זה נראה כמעט העתק הדבק של אינפנטי דגם מוןמי מכירה את הטיולון הזה? נראה ממש מושלם
טיולון המילטון מבית Circle
את הטיולון אפשר לאחסן בקלות ולהכניס אותה אתכם למטוס.מערכת רתימה בעלת נקודת לבטיחות הילד עם אבזם מגנטי מתקדםגלגלים אופנתיים בצבע שחור לבןגגון מתארך עם בד מסנן...www.youtube.com
קופצת על השאלה- יש למישהי מידע מנסיון?את הטיולון "ביזי" [לא איזי] של סייבקס מישהו מכיר?
מעולה!!!קופצת על השאלה- יש למישהי מידע מנסיון?
איך מתכבס?
איך המנגנון של השכיבה וכו'
מצטרפת להמלצה על אינפנטי מון
עגלה מעולה!
קלה מאוד ,יציבה, מתקפת בקלות לקטן
וזולה
לנו יש MOM עגלה מעולה !!יפה, מתכבסת טוב, יציבה, נוחה, קלה להשכבה! הצללה טובה- בחדשות
מצטרפת!!!מצטרפת להמלצות החמות על מון! ממש לא יקרה בשביל הערך שלה.
עוד מעלות שעוד לא הזכירו- מתפרקת קומפלט לכביסה,
קשירה- מגנטית קלה מאד לסגירה ופתיחה!
יציבה, נוחה, פרקטית, קלה להנעה,
הרמה והורדה לשכיבה ביד אחת בקלות.
מה אומרות?ראיתי את הביזי בתצוגה בחנות, משום מה היא הרגישה לי מעט כבדה והמנגנון של השכיבה היה לי קשה לתפעול-
אשמח לדעת האם זה אכן כך...?
יש לי אותו חצי שנהההמילטון אכן מזכיר ממש את המון
למישהי יש נסיון, חוזק?
מה עם כביסה?
ראיתי בחנויות את ה parcel של ג'ויה, היא גבוהה, ובחנויות מאד המליצו עליה, אך החסרון שלה שהיא לא נשלפת לכביסה.מישהו מכיר nניסיון את bobo?
או משהו אחר מומלץ עם משענת בגב גבוהה לילד גבוה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: