אני הפסקתי לטגן בצל בהתחלה,
ככה למדתי מחמותי שיש לה את הצלונט הכי טעים שטעמתי אבר.
אני מטגנת בצל עד שהוא שחור עם הרבה מאד שמן - לקיקשע,, מכינה תוך כדי קערה עם קמח, מלח ופפריקהף
שופכת את הבצל עם השמן לקערה, שמה מים חמים, ומכינה את הקישקע
עם אותו סיר (קצת מלוכלך מהשמן והבצל) אני שמה בשר (כמה שיותר, יותר טוב, אוהבת לקנות בשר מספר 8, להכין הכנה ראשונית, לחלק לקוביות, להקפיא לכמה שבועות ולהשים את הקוביות האלו בצולנט)
שמה תפו״א (מקובלני מבית אבי 1 לסועד, אני שמה קצת יותר ותמיד נשאר לי)
מלאאאא גריסים (בערך רבע חבילה גדולה)
מים עד לכיסוי מלא (כולל כיסוי הקישקע וכו׳)
תבלינים - מינימום של תבלינים - מלח (הרבה!), פפריקה ופלפל שחור (לפעמים טוקסנה)
ככה למדתי מחמותי (פלוס מינוס) וזה באמת יוצא טעים.
ככה למדתי מחמותי שיש לה את הצלונט הכי טעים שטעמתי אבר.
אני מטגנת בצל עד שהוא שחור עם הרבה מאד שמן - לקיקשע,, מכינה תוך כדי קערה עם קמח, מלח ופפריקהף
שופכת את הבצל עם השמן לקערה, שמה מים חמים, ומכינה את הקישקע
עם אותו סיר (קצת מלוכלך מהשמן והבצל) אני שמה בשר (כמה שיותר, יותר טוב, אוהבת לקנות בשר מספר 8, להכין הכנה ראשונית, לחלק לקוביות, להקפיא לכמה שבועות ולהשים את הקוביות האלו בצולנט)
שמה תפו״א (מקובלני מבית אבי 1 לסועד, אני שמה קצת יותר ותמיד נשאר לי)
מלאאאא גריסים (בערך רבע חבילה גדולה)
מים עד לכיסוי מלא (כולל כיסוי הקישקע וכו׳)
תבלינים - מינימום של תבלינים - מלח (הרבה!), פפריקה ופלפל שחור (לפעמים טוקסנה)
ככה למדתי מחמותי (פלוס מינוס) וזה באמת יוצא טעים.