נכתב ע"י אביגיל 24;n4907905:הם יודעים שיש להם משרתת שעושה את זה בנכו אז למה שיעשו יום יומים שאת לא תגידי ולא תסדרי הם ילמדו לעשות זאת
מיניסיון גם אם לא אעשה הם לא יעשו.כן צריך להגיד שוב ושוב ולא לותר.בזה זה מאד תלוי באופי לא רק חינוך.
נכתב ע"י אביגיל 24;n4907905:הם יודעים שיש להם משרתת שעושה את זה בנכו אז למה שיעשו יום יומים שאת לא תגידי ולא תסדרי הם ילמדו לעשות זאת
נכתב ע"י במבה נוגט;n4908177:יש לי טיפ קטן שראיתי שאנשים שמגיעים אלי הביתה מתלהבים ממנו.
הכי מתאים לבתים בלי מייבש כביסה ועם חדרים גדולים.
אז ככה, אני לא תולה כביסה במרפסת כי הבגדים דוהים מהשמש, יש לי 2 מתקנים בתוך הבית. פעם שניהם היו בסלון כל השבוע ועצבנו בעצם קיומם.
עד שעשיתי ככה - העברתי מתקן אחד לחדר שינה ואחד לחדר ילדים (חדרים גדולים כאמור)
כשאני תולה כביסה - אני תולה את בגדי הילדים בחדר ילדים ואת בגדי ההורים בחדר ההורים.
כשהכביסה יבשה אני הולכת לקפל: נעמדת ליד המתקן, מקפלת מקפלת מקפלת, שמה את הערמות על המתקן עצמו ומידי פעם מפנה לארון - שנמצא סנטימטר ממני. ככה אני לא צריכה להסתובב בכל הבית עם כביסות. וגם הקיפול לוקח הרבה הרבה פחות זמן מאשר להתיישב על הספה ולהתחיל לנבור בערמות...
נכתב ע"י במבה נוגט;n4908177:כשאני תולה כביסה - אני תולה את בגדי הילדים בחדר ילדים ואת בגדי ההורים בחדר ההורים.
נכתב ע"י מגנום;n4908269:ניראלי לא בריא לילדים לנשום את אדי הכביסה במשך הלילה....
נכתב ע"י pessi&chani;n4908357:פדואלה, אוהבת את התיאורים המתוקים שלך,... ומתחברת...לצורך בסדר ובארגון ולטיפים היפים שחלקם כבר מיושמים אצלי.
מה שמפליא אותי הוא שלמרות הראש המסודר שלך הבית שלך מלא ועמוס בדברים. בדר"כ נשים מסוג כמו שלך אוהבות להעיף כמה שיותר מהבית ולרוקן כל הזמן.
בכ"א תודה על השיתופים, את מעודדת אותי להמשיך בדרכי ולא להרגיש לפעמים שילדים ובית מסודר זה שתי דברים שלא נפגשים לעולם.
נכתב ע"י מגנום;n4908269:ניראלי לא בריא לילדים לנשום את אדי הכביסה במשך הלילה....
נכתב ע"י חיהליבי;n4909459:מסכימה- אמרה לי פעם רופאה שלא בריא הרטיבות הזו לילדים, בעיקר כשהחלון סגור.
נכתב ע"י שירונת;n4907182:נראה מאיקאה
אגב הם לא זולות בכלל והפלסטיק נשבר בנפילה.
(אולי לפסטה זה טוב... אני שמתי בזה ביסקויטים וכד' ונשבר מאוד מהר)
נכתב ע"י פדואלה;n4908276:???
הכביסה שטופה!
נשאר רק ניחוח עדין של מרכך.
לא כך?
נכתב ע"י אביגיל 24;n4913354:מאד בריא - יש ענין למשהוא רטוב בחדר - זה מחטא את האויר
נכתב ע"י פרודקשטיין;n4915351:לשים כל דבר במקום - בפח, בארון, במגירה, בארון ספרים וכו' .
נכתב ע"י revrut;n4913738:אפרופו קופסאות אחסון למוצרי המטבח-
יש לאיקאה מארז של 15 קופסאות אחסון בגדלים שונים, יש לי כמה סטים כאלו, כל המוצרים במקפיא מוכנסים לקופסאות לפי גודלם,
בקופסאות הקטנטנות אני מקפיאה טחינה וכדו' שאני צריכה בכמויות קטנות,
והן גם משמשות לקופסאות הפירות לגנים לילדים, אם לא חוזרות- לא נורא (למרות שהילדים כ"כ מבסוטים מהרעיון שהם מחזירים אותן באדיקות יום יום)
הן זולות מאד ולא רעות באיכותן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: