כמה זמן לוקח לך לעבור על כל הבית?אני עברתי איתו על כל הבית (3 וחצי חדרים, סלון גדול)
כמה זמן לוקח לך לעבור על כל הבית?אני עברתי איתו על כל הבית (3 וחצי חדרים, סלון גדול)
מנקה כרגיללי נשאר סימנים כמו אחרי ניגוב בסמרטוט לא יבש..
ז"א הרבה נקודות או גרוע מכך סימנים של מסלולי הנסיעה של הטינקו..
אתן מכבסות או מנקות את המברשת באופן מיוחד (חוץ מהשטיפה עצמית והוצאת הלכלוכים שנשארו עליו)?
משתמשות בחומר ניקוי מסויים?
1000שורה תחתונה, כמה היית משלם על הטינקו S3 יד שניה? (בלי הרבה שימושים)
?מישהו יודע להגיד לי איזה דגם זה?
נראה כמו הדגם הראשון שלהם, תואם S3, רק 20 דקות עבודה.מישהו יודע להגיד לי איזה דגם זה?
משהו יודע מכיר חוץ מהמחיר?יש הבדל משמעותי בין s5ל s7?
המברשת של S7 פתוחה משני הצדדים (מגיעה עד צמוד לפנל משני הצדדים)יש הבדל משמעותי בין s5ל s7?
ידוע לכם אם יש חברה יותר זולה שדומה לטינקו במחיר זול יותר ואיכות טובה? אם אותם אופציותהמברשת של S7 פתוחה משני הצדדים (מגיעה עד צמוד לפנל משני הצדדים)
זה ההבדל העיקרי.
מיכלים קצת יותר גדולים
אולי גם עוד 5 דקות עבודה...
וגם מדבר בעברית...!
יש עוד חידושים טכנולוגיים שפחות משמעותיים.
לכמה זמן בערך מחזיק מיכל כזה?עכשיו בגונסון הנחה על החומר:
צפה בקובץ המצורף 1547125
ידוע לכם אם יש חברה יותר זולה שדומה לטינקו במחיר זול יותר ואיכות טובה? אם אותם אופציות
.. לא יודעת להעריך, אבל שטיפה היא בערך פקק של החומר או פקק וחצילכמה זמן בערך מחזיק מיכל כזה?
כמה שטיפות של דירת 4 חדרים?
הרבה זמן
.. לא יודעת להעריך, אבל שטיפה היא בערך פקק של החומר או פקק וחצי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: