פאה באורך 18-20 ס"מאיזה אורך פאה ואיזה סדר גודל של מחיר.
ש לי משהי מעולה שני יכולה להמליץ עליה...
ובמחיר 8000 שח חנוק 9000
הלוואי !!
פאה באורך 18-20 ס"מאיזה אורך פאה ואיזה סדר גודל של מחיר.
ש לי משהי מעולה שני יכולה להמליץ עליה...
בהחלט!!!ואם את מוכנה לעבוד עשר שעות קשה ולהרוויח 1000 ליום
היום מחירי המופחות ירדו והרבה מוכרים אותם בזוללמה אנחנו מוכנים לשלם על כיסוי ראש פשוט שמיוצר בייצור המוני בסין 90 ש"ח ???
למה אנחנו מוכנים לשלם אלפי שקלים על בגדי ערב
למה אנחנו מוכנים לשלם עשרות אלפים על סידורי פרחים משוגעים באירועים
מסכימה איתך בכל מילה!!!!למה אנחנו מוכנים לשלם לצלמים בחתונות מחירים מפחידים כשיש כל כך הרבה מוכשרים ומוכשרות שעושים עבודה טובה, רק אין להם שם מפוצץ ומוכר ??
ועם זה הכי!!!! (כי על זה אני ממש תוהה)למה למה אנחנו מוכנים לשלם על בגדי ילדים 150-200 ש"ח לפריט בודד ללבישה ביום חול ?????
לא קניתי כמה במהלך שנות חיי. את כולן מכרתי יד שניה בכמה אלפים טובים. שום פאה שלי לא עלתה על 8Kקנית עשר פאות ביחד או שאת בת שבעים?
צרי איתי קשר בry304936פאה באורך 18-20 ס"מ
ובמחיר 8000 שח חנוק 9000
הלוואי !!
וזאת הבעיה.נכון, צריך לחפוף אותה יותר, והשיער עבה יותר ופחות רך
לא תמיד.וזאת הבעיה.
תכלס אני רוצה שיער טוב ודק ורך
שיעמוד עלי טוב, זה כבר ניתן לשינוי.
ממש כךיש עוד נקודה בהקשר למה שכתבתי לעיל
משלמים כ"כ הרבה ואין שום תעודת אחריות נורמלית
שום שקיפות
אני מקבלת מוצר בלי לדעת איך הוא יראה עוד שנה ומה הוא עשוי, האם הגוונים הם טבעיים או צבועים, האם השיער חלק כי הוא חלק הוא שבעצם הוא מתולתל ויבש ועשו לו החלקה... וכו
לדעתי לכל פאה אמורה להיות תעודת קניה עם שקיפות מלאה
כמו שכשאני קונה ספה אני מקבלת מפרט טכני מפורט, ממה הבד, ממה הבסיס, ממה הרגליים וממה המילוי... איך לתחזק וכמה זמן העור אמור להיות מריק ושלם, תעודת אחריות עם פרטים וכו'
כך כשאני קונה פאה, אני מצפה לקבל תעודת אחריות מפורטת שמפרטת מה כלול באחריות, כיצד הפרה אמורה להיראות, מהן הנזקים אפשריים בהתיחס לתקופת החבישה,
לפרט מהיכן השיער, מהי טווח העמידות שלו וממה הסקין וכו'...
ולא ללכת רק עם הבטחות של הפאנית בלי כיסוי ובלי תיעוד.
יכולה בשמחה להמליץ לך על מישהי בירושליםפאה באורך 18-20 ס"מ
ובמחיר 8000 שח חנוק 9000
הלוואי !!
נו, ברצינות...אפשר גם לקנות פאות באליאקספרס, ומכירה כאלה שקונות פאות מקסימות שהן סינטטיות והרבה הרבה הרבה הרבה יותר זולות, יש כל מיני תחליפים, אם רוצים.
גם אישה לחתונת ביתה או לבר מצוה וכו' שבכל אופן רוצה פאה יותר יפה ממה שיש לה, יכולה לשכור פאה לערב ולא דווקא לקנות פאה חדשה.
זה כן.לי חשוב שהפיאה תחמיא לי ותראה עלי טוב, שווה לי בשביל זה לחפוף אותה לעיתים תכופות.
וכמובן, אם שילמתי עליה 6 אלף ש"ח אז זה בכלל שווה
מה שכתבתי זה היה ברצינותנו, ברצינות...
פשוט אין דרך להוכיח את הפגם.מכירה אישה שקנתה ב17 א"ש (!) אצל אחת היצרניות הכי "נחשבות" ועד היום בדין ודברים איתה על טיב השיער הגרוע וזה סיפור אחד מני רבים ששמעתי מכלי ראשון.
חמישיתאז מה הפיתרון לכל הדבר הנורא הזה?
אותי גם מחרפן שבשוק של הפאות אין שום חשבונית
וכולה אחריות שנה....
כאילו קנינו צעצוע מהכל בשקל....
כשאני קונה מכונצת כביסה יש לי אחריות 5 שנם וזה שליש מחיר מהפאה....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: