מדיניות חדשה של טלגרם,סליחה על ההקפצה
אבל מישהו יודע למה אני לא מצליחה להתחבר לטלגרם עם SMS הוא לא שולח קוד אימות
מנסה להיכנס מהמחשב
רק עם יש לך טלגרם גם בפוןאז א"א להתחבר מהמחשב לטלגרם בכלל?
איזה גירסא מתקשר לך?למי שרוצה אז אפשר להוריד גרסה יותר ישנה של טלגרם ושם זה כן מתקשר לקוד אימות
תוכל להעלות לפה את הגירסהלמי שרוצה אז אפשר להוריד גרסה יותר ישנה של טלגרם ושם זה כן מתקשר לקוד אימות
יש למישהו?אוכל לקבל גרסה ישנה לפתיחת טלגרם ללא SMS
איך?אני חזרתי לחשבון שלי
עם טלפון רגיל ללא sms
זה מתקשר גם לחשבון פעיל? או רק לפתיחת חשבון חדש?למי שרוצה אז אפשר להוריד גרסה יותר ישנה של טלגרם ושם זה כן מתקשר לקוד אימות
לא נכון, נבדק כמה פעמים וכמה סוגים, גם אין בזה שום הגיון זה אותו שרת אימות, רק גירסא ישנה של האפליקציהלמי שרוצה אז אפשר להוריד גרסה יותר ישנה של טלגרם ושם זה כן מתקשר לקוד אימות
ועם sms יש מצב?נבדק ואין אפשרות גם מגרסא ישנה טלגרם חסמו אופציה זאת
גם לא רק ע''י האפליקציהועם sms יש מצב?
איזו?יש גרסא שניתן להכנס לטלגרם מהמחשב עי SMS ולא בטלפון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: