בד"כ ברשתות כמו "יש" וכו'היכן ניתן להשיג?
אבל לא תמיד יש במלאי, אז לפעמים צריך לחפש
בד"כ ברשתות כמו "יש" וכו'היכן ניתן להשיג?
זהו, שעדיין אין לי ספריה בסלון, הקיר ריק...ומה עם כל הקירות (והארונות) מסביב? זכו לשטיפה הגונה ג"כ...
אני משפריצה סנו תנורים על הלכלוכיםאיך מנקיפ אנדוקציה?
יש לי עליה סימנים של לכלוך שרוף
הבנתי שסנטמוריץ הורס, זה נכון?
חידשת ליאז אני ממליצה על זה-
לא חריף, לא שורף את הידיים ומנקה מדהיםםם
כל מי שניסתה הופתעה!
היום אני מנקה מטבח רק עם זה!!!
שיש, כיור, מכשירי חשמל וכמובן גז ותנור-מרססת המון משהה 10 דקות והכל פשוט מחליק החוצה. התבניות תנור נראות חדשות למרות שבשימוש כמה שנים טובות..
רק שימו לב-אסטוניש למטבח בלבד. השאר לא שווים...
צפה בקובץ המצורף 1610400
מטלית מיקרופייבראיך מנקים כיריים מנירוסטה שלא ישארו סימנים? ( הפיניש אחרי הנקיון היסודי...)
המליצו לי להבריק עם שמן תינוקות (כל נירוסטה גם במקרר תנור אם יש) עוד לא ניסיתיאיך מנקים כיריים מנירוסטה שלא ישארו סימנים? ( הפיניש אחרי הנקיון היסודי...)
לא מצליחה לפתוח את הקישור, מצאתי בגוגל 2 תמונות למוצר הזה. באיזה את משתמשת?אז אני ממליצה על זה-
לא חריף, לא שורף את הידיים ומנקה מדהיםםם
כל מי שניסתה הופתעה!
היום אני מנקה מטבח רק עם זה!!!
שיש, כיור, מכשירי חשמל וכמובן גז ותנור-מרססת המון משהה 10 דקות והכל פשוט מחליק החוצה. התבניות תנור נראות חדשות למרות שבשימוש כמה שנים טובות..
רק שימו לב-אסטוניש למטבח בלבד. השאר לא שווים...
צפה בקובץ המצורף 1610400
מלח לימון מחליף אצלי את החומץ בנקיון הזה.יש למישהי רעיון לניקוי של מכונת כביסה ללא חומץ?
יש סכין מיוחדת לקילוף לכלוך מאינדוקציהאיך מנקיפ אנדוקציה?
יש לי עליה סימנים של לכלוך שרוף
הבנתי שסנטמוריץ הורס, זה נכון?
תנסי עם אוקסיג'ן לשפשףאיך מנקים כתמי זיעה ממזרנים של חדר שינה די חדשים?
ראיתי שיש אפשרות גם עם סודה לשתיהיש למישהי רעיון לניקוי של מכונת כביסה ללא חומץ?
גם בחנויות כלי כסף.היכן ניתן להשיג?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: