על איזה טיולון הייתם ממליצים
ולמה?
תודה רבה לכולם
ולמה?
תודה רבה לכולם
יש לי אותה, בגדול מרוצה, אבל ממש מעצבן להושיב ולהשכיב אותה, וג״כ לא נשכבת ולא מתישבת עד הסוף,מאד מרוצה מהבטרפליי של בוגבו. יפה, קלה, נוחה לתינוק, הצללה מלאה שלא ראיתי בעגלות אחרות.
ומאד קשה לכבס אותהיש לי אותה, בגדול מרוצה, אבל ממש מעצבן להושיב ולהשכיב אותה, וג״כ לא נשכבת ולא מתישבת עד הסוף,
דבר נוסף, לפעמים הפתיחה של העגלה נתקעת וצריך ממש להתאמץ בשביל לפתוח אותה
כנראה את לא מכירה את הוראות הפירוקומאד קשה לכבס אותה
לי יש סילברקרוס - והעגלה לא יציבה...לי יש ווינג 1 של סילבר קרוס
יתרונות: קלה, נוחה, מתקפלת קטן, שכיבה מלאה, הצללה מלאה, תא אכסון תחתון יחסית גדול.
חסרונות: כשהילד שוכב קשה מאוד להעביר למצב ישיבה
גם לי יש אותה ומאד מרוצהלי יש ווינג 1 של סילבר קרוס
יתרונות: קלה, נוחה, מתקפלת קטן, שכיבה מלאה, הצללה מלאה, תא אכסון תחתון יחסית גדול.
חסרונות: כשהילד שוכב קשה מאוד להעביר למצב ישיבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: