אני לא יודע אם זה בציניות או לא....בשורות טובות מבית החולים הדסה בירושלים משם שוחרר היום הרב אברהם נח בן יהודית פאלי שנפצע קשה בפיגוע הדריסה בצומת רמות בערב שבת קבלת התורה ושיכל את שני בניו.
מישהו יעזור לי? מה זה ערב שבת קבלת התורה? אני מכיר "שבת חזון איש". יש "שבת אבי עזרי". יש מצב ששניהם נופלים יחד וקוראים לשבת "שבת אבי עזרי ושבת חזון איש". יש גם "שבת לב לאחים". ערב שבת קבלת התורה לא שמעתי.
זו לא טעות ולא שגיאה
?זו לא טעות ולא שגיאה
איך כובשים את המזגר?זו לא טעות ולא שגיאה
ערש"ק פרשת יתרובשורות טובות מבית החולים הדסה בירושלים משם שוחרר היום הרב אברהם נח בן יהודית פאלי שנפצע קשה בפיגוע הדריסה בצומת רמות בערב שבת קבלת התורה ושיכל את שני בניו.
מישהו יעזור לי? מה זה ערב שבת קבלת התורה? אני מכיר "שבת חזון איש". יש "שבת אבי עזרי". יש מצב ששניהם נופלים יחד וקוראים לשבת "שבת אבי עזרי ושבת חזון איש". יש גם "שבת לב לאחים". ערב שבת קבלת התורה לא שמעתי.
?בשורות טובות מבית החולים הדסה בירושלים משם שוחרר היום הרב אברהם נח בן יהודית פאלי שנפצע קשה בפיגוע הדריסה בצומת רמות בערב שבת קבלת התורה ושיכל את שני בניו.
במודיעין עילית הייתה שבוע שעבר מודעת פרסום לדרשה של ר' דן סגל במירמה התאריך העברי???
מודעה מהיום.
מה התאריך העברי???
ומתי התאריך הזה? מצבה אמיתיתובמחשבה שנייה, אין כזה יום השנה!
אולי זה בזמן שביהמ"ק היה קיים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: