אבל אחרי שכיביתי את המחשב ויצאתי פעם אחת, הוא לא שולח לי הודעה קוליתהתשובה היא חלקית - חייבים SMS להקים את החשבון - אך ברגע שהחשבון הוקם - אפשר להמיר אותו לטלופן כשר, ואז כבר אין צורך בSMS
לא נכוןחייבים SMS להקים את החשבון
הפיתרון הוא לא לצאת מהחשבון. ואפשר גם להתקין את זה על USB ולא על המחשב ושמה להיות מחובר ללא יציאהאבל אחרי שכיביתי את המחשב ויצאתי פעם אחת, הוא לא שולח לי הודעה קולית
כשאני ניסיתי, היה רשום שהוא שולח הודעה טלפונית, אבל בפועל לא התקבל, רק אחרי הגדרת "אימות דו שלבי" - שכאמור, כדי להגיע לזה, חייבים חשבון פעיל, שא"א בלי SMS...אדרבה
מה לעשות שיצאתי בטעות?לא נכון
אלא אדרבה, בפתיחה ראשונה אפשרי לבקש קוד בשיחה קולית. אבל בשיחזור חשבון פתוח זה לא נותן. (ככה היה בפעם האחרונה שבדקתי, וככה זה גם בחשבון גוגל)
הפיתרון הוא לא לצאת מהחשבון. ואפשר גם להתקין את זה על USB ולא על המחשב ושמה להיות מחובר ללא יציאה
איך?אני חזרתי לחשבון שלי
עם טלפון רגיל ללא sms
אולי אחרי כמה ימים, זה כן יתןאני נכנס מקיש את מס' הטלפון
הוא כותב ששלח לי קוד
ובזה מסתכם הארוע
אז צריך להשאיר את המחשב פתוח כמה ימים? כי בינתיים כבר כמה פעמים לא קיבלתי כלום.אולי אחרי כמה ימים, זה כן יתן
לא קשור למחשב פתוח, אלא כשאר יעבור זמן מה מאז ההתחברות האחרונה, יתכן שטלגרם יאפשר לקבל קוד בשיחהאז צריך להשאיר את המחשב פתוח כמה ימים? כי בינתיים כבר כמה פעמים לא קיבלתי כלום.
לא נותןלא קשור למחשב פתוח, אלא כשאר יעבור זמן מה מאז ההתחברות האחרונה, יתכן שטלגרם יאפשר לקבל קוד בשיחה
דיברתי על מס' ימים, אולי שבוע, מה שלא עבר עדיין, לא?לא נותן
עבר עברדיברתי על מס' ימים, אולי שבוע, מה שלא עבר עדיין, לא?
בתומך זה הולךלאחי יש טלפון תומך עם סים כשר והוא מקבל SMS מטלגרם!
משום מה לי זה לא עובד לא מצליח להבין למה
מעבר לזה יש לך אולי הסבר למה לי זה לא הולך?בתומך זה הולך
בכשר לא
אם אפשר לבאר/לפרט יותראגב,אחי פתח חשבון ב IB,וגם משם מקבל הודעות SMS כדי להיכנס לחשבון,
אחי פתח חשבון באינטראקטיב ברוקס ובקיצור IBאם אפשר לבאר/לפרט יותר
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: