כמה שאלות לגבי הדרימי, תודה מראש!כן!
אמנם לא טינקו אלא דרימי, אבל זה שיפור משמעותי באיכות חיים!
הילדים גומרים לאכול, מעבירים רגע את השואב והכל מבריק!
(כולל אורז/ פתיתים על הרצפה- שזה סיוט לטאטא ופתאום נעלם בשניה, מעדן שנשפך, ואפילו קיא של תינוק )
הוא לא ממש בשביל כתמים ישנים אלא לעבור כל ערב או מייד אחרי שנשפך משהו. אני לא יודעת להשוות לטינקו כי אני לא מכירה את הטינקו אבל לא אמור להיות הבדל- הם פועלים באותה טכניקה. (והעוצמת שאיבה של הדרימי גבוהה יותר)כמה שאלות לגבי הדרימי, תודה מראש!
איך הוא מתמודד עם כתמים קשים/דביקים יותר על הרצפה? יותר טוב מהטינקו?
אין אפשרות לכוון את כמות המים, זה אוטומטי לפי כמות הלכלוךיש לו אפשרות להתיז מים לבד?
ניקיון מעולה! הוא לא "סוחב" לכלוך, אלא אם ניסית לשאוב משהו גדול מדי שלא נכנס.הנקיון שלו טוב כמו שמתארים בטינקו? בלי שערות ואבק בתנועה קדימה ואחורה?
בהחלטעומד יציב?
הפלסטיקה טובה, מרגיש חזק מאוד והחלקים מתחברים בקליקאיך הפלסטיק והקפיצים שלו כשמוציאים ומכניסים את השואב והכל - כמה חזקים?
המנוע מתפרק ומתחבר לשואב ידני, עם אביזר אחד דו צדדי (בדגם החדש יש יותר אבל הוא הרבה יותר יקר)השואב בפני עצמו יעיל? מגיע עם אבזור כלשהו?
בבקשה ובהצלחהתודה!
אבוחצירא?יש כאן משהי מב"ב באזור סוקולוב ב"ב שאפשר לבוא להתרשם במוחש?
זה יעזור לי מאד
כאן טעונים שהמברשת לרוב לא תצליח להיכנס לחריצי הרובה והסוללה יחסית חלשהמישהו מכיר או שמע על השואב שוטף של רוידמי?
נקרא
Roidmi Neo
???
הבנתי שהוא עוקף את הטינקו בנקיון של כתמים קשים שהוא מצליח להוריד ויש לו גם אפשרות להתזה ידנית בנוסף על האוטומטית כשיש כתם שזקוק לתוספת מים.
המינוס שהוא לא מגיע בשני הצדדים לקצוות. אבל השאיבה שלו חזקה ומגיעה לפינות לפי הדיווחים.
אבל נשמע לי שעדיף ניקיון חזק יותר בלי שאצטרך להסתובב עם קומקום או סקוץ' ברגל
מאשר שיגיע ממש לפינות במיוחד שיש ברוך ה' עוזרת שעושה שטיפה .
מה אומרים?
מישהו שמע? יודע אם המוצר שווה את עצמו?
מאד יעזור כל מידע.
תודה!
כמה זה יוצ לכם בתכלס בשקלים?@.Marble
יוצא לי עכשיו כולל קופון+משלוח+ מוצר קטן 526$ זה הכי זול? אין אפשרות להוזיל את המיסים?
צפה בקובץ המצורף 1488700
תודה על האינפורמציה!הוא לא ממש בשביל כתמים ישנים אלא לעבור כל ערב או מייד אחרי שנשפך משהו. אני לא יודעת להשוות לטינקו כי אני לא מכירה את הטינקו אבל לא אמור להיות הבדל- הם פועלים באותה טכניקה. (והעוצמת שאיבה של הדרימי גבוהה יותר)
אין אפשרות לכוון את כמות המים, זה אוטומטי לפי כמות הלכלוך
ניקיון מעולה! הוא לא "סוחב" לכלוך, אלא אם ניסית לשאוב משהו גדול מדי שלא נכנס.
בהחלט
הפלסטיקה טובה, מרגיש חזק מאוד והחלקים מתחברים בקליק
המנוע מתפרק ומתחבר לשואב ידני, עם אביזר אחד דו צדדי (בדגם החדש יש יותר אבל הוא הרבה יותר יקר)
בבקשה ובהצלחה
זה משפט שתפס אותי.מבחינתי זה לא מחליף שטיפה יסודית, אלא אם במקביל אני עם מגב וסמרטוט עוברת על מקומות שהטינקו לא מגיע, כמו פינות של משקוף (בעיקר בממ"ד), לעבור עם סמרטוט מעל הפאנלים, וכו'
יש לי dreamy M12 עולה היום בסביבות 2,000 נראה לי. יש דגם חדש בערך ב-3,500תודה על האינפורמציה!
איזה דגם יש לך וכמה עולה בערך?
אני לא יודעת איך השירות לקוחות, כי ברוך השם לא התעורר צורך בינתיים (יש לי אותו בערך חצי שנה)@HennyS
איך השירות לקוחות של דרימי?
והבטריה כמה זמן נשארת לך איכותית כמו בהתחלה?
אני רואה שכותבים שהוא מרעיש מאד- האם נכון?
זה בהחלט לא במקום ספונג'ה!זה משפט שתפס אותי.
הלכתי היום לראות אצל אחת שיש לה את זה כמה חוד' ולקבל המלצה מקרוב.
כי לפי התיאורים כאן זה היה נשמע שזה סופר מושלם.
ו-האמת שהתאכזבתי
זה לא מנקה כ"כ מהר.
חשבתי שיום חמישי אחרי בישולים וריצפה מוכתמת- זה ינקה הכל ויבריק לגמרי.
זה לא הוריד את כל הלכלוך ובכלל-השאיר סימנים.
אולי זה מכשיר לכאלה שמחפפים?
אני אוהבת בשטיפה השבועית לשפוך מים וחומר בכיף ולגרוף הכל ולייבש מבריק.
אם צריך לעבור אח"כ על פינות ועם יבש אז למה זה כזה מועיל?
לפי כמה הודעות שקראתי כאן- חשבתי שזה חוסך עבודה
וכעת אני מבינה שזה לא במקום שטיפה יסודית....
מה אומרות ה"סופר נקיות" ???
שווה את הכסף או להמשיך לשטוף עם כל רמ"ח?
יש מצב...אולי זה מכשיר לכאלה שמחפפים?
מודה לך על הפרטנות והכנות שלך.יש מצב...
מי שיגיד לך שזה מחליף שטיפה יסודית הוא כנראה מהמחפפים
אין מצב. זה לא מגיע לכל הפינות, זה לא מנקה את הפאנלים עצמם, ואם הרצפה ממש מלוכלכת אז זה גם לוקח די הרבה זמן (אם לא שפכת מים קודם)
למרות כל ההסתייגויות, אני עדיין ממליצה עליו. למדתי להנות מהיתרונות שלו ולדלג על החסרונות:
בשביל ניקיון יסודי אני מתחילה ספונגה עם דלי וסמרטוט (בלי חומר מקציף וזה באמת מעצבן) ואז הטינקו חוסך לי את הגריפה ורוב הניגוב.
בסוף אני עוברת עם סמרטוט יבש בפינות של הפאנלים, ליד המשקוף, כל המקומות שהוא לא מגיע.
אין ספק שזה לא במקום ניקיון, אבל זה כלי עזר נחמד מאוד.
יתרון נוסף, גדול מאוד בעיני, שבאמצע שבוע הילדים עוברים איתו מדי פעם וזה נותן לבית מראה אנושי. (ואין סיכוי שהם היו מעבירים ניגוב עם דלי וסמרטוט)
אין צורך לטאטא קודם (אלא אם כן יש לכלוכים גדולים)למשל במוצ"ש אפשר לשטוף עם זה את הסלון בלי לטאטא קודם?
כשמחזירים את השואב למקום מפעילים ניקוי עצמי, אח"כ מוציאים את המברשת לייבוש ומרוקנים את מיכל המים המלוכלכים.ואם נשפך חלב? חייבים מיד לשטוף את הספוג/גלגלת? אחרת יחמיץ.
בשבוע הראשון אחרי שקניתי אותו התאכזבתי ממש... אבל כמו שכתבתי קודם פשוט למדתי להנות מהיתרונות שלו.מודה לך על הפרטנות והכנות שלך.
בטוחה שאין לך אחוזים....
למשל במוצ"ש אפשר לשטוף עם זה את הסלון בלי לטאטא קודם?
ואם נשפך חלב? חייבים מיד לשטוף את הספוג/גלגלת? אחרת יחמיץ.
אז לא עדיף לקחת ונדולין עם נייר סופג ב 2 דק' ולפח?
סליחה שאני חופרת פשוט צריכה לדעת הכל לפני שמחליטה.
100 %יש לי את המכשיר יותר מחצי שנה אני סופר סופר מרוצה
בשימוש במטבח ובסלון לפעמים גם 4 פעמים ביום כל דבר שנשפך כל אוכל שמתפורר עוברים מיד ומנקים
והכי כיף שלא מתעצבנים בכלל כשנשפך קפה או מתפוצצת ביצה לא עלינו.......
הרצפה כל הזמן נקיה היום שישי רגוע יותר המוצ"ש מהיר יותר ובכל יום בשבוע
באמצע בישולים, אפיה גם עוברים איתו וכך לא מגיעים למצב של לכלוך נורא וכשצריך שופכים קצת מים חמים וקצת שפשוף נקודתי...... פרורי שוקולד שנדבק הוא לא אוסף...... הגיוני
בגדול אולי בשביל ההרגשה צריך פעם בשבוע ספונג'ה רק בשביל להוציא מהפינות עם מקל ספונג'ה קצת אבק שלא קיים כי שואבים אותו כל יום.......
וגם אז במקום לגרוף אני שואבת את המים איתו ולכן גם אין את המצב והבלגן של אמצע ספונג'ה ואי אפשר לעבור ורטוב במסדרון וכו' וכו'....
אין את הריח של ספונגה
אבל יש לי יותר זמן לעשות אקנומיקה בכיורים... לאפות...
מוצר מומלץ מאד בבית יהודי שמלא ברוך השם בילדים נכדים שבתות חגים ושמחות..........
אני יכולה לדבר אליו גם עוד שעה חחח.......
אולי לא מתאים
* לפרפקציוניסטים שאצלם זה או הכל או כלום ואם לא שופכים ורואים בעיניים הרבה מים אז בטוח זה לא נקי ומעדיפים להמשיך להתלונן שבלילה עשיתי ספונגה ובבוקר כבר אין זכר.......
* ולכאלו שיתעצלו להשתמש בו לעבור איתו בבית לרוקן ולנקות אותו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: