רק אני לא הצלחתי להבין?
הקטע הממוספר נכתב פעמיים.רק אני לא הצלחתי להבין?
זכורני שהיה שם שלט עם תודה רבה בכל השפות ובעברית זה היה הבר הדותטוב, זה לא בדיוק אתר או עיתון...
אבל הייתי חייב...
זה תלוי על הקיר בשדה תעופה ברומא...
מי לימד אותם עברית???צפה בקובץ המצורף 1355003
שגיאת תוכן נוספת: בל לא המציא את הטלפון, וגם אדיסון לא המציא את הנורה. שניהם לקחו המצאות של אחרים ושכללו אותן. (ולקחו לעצמם את הקרדיט לדורות).השבוע נתקלתי פעמיים בשגיאות מרגיזות:
מה יהיה?
- בעיתון מסויים היה כתוב "בל גרהם ממציא הטלפון ונורת הליבון אמר..." גם שגיאה בשם (אלכסנדר גרהם בל) וגם הוא המציא רק את הטלפון ולא את נורת הליבון! (הציטוט שם הוא אכן מאדיסון).
- בעיתון אחר היה "יומן של ילד מירושלים הנצורה" לקראת עשרה בטבת, שמספר על הרומאים...
הצתה שניה של מירון.....תוך פחות מיממהצפה בקובץ המצורף 1371249
אני מאוד מקווה שזה לא מה שקורה...
זה באמת הצית את כביש 89...הצתה שניה של מירון.....תוך פחות מיממה
רְצוֹנֵנוּ לִרְאוֹת מַלְכֵּנוּ > צפו: ר' מיילך הדליק את מירון בהשתתפות רבבות | המחדש | כל החדשות והעדכונים
רבבות השתתפו אמש בהדלקה בראשות המשפיע החסידי הרה"צ אלימלך בידרמן במתחם ההילולא המורחב • צפו בוידאו ובגלריית ענק • צילום: א. אייזנבאךhm-news.co.il
בואנה, איזה גודל המזוזות בירושלים...מתוך כתבה על "בוזז המזוזות מירושלים"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: