תודה, הזמנתי עכשיו את הטינקו, מקווה שהמוצר יהיה מועיל בעז"ההבובוט מאד שימושי לנו בימות החורף, מיד אחרי שנכנסים עם העגלה עוברים על המסלול שלה.
תודה, הזמנתי עכשיו את הטינקו, מקווה שהמוצר יהיה מועיל בעז"ההבובוט מאד שימושי לנו בימות החורף, מיד אחרי שנכנסים עם העגלה עוברים על המסלול שלה.
תודה, הזמנתי עכשיו את הטינקו, מקווה שהמוצר יהיה מועיל בעז"ה
אני אישית הייתי מזמין באמזון ולא בארץ.קופצת..
רוצה לקנות את הטינקו ומתלבטת, האם לקנות באמזון ב1950 או לקנות כאן בארץ עם יבואן רשמי כולל תמיסה לחצי שנה ב2490?
שאלה נוספת.
יש לי דייסון ואני לא משתמשת בו בכלל כמטאטא, אולי רק בתור שואב אבק, כי צריכה לאסוף את כל החתיכות הגדולות ככה שעדיף לי כבר לטאטא וגמרנו, חוששת שלא אתחבר גם לטינקו, האם הוא כן אוסף חתיכות גדולות?
מלחיץ אותי התיחזוק שלו בעיקר, האם באמת זה תיחזוק יומיומי?
ואיפה אתם שמים אותו בכלל? בחדר שירות בקושי מצאתי מקום לדייסון. אין סיכוי למצוא מקום לטינקו, הוא צריך רק שקע? אין צורך בחיבור לקיר כמו הדייסון?
אשמח לייעוץ.
תודה מראש
בטוחה שזה יבואן רשמי? אני בדקתי והכי זול בארץ שראיתי מיבואן רשמי עלה 2,729 ש"ח במבצע, הזמנתי באמזוןרוצה לקנות את הטינקו ומתלבטת, האם לקנות באמזון ב1950 או לקנות כאן בארץ עם יבואן רשמי כולל תמיסה לחצי שנה ב2490?
כן יבואןרשמי לחלוטין. אחריות שנתיים כולל תמיסה לחצי שנה. בחשמל החסד בבני ברק. מבצע שמסתיים בימים הקרוביםבטוחה שזה יבואן רשמי? אני בדקתי והכי זול בארץ שראיתי מיבואן רשמי עלה 2,729 ש"ח במבצע, הזמנתי באמזון
אם את מתכוונת לKSP זה לא יבואן רשמי....
בדקת מאחורי הרולר שלא הצטבר לכלוך?מה יכולה להיות הבעיה שבשימוש עם הטינקו הוא משאיר קצת מים בסוף כל תנועה?
וכן ראיתי שהוא משאיר את הרצפה די רטובה. האמנם?
לא כמו רצפה שהעבירו עליה סמרטוט יבש אחרי השטיפה...
זה לא שלי, התנסיתי בזה השבוע אצל מישהו שיש לו את המכשיר, ושאלתי למה זה משאיר מים, והוא לא ידע...בדקת מאחורי הרולר שלא הצטבר לכלוך?
ברחוב ירושלים,לדעתי שווה להשקיע עוד 400 ש"ח....
מענין אותי האם החסרון הזה שהוא מספיק רק לחצי שעה עבודה הוא לא חסרון מאד גדול?
נשמע לי ממש חסרון שאי אפשר לשטוף את כל הבית בפעם אחת
היכן זה חשמל החסד בבני ברק? מה המס' טלפון שלהם?
האם ההוראות הפעלה שלו קלות?
ומהם התחזוק היומיומי שצריך עבור המכשיר?
תודה רבה אשמח לכל מידע, אני ממש רוצה לקנות את זה
אלו 2 דברים שוניםאז מה מומלץ יותר לקנות
אי רובוט
או טינקו
מה המעלות של זה למול זה והחסרונות של זה למול זה
מהסקר שאני עשיתי כן,ועוד שאלה
האם הטינקו מתאים לרצפות ישנות, בלטות
האם זה מתאים לזה גם? מנקה טוב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: