כן, מותר לי.איזה יופי! שיהיה בהצלחה ולרפואה שלימה!
מותר לך תותים/בננות וכדו'? אם כן, את יכולה לרסק לתוך זה ולשתות ביחד. זה מקל על הטעם
אני אנסה... תודה רבה!!!
כן, מותר לי.איזה יופי! שיהיה בהצלחה ולרפואה שלימה!
מותר לך תותים/בננות וכדו'? אם כן, את יכולה לרסק לתוך זה ולשתות ביחד. זה מקל על הטעם
תצחק תצחקוגם המלפפון והעגבניה...
ב"הרק מעדכנת...
קיבלתי אישור למודולן והיום אני מתחילה בע"ה!
תודה לכולם!!!
אינטואיציה. רופא שלא מבין ענין, תרופה שעושה לא טוב או לא עושה כלום, תזונה (!) לפי הרגשה, מה טוב או מה לאבגדול זה מה שחיכיתי לשמוע..
אני אשמח ממש אם תוכלי ללמד אותי קצת איך עושים את זה.
אני מגיעה ממקום אחר, ובפעם האחרונה שהייתי בבי''ח חטפתי ''סדר מוסר'' שלא היה מבייש שום מקום מכובד.
הודאתי בפניהם שכן ברחתי מהמעקבים וכל ה... כי הרגשתי שלא קבלתי מספיק הסבר, ובעיקר כי הרגשתי שאחרי הכל בזמן אמת נותרתי להתמודד לבד. שום דבר לא באמת עזר.
אז קבלתי את הודאתם בדבר זה שלרפואה אין הרבה מידע מדויק בעניין. (הם לא אמרו את זה ככה כן, לא להתלהב, זה מה שסכמתי מכל ההמהומים)
תכל''ס יום שלם בבי''ח, שיחות ארוכות של היה הווה ויהיה, ככל שהרופא צעיר יותר ככה הוא בד''כ תווה את התוכנית ארוך יותר.. קיצור נאדה-ה רק להתייאש כל פעם מחדש.
לא יודעת איך אתם שורדים, בא לי לבקש ברכות מכל אחד כאן. פשוט גדולים מהחיים.
ג.נ
ולכל מי שלא עצר את סקרנותו ושאל, אז אענה אחת ולתמיד,
אני מתמודדת בתחום העיניים, תודה לה' אני רואה מצוין, אבל מי שמכיר את התחום יודע שזה האיבר מס' 2 אחרי המוח שהרפואה לא באמת יודעת איך להתמודד איתו וכשמשהו קטנטן חורג מהכללים זה הופך לסיוט אמיתי בלי פתרון מעשי.
זהו שזה באמת אחרת. אולי בגלל זה קצת קשה לי להבין את האורך רוח שהולך כאן.יתכן גם שתחום העיניים שונה באמת, או שאצלי זה שונה, אבל ע"פ רוב לא הרגשתי שמורחים אותי, וכשלא נשמע לי צורת טיפול או משו - פשוט אמרתי \ שאלתי
אמן!בהצלחה, ישועה בקרוב!
לא יודעת מה איתך,אני כ"כ מבינה אותך...
אני לא קשורה לתחום העיניים, אבל בהחלט הרבה פעמים מצאתי את עצמי מתוסכלת ומיואשת מכל עולם הרפואה...
הרגשה שהכל תקוע...
מציעה לך לא להתייאש! ואם משהו לא נראה לך- ללכת ולבדוק במקומות אחרים בלי לזלזל!
כשלא הייתי מרוצה מהטיפול בי, פשוט קמתי והלכתי למקום אחר. שם נתנו לי הסברים הגיוניים למה שאני חווה, וקיבלתי טיפול מסור! (עדיין לא חזרתי לעצמי אבל זה חלק מהתהליך...)
מנסיוני- הרבה פעמים רופא אחד יכול להגיד משהו ורופא אחר יחשוב דווקא ההפך...
אף פעם לא לסמוך ב100% על מה שאומרים ואם משהו לא נראה לך, אז ללכת למקום אחר.
ביררתי הרבה, הסיבה שרוב הלחמים היום לא נוחים לעיכול היא בגלל שהם לא אפויים מספיק.תצחק תצחק
לך תברר ותווכח
לא סתם קמה הקוסמין הוא הרבה יותר בריא מהקמח הרגיל
הקוסמין זה החטה שעברה הכי קצת שינויים גנטיים ולכן היא הרבה יותר בריאה
מבחינה סטטיסטית, 92% מהאלרגיים לחלב בקר אלרגיים גם לחלב עיזים.עיקר הטענה היא על חלב בקר.
ואכן מהתבוננות סביב רוב ככל הרגישויות לחלב הם לחלב בקר, וחלב עיזים אכן פותר את הבעיה
אולי זה משהו חדש שצביקי מיודעינו פתח?שמענו גם שמענו
הם רוצים הרבה כסף
האמת שבמהלך השנים לא היה לי ישוב הדעת לכתוב, ולא רציתי להתעסק עם הנושא הזה מעבר למה שהוכרחתי.@קוליטיס עם חיוך שאלה ברשותך, האם כתבת את היומן תוך כדי תנועה או שהכל נכתב כהיום?
מרגיש לי מתגובות שונות באשכול שחייבים לציין למה השאלה, אז...גם אני במסע מאתגר ושקוף שזימן לי הבורא ית' בדמות ציפייה ארוכה לזש"ק ובטוח ללא ספק שיומן מסע יכול לסייע מאד לזוגות אחרים / להורי הזוגות.
אתה כותב פשוט מדהים!!!האמת שבמהלך השנים לא היה לי ישוב הדעת לכתוב, ולא רציתי להתעסק עם הנושא הזה מעבר למה שהוכרחתי.
רק כיום, כמה שנים אחרי שהגעתי לאיזושהי רגיעה, הרגשתי צורך לשתף במה שעברתי והתחלתי לשחזר ולכתוב.
ואני מופתע לראות כמה הדברים (אפילו הקטנים) נחקקו במוחי, וכמה הם חשובים לאחרים.
עם זאת, מכיון שעברו כמה שנים, אני מאמין שהיום דברים השתנו לטובה, ואין לראות בתהליך שעברתי כאילו זה המצב גם כיום. ובשום אופן לא להתייאש! לעשות מה שצריך, ומי שנתן את הנסיון נותן גם את הכח לעבור אותו.
תודה רבה!האמת שבמהלך השנים לא היה לי ישוב הדעת לכתוב, ולא רציתי להתעסק עם הנושא הזה מעבר למה שהוכרחתי.
רק כיום, כמה שנים אחרי שהגעתי לאיזושהי רגיעה, הרגשתי צורך לשתף במה שעברתי והתחלתי לשחזר ולכתוב.
ואני מופתע לראות כמה הדברים (אפילו הקטנים) נחקקו במוחי, וכמה הם חשובים לאחרים.
עם זאת, מכיון שעברו כמה שנים, אני מאמין שהיום דברים השתנו לטובה, ואין לראות בתהליך שעברתי כאילו זה המצב גם כיום. ובשום אופן לא להתייאש! לעשות מה שצריך, ומי שנתן את הנסיון נותן גם את הכח לעבור אותו.
ועוד מילה. לגבי המסע שלך, בטוח שיקל עליך אם תשתף, ויהיו הרבה שיקבלו חיזוק. אבל זה נושא קצת רגיש שאולי יהיה לך קשה לכתוב בפורום הזה, ותצטרך לצנזר את עצמך.
אני בכולופן אשמח לקרוא ומאמין שיהיה לי מה להוסיף גם בנושא הזה...
דיברתי על רגישויות לא על אלרגיה שזה כבר ברמה אחרת לגמרימבחינה סטטיסטית, 92% מהאלרגיים לחלב בקר אלרגיים גם לחלב עיזים.
כתיבה בשעת מעשה היא מאתגרת, אבל בעיניי יש בה משהו הרבה יותר עמוק ואותנטי. לאחר זמן אנחנו משכתבים את עצמנו באופן לא מודע. במהלך הקושי, אנחנו הרבה יותר אמתיים.תודה רבה!
אני כותב די הרבה על הנושא, לא בפורום הזה.
ולא מצליח לכתוב בצורה מסודרת, לעיתים זה מתפרץ לי מבין האצבעות.
עם תשובתך אני מבין שאכן די מאתגר לכתוב בשעת מעשה.
מסכים, אבל...כתיבה בשעת מעשה היא מאתגרת, אבל בעיניי יש בה משהו הרבה יותר עמוק ואותנטי. לאחר זמן אנחנו משכתבים את עצמנו באופן לא מודע. במהלך הקושי, אנחנו הרבה יותר אמתיים.
כותבת מנסיון, תרתי משמע.
זה נכון,מסכים, אבל...
כתיבה בשעת מעשה מציפה מאד רגשית ולפעמים זה לא נכון ולא בריא וכן בשעת מעשה מייחסים לפעמים חשיבות לדברים שחבל להתייחס / לכתוב עליהם.
תוכלו לפנות לחברה שמייבאת את המודולן נראה לי מגה פראם יש להם חוברת מתכונים ע"מ לעשות את התוסף טעים כמה שאפשר.....רק מעדכנת...
קיבלתי אישור למודולן והיום אני מתחילה בע"ה!
תודה לכולם!!!
פניתי אליהם, קיבלתי ערכה חינמית לנסיון שמכילה: מודולן 400 גרם, בקבוק שייקר וחוברת מתכונים.תוכלו לפנות לחברה שמייבאת את המודולן נראה לי מגה פראם יש להם חוברת מתכונים ע"מ לעשות את התוסף טעים כמה שאפשר.....
בהצלחה רבה
כ"כ אשמח לשמוע מה העלות של המודולן בכללית
והאם זה כתוסף או תזונה בלעדית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: