יש לכם בבית גלאי עשן? אותה רמת זהירות שצריך להיות מהשארת ילדים ברכב צריך שיהיה גם בבית מפני שריפה ח"ו , גם במקרה של שריפות היו נמנעים הרבה אסונות אם היה גלאי עשן, רק מה, כל אחד חושב שלו זה לא יקרה. לא שאני חושב שצריך להתקין גלאי עשן, אך אם צריך חיישן לרכב צריך גם גלאי עשן. ואותו דבר לגבי התקנת סורגים בדירות, אני הייתי מציע להכניס בחוק חובה לקבלנים להתקין סורגים בכל דירה וגם כך היו נמנעים הרבה אסונותמזעזע.
אני באמת לא מצליחה להבין. יש במצלמות אבטחה חיישני תנועה, יש כזה דבר חישן חום שמזהה נוכחות אנושית, למה אי אפשר להתקין דבר כזה ברכב??
מספר הילדים שנהרגו בשנה האחרונה משריפות (בהשוואה לכלל הילדים המתגוררים בבתים)יש לכם בבית גלאי עשן? אותה רמת זהירות שצריך להיות מהשארת ילדים ברכב צריך שיהיה גם בבית מפני שריפה ח"ו , גם במקרה של שריפות היו נמנעים הרבה אסונות אם היה גלאי עשן, רק מה, כל אחד חושב שלו זה לא יקרה. לא שאני חושב שצריך להתקין גלאי עשן, אך אם צריך חיישן לרכב צריך גם גלאי עשן
רעיון יפה עד שיתרגלו למדבקה ולא ישימו לב אליה
ולכן?לדברים כאלו מתרגלים....
יש לכם נתונים?מספר הילדים שנהרגו בשנה האחרונה משריפות
לא שללתי זאת לגמרי רק התכוונתי שזה לא פתרון מוחלט ומענה מושלםולכן?
קצת השתדלות פשוטה כזאת לא תזיק, וגם יש אפשרות שיועיל לתזכורת ברגע שצריך.
בינתיים הפתרון הפשוט והזמין ביותר הוא לחלוץ נעל אחת בתחילת הנסיעה ולהניחה במושב ליד הפעוט.
אין כזה דבר "לי זה לא יקרה" אין.
אני יכולה להעיד על עצמי שאני אמא אחראית על גבול החרדתית, שבוע שעבר תכננתי לצאת לכמה סידורים בבוקר ופתאום שמעתי מישהו מסתובב בבית, הייתי בטוחה שזה פורץ, אבל זה היה אחד הילדים שהיה לו וירוס והוא נשאר בבית.
הייתי ערה איתו כמעט כל הלילה, בבוקר בדקתי כמה פעמים שהוא ישן טוב, וההרגל לצאת בבוקר בלי אף אחד היה חזק יותר.
באיזו עיר?לנו קרה הפוך היינו עם כל הילדים ברכב, בעלי יצא לקחת משהו ממשהו ישבתי מאחורה עם הילדים. הקטן בכסא הבטיחו כנראה בלט יותר החוצה כמה אנשים עצרו את בעלי להגיד לו שהשאיר ילד ברכב.
היתה לי התחושה שכיול יש יותר מודעות....
ירושליםבאיזו עיר?
היום שמעתי שבשנה הקודמת וכן שנה לפנ"כ נפטרו ל"ע 3 תינוקות כתוצאה משכחה ברכב, לפני 3 שנים היה שיא מטורף של 7 תינוקים. השנה זה מקרה ראשון ונקוה ונתפלל שיהיה אחרון.מספר הילדים שנהרגו בשנה האחרונה משריפות (בהשוואה לכלל הילדים המתגוררים בבתים)
מול מספר הילדים שנשכחו ברכב בקיץ דאשתקד מתוך כלל הילדים שנוסעים ברכב,
הוא בלי שום השוואה!
אמן!!!!!!!!!היום שמעתי שבשנה הקודמת וכן שנה לפנ"כ נפטרו ל"ע 3 תינוקות כתוצאה משכחה ברכב, לפני 3 שנים היה שיא מטורף של 7 תינוקים. השנה זה מקרה ראשון ונקוה ונתפלל שיהיה אחרון.
נפלת על האדם הלא נכון ... יש לנו גלאי עשן.יש לכם בבית גלאי עשן? אותה רמת זהירות שצריך להיות מהשארת ילדים ברכב צריך שיהיה גם בבית מפני שריפה ח"ו , גם במקרה של שריפות היו נמנעים הרבה אסונות אם היה גלאי עשן, רק מה, כל אחד חושב שלו זה לא יקרה. לא שאני חושב שצריך להתקין גלאי עשן, אך אם צריך חיישן לרכב צריך גם גלאי עשן. ואותו דבר לגבי התקנת סורגים בדירות, אני הייתי מציע להכניס בחוק חובה לקבלנים להתקין סורגים בכל דירה וגם כך היו נמנעים הרבה אסונות
מצוין.... ומכשיר ניטור למניעת דום נשימה( מות בעריסה ל"ע) בתינוקים יש או היה לכם?נפלת על האדם הלא נכון ... יש לנו גלאי עשן.
ביום חם 3 דקות זה כבר ספק פיקוח נפש, תנסו לשהות בעצמכם דקה בכזה אוטו [כן, כשהוא בצל כמובן].לא צריך להזמין משטרה על השניה הראשונה,
אלא לנסות קודם כל לראות מה מצב התינוק,
בטח שלא, את מסתכלת לתוך רכבים?אתמול חנינו במקום די הומה (באזור ברכל ברחוב אביי ורבא, מודיעין עלית,
והיינו שם בגינה.
בן ה6 שלי נרטב, ושלחתי אותו לחפש חולצה אחרת באוטו.
הוא נכנס לאוטו והחליט להתייבש שם.
עקבתי אחריו, וראיתי אותו מתנועע ברכב ונשאר שם.
עקבתי מרחוק, אבל היו מלא אנשים שעברו ליד האוטו,
ואמרתי לחברה שלי שמעניין לראות אם מישהו שם לב.
במשך 10 דקות עברו אנשים, ואף אחד לא שם לב שיש ילד באוטו.
(לא דאגתי לו, כי היתה לו חולצה רטובה, וזה היה לקראת שקיעה, והאוטו היה בצל).
לאחר מכן כבר קראתי לו,
אבל את המסקנה הסקתי. אנשים לא שמים לב שיש ילד באוטו.
בטח שכן, קבוע מציצה לרכבים חונים, בטח בקיץ ובשעות הצהריים הרותחות.בטח שלא, את מסתכלת לתוך רכבים?
כל הכבוד !!בטח שכן, קבוע מציצה לרכבים חונים, בטח בקיץ ובשעות הצהריים הרותחות.
הרכב מאתמול היה עם שמשות כהות.בטח שכן, קבוע מציצה לרכבים חונים, בטח בקיץ ובשעות הצהריים הרותחות.
בד"כ לא מתאמצת עד כדיהרכב מאתמול היה עם שמשות כהות.
את מצמידה את הפנים לשמשה לראות לתוכו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: