ב4×4 יש נגן כשר, או לפחות ככה מצהירים המשווקים.באיזה פלאפון כשר ראית אפשרות להעביר הקלטות דרך כבל ?? להזכירכם, זה פלאפון ולא נגן
הפוך בפלפון זה הרבה יותק קל לשמור מספריםסיוט!
ולא נעים להתקשר שוב לבקש את המספר כשאני קולטת שהוא נמחק
סבירות היא דבר סובייקטיביאז האדם הסביר מצפה שיתנו לו דרך הגיונית להעביר את קבצי ההקלטה, או להכניס חומר לנגן.
דרך שלא תכלול פירוק הפלאפון לחלקיו.
סבירות היא דבר סובייקטיבי
להזכיר, פלאפון נועד לשיחות ולא לנגן (כך קבעו בהתחלה גדולי ישראל) ורק בשנים האחרונות נוספה אופציה להכנסת כרטיס, דבר שבכל המכשירים הישנים מאז ומעולם לא היה כזה דבר בכלל, אז מסתבר לא יתנו אופציה לחבר למחשב דרך כבל כדי שלא יהיה גישה לפריצה דרך המחשב (כנראה)
עדיף להתרחק מאלף שערים של התר כדי לא להתקרב לשער אחד של איסור, וכנראה זה מעוקר ברת חומרה כמו שכתבתי בהמשך בגלל זהבגלל האפשרות הרחוקה שמא מישהו יטרח לנסות ולפרוץ דרך הכבל (?). ומה בדיוק הוא יפרוץ, אם המכשיר מעוקר לחלוטין ברמת החומרה.
ברגע שיש אפשרות להגיע למערכת של הכרטיס - יהיה אפשר להגיע לכל המערכת ולהחליף גרסה, לא נראה לי שיש כזה דבר גישה רק לכרטיס.יותר מזה, הגישה דרך הכבל אמורה להיות לכרטיס הזכרון בלבד. והכרטיס אינו מכיל את החומרה של הפלאפון, אלא רק את הקבצים הפרטיים של המשתמש.
א. לא בטוח שזה באג, יותר נכון - אולי זה באג מתוכנן מראשלא צריך להפוך כל באג ל’הידור כשרות’.
?הנאכס היותר גדול הוא שאי אפשר לרשום ולשמור מספר באמצע שיחה.
בבקשה. האשכול אינו מיועד להטפות מוסר. אנשים כותבים מה הם רוצים שיהיה במכשיר, מה יש בו, ומה אין בו.עדיף להתרחק מאלף שערים של התר כדי לא להתקרב לשער אחד של איסור, וכנראה זה מעוקר ברת חומרה כמו שכתבתי בהמשך בגלל זה
ברגע שיש אפשרות להגיע למערכת של הכרטיס - יהיה אפשר להגיע לכל המערכת ולהחליף גרסה, לא נראה לי שיש כזה דבר גישה רק לכרטיס.
ובנוסף, את רוצה גישה רק לכרטיס, הוא רוצה גישה רק לצילצולים והתזכירים שבתוך הפלאפון והשלישי בכלל רוצה דבר אחר
א. לא בטוח שזה באג, יותר נכון - אולי זה באג מתוכנן מראש
לדוגמה, היה לי סמסונג יאנג הכשר המקורי (הראשון) והיה לו אופציה לכרטיס זיכרון אבל החלק הזה בלוח היה שבור מראש בלוח
אז גם מה שנראה כבאג - יכול שזה בנוי שזה יהיה כך
עשיתי עדכון לגירסה החדשה. לא ראיתי ישועות יוצאות מן הכלל.כשמכרתי 4X4 הוא היה דיי חדש בשוק, והלקוח אמר שזה פלאפון נורא, לא זוכר בדיוק מה, אבל הוא לא נהנה מזה בכלל, יום אחד שאלתי את המוכר טלפונים מהחנות שפעם עבדתי, והוא אמר שזה מה שהוא ממליץ היום, המכשיר הזה, שאלתי אותו איך יתכן, הלקוח לא סובל את זה/סובל מזה, אז הוא טען שזה היה בתחילה גירסה לא טובה ועכשיו עדכנו את זה, שאני ישלח אליו את הלקוח והוא יסדר לו את הגירסה המעודכנת...ע"כ.
תודה, אנסה בהזדמנות הקרובה אם עובד אצלי.?
ניסיתי עכשיו והצלחתי בקלות.
תפריט/הוסף שיחה חדשה/מקישים את המס' טלפון/הוספה לאנשי קשר.
מצטרפת מניסיון!!אני הרבה שומעת דשים מאנשים שהתקשרו ולא ראיתי....
וזה לא בעיה בקליטה -
שמעתי מכמה שיש להם את הפלא' הנ"ל
יש את הבאג הזה, אגב בעוד פלאפונים כדוג' שיאומי הכשר.הנאכס היותר גדול הוא שאי אפשר לרשום ולשמור מספר באמצע שיחה.
גם אנימצטרפת מניסיון!!
איך עושים את זה?אלה שיש להם פיספוסי שיחות - מסתמא יש לכם גירסא ישנה
שדרגו גירסא
בחלק מנקודות המכירה. תבררו אצל מי שמכר לכם, אם לא אצלו, מן הסתם ידע להפנות אתכם לנקודת מכירה אחרת באזור שלכם.איך עושים את זה?
זה נכון בעוד פלאפונים? (יש לי פיספוסי שיחות גם בשיאומי)בחלק מנקודות המכירה. תבררו אצל מי שמכר לכם, אם לא אצלו, מן הסתם ידע להפנות אתכם לנקודת מכירה אחרת באזור שלכם.
אם לשיאומי יש גירסה חדשה, והיבואן החליט לתת גם לרוכשים הישנים להתעדכן בה, אז צריך לברר היכן אפשר לעשות זאת.זה נכון בעוד פלאפונים? (יש לי פיספוסי שיחות גם בשיאומי)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: