אני עדיין לא יודעת...כמה פחיות זה לחודש?
אני חושבת שכל פחית מספיקה ליומיים בערך... אני צריכה משהו כמו 24 כפיות מודולן ליום.
אבל אצל כל אחד זה שונה בגלל שזה לפני גובה ומשקל.
אני עדיין לא יודעת...כמה פחיות זה לחודש?
בקשר לכללית.... כרגע עוד לא הגשנו בקשה כי אני רוצה לראות איך זה משפיע עליי.
באמת?ואגב נראה לי שבכללית לא צריך להגיש בקשה אלא הרופא משפחה מוציא מרשם
מידי פעםאם אתם צריכים נראה לי שלארגון 'עזרי מעם'
מידי פעם יש להם פחיות מודולן למסירה אפשר לנסות אותם
בezrimeim100 בגימייל
אי אפשר לבנות על זה, נכון. אבל לכתוב לנו מייל תמיד אפשר ולנסות לא עולה כסף. הרבה פעמים אנחנו יכולים גם לקשר את מי שצריך עם אחרים שאנחנו יודעים שמוכרים את זה בזול יותר.מידי פעם
אי אפשר לבנות על זה
בהצלחה ובבריאות!(תזונת CDED) 50% מזון 50% מודולן.
קודם כל... זה ממש לא מפריע לי- להיפך!בהצלחה ובבריאות!
מזון- את אוכלת ממש לפי השלבים,
כלומר מתחילה משלב 0 של 6 מזונות מותרים, או שמאפשרים לך הכל?
כמובן,
את לא חייבת לענות פה וזה לא נעים. בטח אם את חשופה בשמך לניקים מסוימים.
אני כותבת מתוך רצון לעזור...
ואם לא נעים לך את יכולה לכתוב שזה לא מתאים לך כאן.
הרבה בריאות!
בדקתי היום את הנושא... בכללית זה עולה 35 ש"ח לפחית.כ"כ אשמח לשמוע מה העלות של המודולן בכללית
16 פחיותכמה פחיות זה לחודש?
האמת שזה קצת מעודד לשמוע שמישהי נמצאת עם האימורן כ"כ הרבה זמן... אז תודה!רק כדי להרגיע , אני עם אימורן כבר יותר מ10 וב"ה אני ברמסיה כמעט כל התקופה, כמובן שומרת מאד חזק על תזונה וכן הכי חשוב על רוגע- מה שהצריך הרבה עבודה עצמית של אמונה- אני חשה על גופי כל פעם שאני מתעצבנת יש לי כאבים... אז בהצלחה לך ותדעי שלהרבה אימורן ממש עוזר. (כאב לי הלב על ההכפשה)
ודרך אגב כמעט לא דיברו פה על כל החולים שב"ה חיים עם המחלה בצורה מיטבית, לא כל החולים סובלים -וזה כל מקרה לגופו-תרתי משמע, כי הרבה פעמים שמעתי וזה נשמע אצל הציבור קרוהן -מחלה נוראית ,מפחידה, וקשה (אפילו שמעתי משהו שהשווה זאת למחלה הנוראית ד' ישמור) וזה לא חלילה לזלזל בסובלים ובמתמודדים, אלא להביא למודעות שיש רצף ויש המון מתמודדים ובאמת באירגון עזרי מעיים( גם בבחורות וגם בנשים) יש הרבה שמחה ואופטמיות.
הרבה בריאות ושמחה לכולם
תודה על התגובה.רק כדי להרגיע , אני עם אימורן כבר יותר מ10 וב"ה אני ברמסיה כמעט כל התקופה, כמובן שומרת מאד חזק על תזונה וכן הכי חשוב על רוגע- מה שהצריך הרבה עבודה עצמית של אמונה- אני חשה על גופי כל פעם שאני מתעצבנת יש לי כאבים... אז בהצלחה לך ותדעי שלהרבה אימורן ממש עוזר. (כאב לי הלב על ההכפשה)
ודרך אגב כמעט לא דיברו פה על כל החולים שב"ה חיים עם המחלה בצורה מיטבית, לא כל החולים סובלים -וזה כל מקרה לגופו-תרתי משמע, כי הרבה פעמים שמעתי וזה נשמע אצל הציבור קרוהן -מחלה נוראית ,מפחידה, וקשה (אפילו שמעתי משהו שהשווה זאת למחלה הנוראית ד' ישמור) וזה לא חלילה לזלזל בסובלים ובמתמודדים, אלא להביא למודעות שיש רצף ויש המון מתמודדים ובאמת באירגון עזרי מעיים( גם בבחורות וגם בנשים) יש הרבה שמחה ואופטמיות.
הרבה בריאות ושמחה לכולם
לא נראה לי שאתה מקרה חריגתודה על התגובה.
חשוב באמת לדעת שאני מקרה קצת חריג, ולכן היה לי מה לספר...
אם הכל היה בסדר היינו מסיימים אחרי פרק וחצי.
נא לקחת מהאשכול רק עידוד ולא ח"ו יאוש!
אפשר לבדוק האם יש תקרת מזון יעודי לחודש ואז לקנות כמה שנכנס וזה באותו מחיר......בדקתי היום את הנושא... בכללית זה עולה 35 ש"ח לפחית.
זה יוצא בערך 500 ש"ח בחודש.
חייב לעודד ולומר שהיום - כמה שנים אחרי, אני מתפקד מצויין, עובד, רגוע ושמח. למרות שהבעיה לא נפתרה לגמרי.אני עוברת עכשיו גם את מה שאתה כותב, ממש דומה וזה נראה לי כאילו כתבו את זה בשבילי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: