אין לי שם משתמש מקור
משתמש צעיר
לי יש יויו ומרוצה מאדדד
מה מחיר המקור שלה?מוכרת יויו במצב טוב ב- 900 שח
מה מחיר המקור שלה?
ומצבה?1800
מצב מכני מעולההה.ומצבה?
(כמה ילדים עברו בה?)
נכון, גם לי יש אותה, ובעקרון יש לה המון מעלותלי יש סילברקרוס - והעגלה לא יציבה...
תבדקו לפני זה.
רלבנטי?מוכרת יויו במצב טוב ב- 900 שח
יש מצב שאת מעלה את הסרטון?כנראה את לא מכירה את הוראות הפירוק
גם אני הסתבכתי קשות בכל פירוק עד שיום אחד ראיתי סרטון שלהם
ומאז החיים יפים
כן. בירושלים.רלבנטי?
מצטרפת להמלצות החמות על מון! ממש לא יקרה בשביל הערך שלה.אינפנטי מון. נוחה, קלה ומתקפלת קטן ו....זולה.
אמנם יש לי אותה קרוב לשנה אבל אני עם אוטו אז לא בשימוש רציף, אבל ממש נוחה לי. אין לי נסיון בפרוק לכביסה כי מעדיפה להוציא לחצר עם צינור מים לשטוף
גם לי יש אותה, עגלה מעולה! נהנית ממנה מאודלפני פסח עשיתי בירור מעמיק על טיולונים מה שכיכב זה יויו.
יתרונות- קלילה, יפה.
חסרונות- יקרה, יכולה ליפול בקלות, שכיבה לא מלאה.
לעומת זאת טיולון של אינפנטי MOON-מעולה! (זה מיצור באותו מפעל של הטיולון טיק טק-שכבר לא מייצרים רק מיבואן שונה)
יתרונות- קלילה, פגוש, שכיבה מלאה!, צבעים יפים, אפשרי לשים 2 ילדים במושב.
חסרונות- עוד לא מצאתי....
מצטרפת להמלצהממליצה מאד על ספורטליין דגם VIPER
בקטנה מה שהפריע לי -חסרונות - לא מצאתי.
תודה, את יודעת אם ההשכבה והושבה עם שרוך או עם לחצן?*סייבקס S2- מאד מומלצת מהיקרות.
אמנם מעט יותר גדולה ורחבה, אבל פרקטית מאד.
יציבה, חזקה וקלה לכיבוס. קלה לקשירה, עם קפיצים בגלגלים, נוסעת חלק, יפה ושיקית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: