טעויות ושגיאות באתרים עיתונים ומגזינים

מפרל

משתמש מקצוען
IMG_0363.jpeg

בדינג

משתמש מקצוען
D I G I T A L
בשורות טובות מבית החולים הדסה בירושלים משם שוחרר היום הרב אברהם נח בן יהודית פאלי שנפצע קשה בפיגוע הדריסה בצומת רמות בערב שבת קבלת התורה ושיכל את שני בניו.

מישהו יעזור לי? מה זה ערב שבת קבלת התורה? אני מכיר "שבת חזון איש". יש "שבת אבי עזרי". יש מצב ששניהם נופלים יחד וקוראים לשבת "שבת אבי עזרי ושבת חזון איש". יש גם "שבת לב לאחים". ערב שבת קבלת התורה לא שמעתי.

ניק 4339

משתמש פעיל
בשורות טובות מבית החולים הדסה בירושלים משם שוחרר היום הרב אברהם נח בן יהודית פאלי שנפצע קשה בפיגוע הדריסה בצומת רמות בערב שבת קבלת התורה ושיכל את שני בניו.

מישהו יעזור לי? מה זה ערב שבת קבלת התורה? אני מכיר "שבת חזון איש". יש "שבת אבי עזרי". יש מצב ששניהם נופלים יחד וקוראים לשבת "שבת אבי עזרי ושבת חזון איש". יש גם "שבת לב לאחים". ערב שבת קבלת התורה לא שמעתי.
אני לא יודע אם זה בציניות או לא....
אתה באמת צריך הסבר?

לאנגער

משתמש מקצוען

ערש"ק פרשת יתרו

אסתושי

משתמש מקצוען

?

קשקושי אורייתא

משתמש פעיל
כל רגע השבוע

סערט ויז'ניץ: שמחת הקידושא רבא לרגל הולדת האדמו"ר מסערט ויזניץ, נכדה לחתנו הגה"צ ר' יואל איתמר קרויז, בן הגה"צ אב"ד אודווארי, בת לחתנו הרב פנחס נחמן רבינוביץ, בן הרה"צ ר' יוסף רבינוביץ ר"י ביאלא, בן האדמו"ר מביאלא, חתן האדמו"ר מקו פיטשניץ, תתקיים בביהמ"ד הגדול ברמת ויזניץ בחיפה.

קשקושי אורייתא

משתמש פעיל
עוד באותו כתבה

בוטושאן,: בחצר בוטושאן מציינים את השבת שקודם ההילולא של שניים מאדמו"רי השושלת - הרה"ק בעל ה"יד יוסף" מבוטשעטש זי"ע שבמוצ"ש א' סיוון ימלאו 110 שנים להסתלקותו - ובן בנו הרה"ק מהרי"ל מבוטושאן זי"ע - זקינו אבי אביו של האדמו"ר מבוטושאן. חרגל ההילולא יערוך האדמו"ר טיש בליל שבת קודש ולעת רעוא דרעוין בהם יעלה את זכרם הטהור ומורשתם הרוחנית של זקניו הק' זי"ע - כמו"כ יגש לפני העמוד לתפילת מוסף - במרכז החסידות ברחוב ישעיהו בבני ברק.

שועל ספרות.

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
מה התאריך העברי???
מודעה מהיום.
במודיעין עילית הייתה שבוע שעבר מודעת פרסום לדרשה של ר' דן סגל במיר
"שיחת הכנה לקבלת התורה ביום רביעי כ"ו סיוון".
לא מאוחר קצת? עלתה לי המחשבה. ובמחשבה שנייה, אין כזה יום השנה!

מֶנַחֵם

קופי כובש, רייטינג מנצח
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה