תודה!נהניתי מאוד מהפרק
נשמח מאוד כשתמשיכי
שמחה לשמוע
תודה!נהניתי מאוד מהפרק
נשמח מאוד כשתמשיכי
בקטנה, אבל אם הוא מכין קפה בלי חלב למה הוא צריך לפתוח את המקרר?"תכין בלי חלב. לא שותה חלב בבוקר".
קולות של כפית המתנגשת בכוס ושל פתיחת וסגירת מקרר זוחלים לאוזניו, מספרים על כוס קפה אחת בלבד
אהבתי."למה אתה לא שותה?" הוא מברר, חש צורך לא מוסבר להזכיר לאייל את יכולותיו למרות העיוורון, ואולי בגלל.
תודה!איזו כתיבה יפיפייה. אני אוהבת שיש כאן סאבטקסט ועומק חדש לדמויות.
( מה שהיה חסר לי קצת בסדרה המקורית).
אופס פדיחהבקטנה, אבל אם הוא מכין קפה בלי חלב למה הוא צריך לפתוח את המקרר?
פשרה רצינית. ועוד על הבוקר.מסתבר שגם את חדת אבחנה, נתפשר על חלב שיבולת שועל?
איזה כיףףףמשולש גרמת לי לכתוב למה אייל פתח את המקרר...
הנה הקטע מהצד של אייל:
"גם ככה אני צריך לצאת לבית הכנסת עוד מעט, רוצה קפה?" אייל מחניק פיהוק, הוא צריך לערוך בירור לגבי הפתק שהיה במסמכים.
"תכין בלי חלב. לא שותה חלב בבוקר".
אייל פוסע לעבר המטבח בעייפות, מוריד כוס חרסינה מהמדף יחד עם צנצנת קפה וקופסת הסוכר. הוא ממלא את הכוס במים רותחים הישר מבר המים ואחר כך פותח את צנצנת הקפה, מעביר ממנה כף גדושה וגרגירית, כמו שבנצי אוהב.
יאללה סוכר, פתיחת הקופסא מגלה כי היא ריקה, סקירת המזווה מגלה לו שהוא צריך לעבור היום במכולת לחדש מלאי. מה עושים? בנצי סולד מסוכרזית וכל ממתיק מלאכותי אחר. העיניים שלו זולגות לבנצי, מוודאות שהוא לא חזר לראות באופן ניסי בדיוק עכשיו. הוא מוציא את קופסת הסוכרזית ומוציא בעדינות טבלית קטנטונת, זהו מספיק.
מה נשאר? חלב. הוא פותח את המקרר ומוציא חלב, רגע לפני המזיגה הוא קופץ, בנצי ביקש בלי.
הוא מחזיר את החלב למקרר, וחוזר לקפה, מערבב את המשקה בכפית מתכת. עכשיו נשאר רק להגיש את הכוס הלוהטת לחברו שעל הספה.
"למה אתה לא שותה?" בנצי מברר.
אייל מתפעל: "חד אבחנה. אני עוד מעט יוצא אז הכנתי רק לך".
ועכשיו המבחן. אייל מביט בבנצי שלוקח לגימה מהקפה, הוא ישים לב לסוכרזית או לא ישים לב? אייל מבחין במצחו של בנצי שמתכווץ מעט ומחליט לשאול מהר: "תגיד דיברת עם מישהו לאחרונה?"
כמה השקעה רק כדי שלא נחשוב שאילצת איש תמים ונכה לשתות קפה עם חלב שועלים על הבוקר. ריגשת : )משולש גרמת לי לכתוב למה אייל פתח את המקרר...
מי אמר שהיא לא חשבה?...ואיך יונה ספיר לא חשבה על העיסוק החדש הזה של אייל?!
תודה! אני מאוד מחוברת לסדרה הזאת (אם שמת לב ). היה לי קצת עצוב שהיא נגמרה אז כתבתי לה פנאפיק בהשראת אחד האתגרים כאן שהתארך והתארך, מקווה שזה בסדר מבחינתךמי אמר שהיא לא חשבה?...
כתיבה יפהפייה, אני קצת מרפרפת ולא מספיק מתעמקת, אבל כיף לי להיזכר בחבר הכי טוב שלי, על אף שכעת אני מייצרת לו מתחרה...
תודה! באמת לא ידעתי כמה שזה חשוב עד שנפלתי בזה. הבעיה שאי אפשר למחוק כאן אז השארתי ככה. לפחות למדתי לקרוא את הקטע ביותר שימת לב לפני הפרסום.בכל אופן, ראיתי בקצרה את הדיון על המקרר.
טיפ: לעולם אל תאלצי את עצמך להסביר משהו שלא אמור היה להיות מלכתחילה.
עדיף למחוק את הקטע של פתיחה המקרר, מלספק הסברים.
הסברים - גם כשהם טובים - הם מאולצים.
לעתים מוכרחים לעשות את זה, אבל כמה שפחות יותר טוב.
וצריך שתהיה סיבה טובה לזה.
אפשר לנחש את השם שלו?על אף שכעת אני מייצרת לו מתחרה...
בואי נדייק:אל תדאגי, אייל יכול להסתבך גם משם
כיף שאהבתם, חשבתי שיתעצבנו על חילול הקודש עם אייל...
מתוך נק' הנחה שמדובר ב-Eyal ולא ב-Ayal, המשמעות היא כוח ולא שם של בע"ח (ובנינו, השם באמת הולם אותו).הרש- צבי- אייל
האמת שיש לי פרק מוכן, הבעיה היא שהוא קצר מאוד ואני מעדיפה להעלות אותו יחד עם הפרק שיבוא אחריו.
אני אשמח!האמת שיש לי פרק מוכן, הבעיה היא שהוא קצר מאוד ואני מעדיפה להעלות אותו יחד עם הפרק שיבוא אחריו.
אם תרצו אני אעלה אותו היום.
אוקיאני אשמח!
רוב הפרקים באורך הזה, לכן בפרקים האחרונים החלטתי להעלות 2 פרקים בהצמדה כדי שלא יהיה קצר מידי.איזה כיף שהעלת פרק נוסף!
רק חבל שעוד לא הספקתי להכנס לסיפור והוא כבר נגמר...
מחכה במתח לפרק הבא. או לשעה שש וחצי בקפיטריה. מה שיבוא קודם.
אהה, וכמעט שכחתי,
הכתיבה שלך מדהימה, מעניינת וקולחת. כרגיל
תודה! מוסמקת כאן...כרגיל, הכתיבה שלך מדהימה.
נראה לי כבר אמרתי אבל אגיד שוב, אני מאד אוהבת שאת משתמשת בסאבטקסט בכתיבה שלך ונותנת לנו לפרש את האווירה והרגשות מבין השורות בלי לקרוא להם בשם במפורש, בין הדברים שבעיני מראים על כתיבה איכותית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: