קניתי ב"סיגנון" בני ברקמישיודע איפה משיגים חומר לניקוי כלי כסף ספריי
נדיר בחנויות ונוח לניקוי
קניתי ב"סיגנון" בני ברקמישיודע איפה משיגים חומר לניקוי כלי כסף ספריי
נדיר בחנויות ונוח לניקוי
1. חומר לניקוי כלי כסף - אפשר גם משהו בכמה שקלים צוי בכל סופר במחלקת ניקיון.איך ועם מה מנקים כלי כסף?
אני עושה פעמיים בשבועטיפ לפסח ולכל ימות השנה
פעם בשבוע שבועיים עושה מכונה של כל הסמרטוטים בכל הגדלים
רבע שעה - מתייבש ממש מהר
ויפה מרססת אוקסיג'ן ויש לי סמרטוטים חדשים בריח טוב, וכמובן נקיים
לשטוף עם מסיר שומנים במים חמים, זה משמיד עובש וחידקים.מוציאים את הפילטרים ושוטפים עם מים. מייבשים היטב ומחזירים למקום.
ניקוי המזגן, אני מכירה שהרבה עושים את הרעיון הזה, גם אני עשיתי את זה שנה שעברה והשנה גם מתכוונת לעשותמוציאים את הפילטרים ושוטפים עם מים. מייבשים היטב ומחזירים למקום.
וואו אנחנו שילמנו מאות שקלים לטכנאי מזגנים ששטף את המזגן בלי שום חומרים, רק מים. טוב לדעת שאפשר גם לבדניקוי המזגן, אני מכירה שהרבה עושים את הרעיון הזה, גם אני עשיתי את זה שנה שעברה והשנה גם מתכוונת לעשות
להוציא מהחשמל, לפרק את הרשתות
ו... צינור מים חזק חזק, כן, לא לפחד בכל פינה ופינה, ניתן להוסיף סנט מוריץ אם המזגן במטבח ומלא בשומנים, לשפשף מה שניתן
אני המתנתי לפחות יומיים ורק אז החזרתי את המזגן לפעולה
יצא מדהים
לא לוקחת אחריות
ומה עם כל הקירות (והארונות) מסביב? זכו לשטיפה הגונה ג"כ...ניקוי המזגן, אני מכירה שהרבה עושים את הרעיון הזה, גם אני עשיתי את זה שנה שעברה והשנה גם מתכוונת לעשות
להוציא מהחשמל, לפרק את הרשתות
ו... צינור מים חזק חזק, כן, לא לפחד בכל פינה ופינה, ניתן להוסיף סנט מוריץ אם המזגן במטבח ומלא בשומנים, לשפשף מה שניתן
אני המתנתי לפחות יומיים ורק אז החזרתי את המזגן לפעולה
יצא מדהים
לא לוקחת אחריות
מה שונה סמרטוט מכל גופיה/ חולצת טריקו?לגבי כבוס סמרטוטים
רק בתוך ציפה סגורה הרמטית עם רוכסן!!
הלך לנו פעמיים חלק במכונה מזה שהסיבים נכרכו סביבו.
חלונית כנ"לאיך מנקים כיריים מנירוסטה שלא ישארו סימנים? ( הפיניש אחרי הנקיון היסודי...)
לא צריך לנקות מכונת כביסה לפסח.הבו עצות ופרוט איך מנקים מכונת כביסה ומייש בצורה מיטבית?
מי מנקה רק חמץ??לא צריך לנקות מכונת כביסה לפסח.
אין אפשרות להגיע לחמץ שבה שבכל מקרה לא ראוי למאכל כלב.
צריך לנקות מבחוץ וזהו!
היכן ניתן להשיג?לכלי כסף,
חומר בשם 'סילבו', הכי טוב שנוסה עד כה.
זה מגיע כשכבות חומר (מעין צמר גפן דחוס) ספוג בחומר,
קופסת מתכת עגולה קטנה עם מכסה כחול, לשים לב שמיועד לכלי כסף כי יש גם חומר ייעודי לנחושת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: