דרוש מידע יוקר המחיה עולה לי לראש...:( מחירי הפאות!

מצב
הנושא נעול.

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
היא מדברת על שיער סינטטי. כנראה זאת לא כוונתך
אני מכירה כמה וכמה נשים לא חנונות בכלל שהחליטו שעדיף להן פאה סינטטית
ודווקא הפאות האלה להפתעתי נראות טוב. לא מושלם וואו, אבל נראות טוב ולא מוזנח וחנני.
אמנם נהרסות מהר יותר, אבל איך שהבנתי במחיר שלהן גם אם תקני כל חודש פאה זה יהיה זול יותר :)

אבל בגדול הרעיון היה שיש אפשרות לתחליפים זולים יותר (אה, ואין חובה להגיע לקיצוניות של פאה סינטטית. זו קיצוניות.)
השאלה מה את מוכנה לשלם במקום הכסף של הפאה היקרה.

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אחרי כל העדויות הנלהבות על הפאה שעלתה רק XX ונראית כמו XX
אל תשכחו אנחנו לא יודעות מי הדוברת... מה המושגים שלה...
אולי פאה שנחשבת אצלה יפה את לא היית מסתכלת עליה.
נעשה את זה ככה: כשאני רואה מישהי עם פאה מהממת, בדרך כלל היא תספר לי ששילמה עליה המון.
ראיתי המון פאות של זולות ומומלצות וגם התנסיתי בעצמי, זה לא היה "זה"
אז שוב, לא חושבת שהמחירים הוגנים! לא!
אבל רוב הטובות שיש להן ראש עסקי פשוט מעלות מחירים.
רק באשכול הזה יש כמה עדויות של נשים שקנו פאות *מאד* יקרות,
ונפלו וגם האחריות לא משהו.

msl

משתמש מקצוען
אני מכירה כמה וכמה נשים לא חנונות בכלל שהחליטו שעדיף להן פאה סינטטית
ודווקא הפאות האלה להפתעתי נראות טוב. לא מושלם וואו, אבל נראות טוב ולא מוזנח וחנני.
אמנם נהרסות מהר יותר, אבל איך שהבנתי במחיר שלהן גם אם תקני כל חודש פאה זה יהיה זול יותר :)

אבל בגדול הרעיון היה שיש אפשרות לתחליפים זולים יותר (אה, ואין חובה להגיע לקיצוניות של פאה סינטטית. זו קיצוניות.)
השאלה מה את מוכנה לשלם במקום הכסף של הפאה היקרה.
עניתי לה, כשהיא אמרה שהפאנית שלה מסרקת את הפאות האלו....
לא כ"כ נראה לי יש איך לסרק אותם, וממש לא כל שבוע אני יקנה חדשה והפאות האלו לטעמי- לא לבישות (יעידו הבובות של הבת שלי ושערן..)

LGהפקות

משתמש צעיר
המדהים בעיני הוא לא עצם קיום האשכול הזה. שאני מסכימה עם כל מילה בו. (תרוויחו, תתפרנסו ברווח. אבל אל תעופו על עצמכם! וכו' וכו')
אלא העיתוי שלו.
לא מצאתם זמן אחר להתלונן, חוץ מאשר בשיאו של גל אופנה עדרית טרנדית טרגית, מהקשות שהיו בדורות האחרונים,
של פיאות "קרציפלצת" חסרות גזירה וחסרות סירוק. באמת לא מבינה על מה משלמים? על להיראות מחשושות.
אין לי מילה אחרת.
שילמתן??????!!!!!! לפחות תהיו יפות!!!!!!!!
מה שאתן עושות כרגע שקול לתשלום לקוסמטיקאית כדי שתייבש לכן את העור עד כדי קילופים ותעשה לכן השתלת שפם וזקן.
הרססתת!
זכית לשמח את נשות הדור השפופות שנאלצות לשלם לנשות מקצוע מהלחם והחלב של הילדים שלהן...

rew3020

משתמש מקצוען
מסכימה לחלוטין!!!!
הזוי שפאנית שלקחה שנה שעברה 90 על סרוק לוקחת היום 140 ש"ח על אותה עבודה בידיוק!!!
למה????
מאפרת ערב לוקחת 200-350 ש"ח, מאפרת ערב לכלה לוקחת 900-1300 ש"ח
למההההההההה
היא עבדה על הכלה אוללייי שעה וחצי.. אם היא משקיעה....
ורצה אצה לעוד כלה מרוצה או שלא.. ולעוד כלה לחוצה.... ועושה 3-4 כלות ביום.
זה שוק ששבר שיאים!!!!
כנ"ל אדריכלית שיושבת על תיק כמה שעות ואח"כ עוד כמה שעות ואולי עוד כמה טלפנוים (במקרה קלאסי)
לוקחת בסביבות ה10 אלף ש"ח
למה?????

למה אישה שמרוויחה שכר מינימום + לשעה צריכה לשלם לכל נותני השרות האלה כאלה מחירים מופקעים?????
לא קראתי את כל האשכול, אבל מה שכתוב כאן על אדריכליות זה שטות ורשעות.
ידעתם שיש תיקים שיכולים להתגלגל בעירייה 5-6 שנים ויותר?
אתם יודעים כמה 'הלוך-חזור' יש לאדרכלית עם גורמי המקצוע בעירייה?

אולי התכוונו למעצבות פנים, אבל גם שם זה עיוות לכתוב כך.

כללו של דבר: כל בעלי/ות המקצוע - כולם מרוויחים מליונים, חוץ מהמקצוע המסכן שבו אני עוסק, שבו עושקים אותי, ומנצלים אותי, ופשוט לא שווה לעבוד בזה.

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
עניתי לה, כשהיא אמרה שהפאנית שלה מסרקת את הפאות האלו....
לא כ"כ נראה לי יש איך לסרק אותם, וממש לא כל שבוע אני יקנה חדשה והפאות האלו לטעמי- לא לבישות (יעידו הבובות של הבת שלי ושערן..)
אוקיי, וזו בחירה שלך (ולטעמי בחירה מובנת, אני גם בוחרת ככה...) לקנות יקר יותר ופאה משיער רגיל, אבל גם שם יש אפשרות לבחור מחיר זול יותר, (4-5-6-7 אל"ש) הפאה הסינטטית זה הקיצוניות (לדעתי), לא צריך להיתפס על קיצוניות.

(וגם בסינטטיות להבנתי יש איכות, וגם אופציות שמירה שיראו יותר טוב מהשיער של הבובות שלך :)
ומסקרן, הן לטעמך לא לבישות מנסיון? הן לא נתינות לסירוק מנסיון? אני לא ניסיתי אבל באמת אחת ממי שאני מכירה אמרה לי שהיא קנתה 6 פאות בבת אחת כדי שתוכל להחליף ברגע שהיא רוצה.
שוב, זה סגנון חיים זה רצון אישי ולא מתאים לכל אחת, זה לא דוגמה שצריך להיתפס עליה, אבל כן זה היה אופציה משלל אופציות אחרות של בחירות לפאה זולה יותר. והדוגמה הגיעה כאלו מזה שאני מכירה כאלה שבחרו ככה.)

S234

משתמש פעיל
קניתי לפני 3 שנים 2 פאות (כלה...)
אחת עלתה 7000ש"ח והשניה 9200 ש"ח
היקרה-פאה מזעזעת, שרות זועה ואפס יחס, של אחת היצרניות המוכרות והנחשבות בשוק.
השניה-מהממת, איכותית ולא נזקקה כמעט לתיקונים, השירות של הפאנית והיצרנית-מדהים!

מנסיון שלי ושל הרבה במשפחתי-אין סיבה אמיתית לקנות פאה יקרה וממותגת,
זה לא מבטיח כלום, לא איכות, לא יופי ולא שירות.

ואגב, ממליצה מאד!!! על הפאנית מיכל מרקוביץ במודיעין עילית.

אסתי 15

משתמש מקצוען
הפתרון שלי, גם כשרכשתי פאות לעצמי במשך השנים, וגם כשרכשתי פאות לבנותי: לקנות אצל פאנית ולא אצל יצרנית. לספר לה שהתקציב שלי הוא איקס, ולבקש ממנה להשיג לנו את הפאה הכי טובה בתקציב הזה.
פאניות וותיקות ומנוסות יודעות לזהות מציאות מעולות גם אצל יצרניות זולות, הן מעצבות את הפאה ונותנות את השירות דרכן.
לי זה היה מאד נח וממש הוכיח את עצמו, פאות יפהפיות אחת אחת.
כי הרי הפאניות רוצות שנחזור אליהן עם הבת הבאה...

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
נעשה את זה ככה: כשאני רואה מישהי עם פאה מהממת, בדרך כלל היא תספר לי ששילמה עליה המון.
הפאנית שאני מסרקת אצלה - יקרה, סטיליסטית ונחשבת, העריכה את הפאה שלי בשווי כפול מהמחיר ששילמתי תמורתה.
ויודעת מה, גם אם הפאה הזולה שלי היא לא הטופ שבטופ, פסגת האופנה והיופי והפאר והשיק והשלמות - אני שמחה בה ומסתפקת בה.
היום כל כפרי רוצה את בת המלך. התשוקה הזו להיות ולהיראות הכי ולעשות הצגות, כדבריה העצובים של ספארו בירד.
תפסיקו לעשות פוזות, על מי אתם עובדים, וגם את מי (לא את ה'...)

איטא

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
אז לא סיפרו לך...
אני היחידה שחושבת שפאנית שמוכרת פאות שלא היא ייצרה - לא מרוויחה כ"כ הרבה?
את יודעת כמה עולה לה הפאה? את יודעת כמה משגעים אותה בעיצוב? את יודעת שעד שאני מרוצה הפאנית יכולה להחליף לי סקין / שיער/ אפילו להביא פאה חדשה!!!
מי שמייצרת לבד - יכול להיות שהשיער עולה זול והיא עובדת פחות ומרוויחה יותר.
אבל מי שמוכרת?
אני לא פאנית, אבל חברה טובה של הפאנית שלי ושומעת ממנה גם את הצדדים שאת לא רואה...
ובכלל, לא מתאים לך - אל תבואי. את גם מתעצבנת על המכולת שכל דבר עולה יותר יקר מאושר עד? על החנויות היוקרתיות שכל כובע לתינוק עולה 125 ש"ח? על אדריכלית מבוקשת שלוקחת פי 3?
זה העולם שלנו. זו המדינה שלנו. פה אנחנו חיים ומתפרנסים זה מזה.
ועם זאת, מותר לכן להתעצבן. בהנאה. הרווח (ההפסד..) כולו שלכן.....
פאנית נורמלית שמוכרת פאה מרוויחה בין 3000 ל 4000 שח
לא היצרנית
הפאנית!!
מהכרות אישית

קומבינה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
לא קראתי את כל האשכול, אבל מה שכתוב כאן על אדריכליות זה שטות ורשעות.
ידעתם שיש תיקים שיכולים להתגלגל בעירייה 5-6 שנים ויותר?
אתם יודעים כמה 'הלוך-חזור' יש לאדרכלית עם גורמי המקצוע בעירייה?

אולי התכוונו למעצבות פנים, אבל גם שם זה עיוות לכתוב כך.

כללו של דבר: כל בעלי/ות המקצוע - כולם מרוויחים מליונים, חוץ מהמקצוע המסכן שבו אני עוסק, שבו עושקים אותי, ומנצלים אותי, ופשוט לא שווה לעבוד בזה.
עצם העובדה שיש פערי מחירים עצומים כל כך- מעידה על טווח הרווח.
נניח שהעלות של פיאה היא לפחות 7000 שח.
מי שמוכרת ב9000 מרוויחה 2000
ומי שמוכרת ב5000 מפסידה 2000?
לא נראה לי.
אז נכון. יש פאניות שעובדות מהבית ומועברות כהמלצה מפה לאוזן, ויש פאניות שמפרסמות בענק ושוכרות חנות יוקרה.
אבל עדיין!

דאבל

משתמש מקצוען
אז נכון. יש פאניות שעובדות מהבית ומועברות כהמלצה מפה לאוזן, ויש פאניות שמפרסמות בענק ושוכרות חנות יוקרה.
עובדות שחור או לבן?
משלמות על שכחרות ושיפוץ או לא?
קונות שיער ראשונות או אחר כך ובזול יותר?
לא ראיתי ב-5 פאה עם שיער אורך סטנדרט לא מעובד ולא מסין.

קומבינה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
עובדות שחור או לבן?
משלמות על שכחרות ושיפוץ או לא?
קונות שיער ראשונות או אחר כך ובזול יותר?
לא ראיתי ב-5 פאה עם שיער אורך סטנדרט לא מעובד ולא מסין.
גם אני לא.
ולו בגלל שכבר יש לי בארון את אותה פאה כבר 10 שנים. ואני כמעט לא משתמשת בה.
לא מבינה בפאות, אבל יש לי הגיון בריא, ככה אומרים.

chyz

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
נראה לי שפאות אורך אחיד הן יותר ארוכות מהמדורגות שהלכו לפני כמה וכמה שנים
ובכלל התחילו ללכת ארוך יותר
אולי גם זה גורם שמעלה את המחיר?

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
נראה לי שפאות אורך אחיד הן יותר ארוכות מהמדורגות שהלכו לפני כמה וכמה שנים
ובכלל התחילו ללכת ארוך יותר
אולי גם זה גורם שמעלה את המחיר?
האורך האחיד העלה את המחיר כי יקר הרבה יותר לבנות סקין כשכל השיערות באותו אורך.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
הכי קל להתלונן ולהאשים את האחרים/ות. לזעוק שזה לא הגיוני (זה הגיוני, עובדה שזה קורה!) ולחשבן לבעלי מקצוע את הרווחים שלהם. יכול היות שזה גם כיף.
תכל’ס, זה עניין של סולם ערכים אישי.

כמה חשוב לך שהפאה שלך תהיה מליון דולר?
כמה נורא נורא חשוב לך המראה שלך?
כמה ביטחון עצמי יש לך?
כמה את נגררת אחרי ההמון?
כמה חשוב לך להשקיע בדברים אחרים בחיים שלך? (תורה של הבעל, חוגים לילדים, לא משנה מה)
כמה חשוב לך לחיות לפי רמת ההכנסות שלך?
התשובות לשאלות כאלו ודומות יכתיבו את המחיר שתשלמי, ולא גורמים חיצוניים.

אין הדבר תלוי אלא בי.
לחיות מתוך נקודת שליטה פנימית זה איכות חיים.
לשבת ולהתלונן ולצפות שהדברים מסביב ישתנו כדי שאני אוכל להגשים את החלומות שלי, זה איכות חיים גרועה.
בהצלחה ושבת שלום

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
הכי קל להתלונן ולהאשים את האחרים/ות. לזעוק שזה לא הגיוני (זה הגיוני, עובדה שזה קורה!) ולחשבן לבעלי מקצוע את הרווחים שלהם. יכול היות שזה גם כיף.
תכל’ס, זה עניין של סולם ערכים אישי.

כמה חשוב לך שהפאה שלך תהיה מליון דולר?
כמה נורא נורא חשוב לך המראה שלך?
כמה ביטחון עצמי יש לך?
כמה את נגררת אחרי ההמון?
כמה חשוב לך להשקיע בדברים אחרים בחיים שלך? (תורה של הבעל, חוגים לילדים, לא משנה מה)
כמה חשוב לך לחיות לפי רמת ההכנסות שלך?
התשובות לשאלות כאלו ודומות יכתיבו את המחיר שתשלמי, ולא גורמים חיצוניים.

אין הדבר תלוי אלא בי.
לחיות מתוך נקודת שליטה פנימית זה איכות חיים.
לשבת ולהתלונן ולצפות שהדברים מסביב ישתנו כדי שאני אוכל להגשים את החלומות שלי, זה איכות חיים גרועה.
בהצלחה ושבת שלום
הכרה בכך שהשוק פרוץ ורכישת פאה בכל סכום היא סיכון איננה האשמה. היא הכרה במצב.
גם אשת אברך שחוסכת 5 שנים לפאה מתוך רצון לקנות לטווח ארוך היא חסרת עמוד שדרה?
יש אנשים שזו העדפתם הצרכנית. לקנות מוצרים לטווח ארוך ולשים דגש על האיכות. הם נוהגים כך במכשירי חשמל, בנעליים ובביגוד. לא מנקר עינים כן איכותי. מתוך מחשבה שזול עולה להם ביוקר.
לרוב זה מצליח להם בס"ד.
רק בשוק הפאות גם אם אשה תשלם 10K לפאה שחסכה עבורה בעמל אין לה תעודת ביטוח. אין.
היא עשויה לגלות אחרי חודש שהפאה גרועה ובניגוד למכונת כביסה אין אחריות שמגובה בחוזה.
ועוגמת הנפש גדולה עד מאד.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
גם אשת אברך שחוסכת 5 שנים לפאה מתוך רצון לקנות לטווח ארוך היא חסרת עמוד שדרה?
יש אנשים שזו העדפתם הצרכנית. לקנות מוצרים לטווח ארוך ולשים דגש על האיכות. הם נוהגים כך במכשירי חשמל, בנעליים ובביגוד. לא מנקר עינים כן איכותי. מתוך מחשבה שזול עולה להם ביוקר.
לרוב זה מצליח להם בס"ד.
רק בשוק הפאות גם אם אשה תשלם 10K לפאה שחסכה עבורה בעמל אין לה תעודת ביטוח. אין.
היא עשויה לגלות אחרי חודש שהפאה גרועה ובניגוד למכונת כביסה אין אחריות שמגובה בחוזה.
ועוגמת הנפש גדולה עד מאד.
נכון, להכיר בכך שהשוק פרוץ, זה לא האשמה. השאלה היא מה עושים אחר כך.
ולגבי איכות - להכיר בכך שבתחום הפאות האיכות לא מובטחת, זה לא האשמה, אלא הכרה בריאה של המציאות. שוב, השאלה היא מה עושים עושים אחר כך.
כן, יש דברים שגורמים לעומת נפש ושכל אחד יחשוב עצמו מה הצורה הנכונה בשבילו להתנהל מולם.

MACHAK

משתמש מקצוען

בדיוק.
האשכול נהיה מאשים וזה לא צריך להיות הוא צריך להיות מכיר בעובדות ולתת פתרונות וחשיבה איך להתמודד.
אני מהצד שלי רואה שעיקר התסכול זה שמשלמים מחיר עצום על מוצר שהוא חתול בשק והשרות בתחום הוא לרב לא משהו בלשון עדינה מאד.
פאנית קודם כל לוקחת כסף (המון כסף) ואז בונה פאה שאת ואני באמונה תמימה מקוות שתהיה טובה. וכשזה לא כך אז היא מסרקת אולי זה יעזור ולוקחת 120 שח על סרוק ואחרי שבועיים כשזה לא עזר ואת נראית נורא לטעמך כי היא טוענת שהשיער מהמם רק את לא מצליחה לראות את זה. אז היא עושה טיפול בשמן או מה שלא יהיה ומבטיחה לך שהחליפה כמה טרסים ולוקחת 120 על סרוק לעוד שבוועיים שאת לא מסוגלת להסתכל על עצמך במראה וכו' וכו'
והתיאור מדויק מאד לא על אחת שאני מכירה מאד מקרוב אלא על 3 והפאנית בעלת שם וסלון מפואר.
2 מתוכם התיאשו וקנו פיאה אצל אחרת במחיר מעל 10,000 עוד לא שמעתי שהתהליך שונה מהנ"ל.

זה מתסכל!

בעיני כרגע הייתי מוכנה לשלם 10,000 על פאה עם אחריות אמיתית ועם אפשרות שהפאה תחזיק ל8 שנים.
כרגע אני משלמת כך על פאה יפה אמנם לא משהו נדיר שמשנתיים אחרי אני כבר מוסיפה שיער ותיקונים בתשלום מלא וגבוה ולדעתי לא תעבור את ה4,000 שנים.

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית

את הפאה שרכשתי ב6000 מתמחרות פאניות במחיר כפול לפחות. לפני שרכשתי אותה הלכתי לפאנית מהשמות הגדולים,. לא רכשתי שם פאה כי לא מצאתי את מה שרציתי אבל יחד איתי באה ידידה שכן רכשה שם פאה ושילמה במבצע כמעט כפול ממני. וכואב לי לראות אותה היום עם פאה דהויה ויבשה כפאה שעבר עליה עשור לפחות.
נראה לי שלחשוב שפאה שנקנתה ב2-3 אלף לפאה יכולה לדמות לפאה שעלתה עשר זה באמת לא כל כך הגיוני. אבל יש לא מעט פאות שעולות 5-8 ולא יורדות בטיבן מהפאות שעולות כפול.

נקודה נוספת שמייקרת את הפאות ולא ראיתי שציינו אותה כאן היא אורך הפאות.
הסטנדרט של האורך היום הוא לפחות 10 סנטימטר יותר מלפני עשר שנים. נכון לא כולם אבל הרף עלה. [או יותר נכון ירד, למרבה הצער] ואצל אותה פאנית תמצאו שתי פאות שוות באיכותן בהפרש מחיר של 3-4 אלף בגלל הסנטימטרים הללו.

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה