מצוין.... ומכשיר ניטור למניעת דום נשימה( מות בעריסה ל"ע) בתינוקים יש או היה לכם?
יש היום מודעות גבוהה יותר לבטיחותיש לכם בבית גלאי עשן? אותה רמת זהירות שצריך להיות מהשארת ילדים ברכב צריך שיהיה גם בבית מפני שריפה ח"ו , גם במקרה של שריפות היו נמנעים הרבה אסונות אם היה גלאי עשן, רק מה, כל אחד חושב שלו זה לא יקרה. לא שאני חושב שצריך להתקין גלאי עשן, אך אם צריך חיישן לרכב צריך גם גלאי עשן. ואותו דבר לגבי התקנת סורגים בדירות, אני הייתי מציע להכניס בחוק חובה לקבלנים להתקין סורגים בכל דירה וגם כך היו נמנעים הרבה אסונות
מה הקשר מומלץ או לא?המכשיר אינו מומלץ על ידי רופאים לתינוקות בריאים.
המכשיר הרגיל לטענתם מיותר ולא מציל. ההתראה באה מאוחר מדי. ויש לו גם התראות שווא שהורסות את האפקט. ומלבד בזבוז כסף - אין לו תועלת.
מכשיר "אמיתי" כזה שנותנים לתינוקות בסיכון להפסקת נשימה - עלותו גבוהה מאד ומדובר במשהו קצת מוגזם ביחס לחשש. שייך להיפוכונדרים.
מה הקשר מומלץ או לא?
להזיק הוא בוודאי לא מזיק,
יש לי "סנוזה" לא "בייבי סנס", והוא ממש לא מיותר וההתראה ממש לא מאוחרת,
מענין אם התנסית פעם במכשיר
כןהוא מזיק לכיס.
בשביל מה לקנות משהו שאינו מועיל??
כמו שאני לא קונה את כל שאר פריטי חבילות הלידה שמטרתם להשחית את כספם של ההורים.
באמת?? הייתה לך התראת אמת??
הילד איבד נשימה באמת ובאת והצלת אותו בזמן בזכות המכשיר???
אני מאמינה פשוט לרופא שאמר שאירעו מקרי מוות בעריסה אצל ילדים עם המכשיר הזה. והדקה/שתיים שלקח לו לזהות - היתה קריטית.
כן
היתה לי התראת אמת
בגיל חודש.
בנימין חינקיס כתב תחקיר ארוך על מכשיר בייבי סנס והיעילות שלו, הוא הוסיף גם את הסתייגות הרופאיםהוא מזיק לכיס.
בשביל מה לקנות משהו שאינו מועיל??
כמו שאני לא קונה את כל שאר פריטי חבילות הלידה שמטרתם להשחית את כספם של ההורים.
באמת?? הייתה לך התראת אמת??
הילד איבד נשימה באמת ובאת והצלת אותו בזמן בזכות המכשיר???
אני מאמינה פשוט לרופא שאמר שאירעו מקרי מוות בעריסה אצל ילדים עם המכשיר הזה. והדקה/שתיים שלקח לו לזהות - היתה קריטית.
והוא רופא הכי לא מזלזל בבטיחות שהכרתי אי פעם.
לא יודעת מה ההבדל בין "סנוזה" ל"בייבי סנס" - שתיהם כנראה לא מכשירי מוניטור "אמיתיים".
בנימין חינקיס כתב תחקיר ארוך על מכשיר בייבי סנס והיעילות שלו, הוא הוסיף גם את הסתייגות הרופאים
מעדיפה ל לפרט פה הכלוהילד פונה לבית חולים ואושפז?
אני מתעניינת מאד ברצינות.
אני מוסיפה- שהרכב לא יינעל.לדעתי הפיתרון -להתקין חיישני נשימה כמו שיש בבתים, ברכב, וכשמכבים את הרכב ברגע שהיא מזהה נשימה היא מיד מצפצפת..
וכדי שיהיה שווה לפתח את זה להוציא חוק שחובה על כל בעלי הרכבים להתקין את זה
כל ילד גר בביתמספר הילדים שנהרגו בשנה האחרונה משריפות (בהשוואה לכלל הילדים המתגוררים בבתים)
מול מספר הילדים שנשכחו ברכב בקיץ דאשתקד מתוך כלל הילדים שנוסעים ברכב,
הוא בלי שום השוואה!
לאחינית שלי היתה התראה באחד הלילות והיא העירה את הילד וב"ה המשיך לשישון רגיל
וא זיהה תוך שניה מהרגע שהוצאנו את הילד מהעריסה שהילד לא נמצא
בחו"ל זה חובה לגמרי.(ואשמח לשמוע אם זה אכן מוצר חובה. ואם כן, היכן קונים משהו טוב ואמין והיכן כמה צריך לרכוש והיכן להצמיד)
לא כל דום נשימה הוא דום נשימה מסוכןזה בדיוק מה שנקרא בפי הרופאים התראת שווא.
אם הילד לא היה במצב שיזדקק להשגחה בבית חולים
כמו שעושים בכל מקרה של "טרום מוות בעריסה".
שבסיום - גם מעבירים את הילד לשימוש במוניטור אמיתי.
מנין היא החליטה שהמכשיר צפצף כי באמת קרה משהו??
אז המכשיר צפצף והיא העירה את הילד שהמשיך לישון - ובעצם לא קרה שום דום לב/נשימה במהלך הזמן הזה...
לא דומה זיהוי מצב של מוות בעריסה לזיהוי מצב שאין תינוק כלל.
לא כל דום נשימה הוא דום נשימה מסוכן
אבל אין דרך לדעת את זה
אם הוא מתריע על דום נשימה שמתמשך מעל חצי דקה
אז גם אם בעצם אולי זה היה סתם כפי הגדרתך והדום נשימה היה נגמר בכל מקרה והילד חוזר לעצמו, עדיין אין דרך להוכיח את זה אם זה היה סתם או לא
וגם אין דרך להוכיח אם זה באמת הציל תינוקות או לא, כי כאמור הוא מתריע על דומי נשימה ודומי נשימה הם משתנים באורכם וכו'
אין שום דרך לרופא להוכיח שזה בזבוז כסף, מי שמרגיש לו שזה השתדלות טוב, ומי שלא לא..
אם כבר אני יוכיח לרופאים שכל נושא השינה על הגב / בטן / צד יותר שטויות, כי כבר היו מקרי מוות עריסה בכל התנוחות......
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: