לדעתי עם שואב אבק יהיה מצוין (קים חלק שפיץ קטן שמיועד למקומות קטנים)איך מנקים אוברלוק- פנימי וכן מכונת תפירה חיצוני
לדעתי עם שואב אבק יהיה מצוין (קים חלק שפיץ קטן שמיועד למקומות קטנים)איך מנקים אוברלוק- פנימי וכן מכונת תפירה חיצוני
אז אני ממליצה על זה-כנ"ל! עוקבת..
לגבי המסיר שומנים, מי שעדיין נחנק עם הסנט מוריץ הישן והטוב---
יש מסירי שומנים מבושמים. זה לא פחות חריף אבל זה פחות חונק.. יותר נעים בקיצור
וכמובן לא נופל באיכות. עובד פצצה.
חצי כוס חומץ בחור שלמרכך כביסההבו עצות ופרוט איך מנקים מכונת כביסה ומייש בצורה מיטבי
עם אבקת כביסה או בלי?לעשות מידי פעם תוכנית של הרתחה (90מעלות)
שימי קצתעם אבקת כביסה או בלי?
הרתחה של מכונה ריקה? או הכוונה תכנית הרתחה לכביסה?וכן אמר לי שבשביל שיהיה נקי חובה לעשות מידי פעם תוכנית של הרתחה (90מעלות) ואני ממש מקפידה ע"כ ומרגישה זאת על הכביסה שממש יוצאת מכובסת כמו שצריך
אם לא עושים תכנית הרתחה לכביסה לעשות אפילו במכונה ריקה (המליץ לי בערך פעם בחודש לפחות)הרתחה של מכונה ריקה? או הכוונה תכנית הרתחה לכביסה?
לא ידוע לי על מבצעים בערבי חג בחנויות בגדיםוהמבצעים והמחירי חג - מה יהא עליהם?!
תודהבשמחה..
הנה הקישור למברשת רכה יחסית.. אם רוצים קשיח תעדכנו יש לי עוד כמה...
הקרדיט ל:
הכי נח נראה לי להצמיד למשהו שמכבסים כדי לא לשכוח, מה אפשר לכבס על 90 יעלות?אם לא עושים תכנית הרתחה לכביסה לעשות אפילו במכונה ריקה (המליץ לי בערך פעם בחודש לפחות)
אני מנקה במטלית מיקרופייבר יעודית להסרת אבק (פרוותית), מעולה!!!איך מנקים אוברלוק- פנימי וכן מכונת תפירה חיצוני
בשמחה, מה הייעוד?! יש בזה כמה רמות...תודה
אפשר גם את הקישור למברשת הקשה?
רק צריך להזהר שלא יהרוס את התוף!משחקי הרכבה כנ"ל, בתוך רשת
1. לא כזה הרבה...מרססים הרבה-הרבה-הרבה, מחכים כמה דקות, ומנקים עם מטלית.
אני לא יודע איזה רמות.בשמחה, מה הייעוד?! יש בזה כמה רמות...
רק צריך להזהר שלא יהרוס את התוף!
1. לא כזה הרבה...
2. להזהר שלא יסתום את הגז
3. מי שמפריע לו הריח ראיתי שבמקסטוק מביאים בריח טוב יותר..
אגב, סתם טיפ לקנות את הגלון של הרכב הרבה יותר זול... ולדעתי גם יותר טוב כי יש בו יותר אלכוהול (הם עושים את זה כדי שיתאדה מהר....)
תראה אני לא כזה מומחה... מסמיק...אני לא יודע איזה רמות.
הבנתי ממך שזה יעיל לניקוי של כל מיני דברים, וחשבתי להשקיע כמה שקלים. מה מומלץ לאיזה ניקוי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: