כך הבנתי. אולי בטעות. (לא בטוח שזה אותה מדיניות בכל הסניפים).@אפרסמון2
איך אתה יודע שזה ללא תשלום התקשרתי לחנות ודורשים 30 ש"ח
מה פתאום לחשוב ששמו לך בדווקא גירסא ישנה?רכשתי השבוע. איך אוכל לדעת האם זו הגירסה החדשה?
שאלה נוספת: הכנסתי כרטיס זכרון אם הרבה שירים והוא לא מזהה את השירים שיש שם. מה אפשר לעשות?
פלאפון שנמכר השבוע, ישב בחנות זמן מה, הגיוני בהחלט שאין בו עדכון שיצא רק השבוע.מה פתאום לחשוב ששמו לך בדווקא גירסא ישנה?
הוא לא מזהה כנראה את כל הפורמטים. שאלתי כאן מזמן אילו פורמטים נתמכים. צריך פשוט לבדוק את זה.
הכרטיס עצמו מזוהה? יש ציור של כרטיס על המסך?פלאפון שנמכר השבוע, ישב בחנות זמן מה, הגיוני בהחלט שאין בו עדכון שיצא רק השבוע.
לגבי הפורמטים, אני מדבר על שירים רגילים של mp3 קשה להאמין שזה פורמט לא נתמך.
תנסה לשנות בהקלטות שיגיע לכרטיס זיכרוןרכשתי השבוע. איך אוכל לדעת האם זו הגירסה החדשה?
שאלה נוספת: הכנסתי כרטיס זכרון אם הרבה שירים והוא לא מזהה את השירים שיש שם. מה אפשר לעשות?
אני לא בטוח לגבי ציור על המסך, אבל הוא מזוהה במקומות אחרים, כמו ברינטוגים וכדו'הכרטיס עצמו מזוהה? יש ציור של כרטיס על המסך?
לא הצלחתיתנסה לשנות בהקלטות שיגיע לכרטיס זיכרון
ואז הוא יקלוט את השירים שיש שם
שימו לב ! בגרסאות החדשות א"א להשתמש בקודים של הגרסאות הישנות (*#XXXXXXX#) [תחליטו לבד אם זה מעלה או חיסרון]כך הבנתי. אולי בטעות. (לא בטוח שזה אותה מדיניות בכל הסניפים).
בכל אופן זה באמת חוצפה מצידם לדרוש תשלום על תיקון באגים שלהם, מצד שני לכאורה זה שווה את המחיר, בהנחה ואכן הגרסה החדשה זה מה שראיתי במכשירים החדשים.
חלק מהחנויות נותנות בחינם גם למי שלא קנה אצלם2. בדקתי במספר חנויות וספקים חלקם הסכימו להחליף למי שאין לו נגן לגרסא מתקדמת וחלקם מוכנים רק אם יש תקלה (כמובן ללקוחות אותה חנות)
יש בביתר?חלק מהחנויות נותנות בחינם גם למי שלא קנה אצלם
לא יודעיש בביתר?
אצלי אם הקבצים הראשונים ברשימה אינם קבצי שמע, הוא לא מזהה את כל תוכן התיקיה.הכנסתי כרטיס זכרון אם הרבה שירים והוא לא מזהה את השירים שיש שם. מה אפשר לעשות?
נכתב ע"י מי האיש:אצלי אם הקבצים הראשונים ברשימה אינם קבצי שמע, הוא לא מזהה את כל תוכן התיקיה.
רשמקול/אפשרויות/רשימת קובצי הקלטות/אחורה/ ולבחור את התיקייה בה אוחסנו השיריםנכתב ע"י מי האיש:
איך אני מכניסה כרטיס זיכרון ויכולה לשמוע שירים?
הכנסתי כרטיס זיכרון כנרא למקום הנכון אבל לא מצליחה לשמוע שירים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: