה מגובשת שמבטיחה לעסק 50-100-300 לקוחות. ובלי להתפשר במאומה על איכות או שירות או אחריות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: