אחרי ניסיון עם SMS יש אפשרות גם לשיחת טלפון.האם למישהו יש מידע איך אפשר להיכנס לחשבון הטלגרם שלי ללא SMS (החשבון לא היה פעיל כמה חודשים ולכן נסגר)
לאחרונה קראתי שבגיסאות הישנות של תוכנת הטלגרם, עדיין עובד בהם שיחת טלפון. שווה ניסיון, וכדאי לעדכן אם עבד. מצו"ב גירסה ישנה (למחשב) ללא צורך בהתקנה, רק לחלץ ולהפעיל. כמובן לא לתת לו לעדכן את הגירסה.הטלגרם שולח לי רק הודעות SMS, איך ניתן לשנות זאת?
תודה, אני מקווה שאמצא פתרון, משהו יכול לנסות להכניס את המספר שלי אצלו בתוכנה?אני בדקתי אצלי במספר שלי יש רק אפשרות לSMS אבל אם אני שם מספר טלפון אחר יש את האפשרות לשיחה.
ניסיתי מכמה גרסאות וזה כנראה הגדרה אצלם שחוסמת שיחה לחשבונות שכבר פעילים
מה אתה מבקש ולמה זה יועיל לך?תודה, אני מקווה שאמצא פתרון, משהו יכול לנסות להכניס את המספר שלי אצלו בתוכנה?
אני רוצה להתנתק כי אני בחורה חרדית וכולם שואלים אותי מה השם שלי עושה שם ואני לא יכולה להיכנס ולהתנתקמה אתה מבקש ולמה זה יועיל לך?
סביר להניחאולי הבעייה בחיבור לאינטרנט שלא היה 100 אחוז יציב
אכן מוחקים את החשבון, וזה נקרא 'חשבון מחוק' (deleted account), הזמן תלוי לפי מה שאתה מגדיר, אם חודש או חצי שנה או יותר...שמעתי שטלגרם מוחקים חשבונות שלא היה בהם פעילות חצי שנה
אני לא הבנתי בדיוק אם אתם מדברים על נסיון מוכח, לקבל שיחה אחרי שרשמית הם סגרו את האופציה, ע"י גירסה ישנה.סביר להניח
ואגב, אין צורך בגירסה ישנה, זה קיים גם בגירסה עדכנית, ממש לאחרונה בדקתי את זה, וקיבלתי שיחה
רק שהיה מדובר ביצירת חשבון ולא בכניסה לחשבון קיים, וכדברי @עשרים ושתים בזה אין את האופציה, משום מה...
ברור ניסיון מוכח שזה כבר לא עובד, אפי' עם גירסה ישנהאני לא הבנתי בדיוק אם אתם מדברים על נסיון מוכח, לקבל שיחה אחרי שרשמית הם סגרו את האופציה, ע"י גירסה ישנה.
אני גם ניסיתי להתחבר לחשבון קיים עם מספר כשר- לא יצירת חשבון, ובגירסאות החדשות לא היה שום אופצייה כזו בשום שלב לקבל שיחה.
פה היה מדובר שנעשה יציאה מהחשבון, ואז זה לא יעזור...יש עצה אחרי שמצליחים פעם אחת להיכנס ורוצים שזה ישמר לא למחוק את
צפה בקובץ המצורף 603295
ע"פ נסיון אישי, האפשרות לקבל אימות טלפוני זה רק אחרי שמגדירים בחשון קיים "אימות דו שלבי".אני לא הבנתי בדיוק אם אתם מדברים על נסיון מוכח, לקבל שיחה אחרי שרשמית הם סגרו את האופציה, ע"י גירסה ישנה.
אני גם ניסיתי להתחבר לחשבון קיים עם מספר כשר- לא יצירת חשבון, ובגירסאות החדשות לא היה שום אופצייה כזו בשום שלב לקבל שיחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: