עקב אופי האירוע, הוזעקו למקום צוותי חוס"ן - היחידה לעזרה ראשונה נפשית של איחוד הצלה".תתפללו גם שמי ששכח את התינוק, יצא שפוי מהסיפור הזה.
ממש לא פשוט.
עקב אופי האירוע, הוזעקו למקום צוותי חוס"ן - היחידה לעזרה ראשונה נפשית של איחוד הצלה".תתפללו גם שמי ששכח את התינוק, יצא שפוי מהסיפור הזה.
ממש לא פשוט.
היית שם?אוווף הבכי של האמא לא יוצא לי מהאוזניים.
הפנים שלה לא יוצאות לי מהעיניים.
מסכנה.
לא שזה משנה לעוצמת הטרגדיה, אבל יש חרדים בלוד?אוווף הבכי של האמא לא יוצא לי מהאוזניים.
הפנים שלה לא יוצאות לי מהעיניים.
דתיים לאומילא שזה משנה לעוצמת הטרגדיה, אבל יש חרדים בלוד?
מהבית...היית שם?
ודאילא שזה משנה לעוצמת הטרגדיה, אבל יש חרדים בלוד?
יש טיפים שעוזרים,אף אחד לא שוכח ילד באוטו בכוונה
לא נראה לי עוזר כל המודעות האלו
וגם לא התזכורות.
מספיק שניה אחת של היסח הדעת כדאי להגיע לאסון נורא שכזה.
צריך למצוא מתקן מובנה בכסאות הבטיחות ובכסאות המכוניות שלא יתן לנעול את הדלתות או לסגור חלונות או לכבות את המזגן אם יש משהו בתוך המכונית.
רעיון יפה עד שיתרגלו למדבקה ולא ישימו לב אליההנחת מדבקה על ידיות הרכב גם בפנים וגם בחוץ "זהירות! תינוק בפנים!"
וגם על המפתחות.
לדברים כאלו מתרגלים....הצעה: הנחת מדבקה על ידיות הרכב גם בפנים וגם בחוץ "זהירות! תינוק בפנים!"
וגם על המפתחות.
אבל צריך תזכורת לחלוץ את הנעל כל פעם שנכנסים לרכב... את זה לא יזכרו.יש טיפים שעוזרים,
בראש ובראשונה - להשאיר נעל במושב האחורי.
אף אחד לא שוכח שחסרה לו נעל.
המדרכה מזכירה לו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: