?ועוד משהו, זה 2 אשכולות שונים שמדברים של יוזבד?
או שזה אשכול אחד ששינה את שמו?
כותבת את פרק הסיום של פדאהל...איפה מיה? שתרווה נחת...
חוק @yonatanr כבר קבע שככל שאשכול בק"ק כתיבה מקצועית מתארך, הסיכוי שהוא יגיע לממלכה במבחן שואף ל 100או שכל מעל 8 דפים מגיע איכשהו לממלכה במבחן?
אז גם את עוקבת אחרי קהילת הכתיבה?חוק @yonatanr כבר קבע שככל שאשכול בק"ק כתיבה מקצועית מתארך, הסיכוי שהוא יגיע לממלכה במבחן שואף ל 100
אבל כן, מדובר בשני אשכולות מקבילים.
אשכולות שאוחדו?אבל כן, מדובר בשני אשכולות מקבילים.
?
למה את חושבת שזה 2 אשכולות?
נראה לי אחד.
לגמרי.אז גם את עוקבת אחרי קהילת הכתיבה?
איך זה קשה רק ללייק...
אהה.
אסורמשולש ברמודה תעלי את פדאל שאת מדברת עליו,
תודה...
להעלות את מה?משולש ברמודה תעלי את פדאל שאת מדברת עליו,
תודה...
זה מצב הדור הולכים לחרבים ודודים ורק לא להורים שיכולים ברב הפעמים הכי לעזור.וזה גורם לניתוק ביניהם שאף אחד מהם לא רצה שיקרה, מה שגורם ליוזבד להרגיש כאילו הוא רק מכביד על אבא שלו (למרות שזה לא נכון, ואבא שלו רוצה שהוא ישתף אותו במה שעובר עליו), ורק ברגע האחרון *אחרוןןןן* הוא משתף את אבא שלו, וזה פותר 70% מהעלילה תוך 10 עמודים או משו כזה.. וזה פשוט פלוט קצת צפוי ומתסכל לדעתי.. (אני זוכרת איך כל כמה עמודים הייתי אומרת למי שנמצא בקרבת מקום משו בסגנון- שידבר עם אבא שלו ויפתור את זה לעזאזלל!!)
זה המסר של הספר.לאורך כל הספר כולם אומרים לו לא להטריד/ לצער את אבא שלו, כי הוא צדיק ויש לו דברים חשובים יותר להתעסק בהם מחיי החומר.. או שאומרים לו לא להתייעץ איתו בנוגע למשכון של האחוזה כדי לא להאפיל על הזכרון שלו מאשתו, או כל מיני תירוצים כאלה..
היידהחוק @yonatanr כבר קבע שככל שאשכול בק"ק כתיבה מקצועית מתארך, הסיכוי שהוא יגיע לממלכה במבחן שואף ל 100
כמעט דייקתיחוק Yonatanr קובע כי ככל שדיון ספרותי בפרוג מתארך, הסיכוי שיגיעו לדיונים על הארי פוטר, ועל *למה, למען ה', מיה קינן הרגה את יקוואל*, מתקרב לאחד.
תנסו לשלוח מייל לרשימת התפוצה ולבקש אותולהעלות את מה?
אם את מתכוונת לפרק הראשון של פדאהל - מיה קינן ביקשה לא להעביר אותו.
החוק לא דיבר דווקא על פורום כתיבה מקצועית, אלא על כל אשכול ספרותי, ולא רק לממלכה במבחן, אלא ל'למה מיה קינן הרגה את יקוואל'...חוק @yonatanr כבר קבע שככל שאשכול בק"ק כתיבה מקצועית מתארך, הסיכוי שהוא יגיע לממלכה במבחן שואף ל 100
חוק Yonatanr קובע כי ככל שדיון ספרותי בפרוג מתארך, הסיכוי שיגיעו לדיונים על הארי פוטר, ועל *למה, למען ה', מיה קינן הרגה את יקוואל*, מתקרב לאחד.
אי לכך ובהתאם לזאת, כתבתי:החוק לא דיבר דווקא על פורום כתיבה מקצועית, אלא על כל אשכול ספרותי, ולא רק לממלכה במבחן, אלא ל'למה מיה קינן הרגה את יקוואל'...
כמעט דייקתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: