מתכתבים עם המוכר בצאט רושמים לו שזה כבר לא רלוונטי המוצר וזה גרוע מאד ההמתנה הארוכה ואתם רוצים זיכוי בדכ הוא יפתח את האופציה לסיכסוך
@קופצנית
הזמנתי כמה מוצרים זמן ההגנה עבר ממזמן
פתחתי סכסוך בפעם הראשונה הגיב המוכר שהמוצר בדרך
שלחתי לו שוב ושוב הודעות כבר עבר 3 שבועות מפתיחת הסכסוך ואין מענה לא מהמוכר ולא מאליאקספרס
מה עושים?
עדיין לא, היות והם האריכו את זה אוטומטי לזמן ארוך.עבר זמן ההגנה?
לא נסגר.הסכסוך נסגר? באיזו החלטה?
לא נסגר.
המוכר כותב לי החבילה בדרך. הסכסוך לא נסגר אני כותבת לו שוב ושוב והוא לא עונה וגם אליאקספרס לא מתערב.
פעם ראשונה שניסיתי להזמין שם ולא הגיע.אם הסכסוך נסגר בהחלטה של עלי אקספרס-אין לך מה לעשות.
את יכולה לנסות לפנות לשירות לקוחות ולהסביר את זה והם יפתחו לך שוב את הסכסוך אם יראו לנכון
לי זה הצליח כשהיה מדובר במאות דולרים.
אין לי הרבה ניסיון בנושא, לא ניסיתי לפנות לשרות לקוחות בנושא פתיחת סכסוך שוב חוץ מהפעם ההיא (ואולי עוד פעם שדיווחתי על מוכר רמאי שאכן סגרו לו את החנות במקום)
פעם ראשונה שניסיתי להזמין שם ולא הגיע.
ההגנה עדין תקפה - איך טכנית אני פותחת סכסוך?
אשמח לעזרה.
אשמח לעזרה
הזמנתי 4 פריטים ברכישה אחת ,הגיעו רק 2. אין דרך לתקשר עם החנות דרך המחשב ,יש תגובה אוטומטית לפנות רק בווטסאפ ואין לי. בפתיחת סכסוך אין אופציה מתאימה לתלונה כזו, אולי מישהו יודע ליעץ לי מה לעשות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: