זאת בדיוק הנקודה!אבל בהחלט אפשרי כשמודעים לשורש הבעיה.
מודעות!!!
זאת בדיוק הנקודה!אבל בהחלט אפשרי כשמודעים לשורש הבעיה.
נכון מאד.רוצים????
זה דברים ששוכבים עמוק עמוק בתת מודע. בין זה ובין רצון אין שום קשר.
שמעתי פעם סיפור יפה על זוג זקנים, סב וסבתא לנכדים רבים שבנו בית למופת בליעה"ר. יום אחד הנכדה הגיעה לבית הסבתא והם היו בדיוק בזמן מתוח בינהם. הנכדה ניסתה לומר משהו כמו - אולי עכשיו שאני פה תהיו בסדר ואח"כ תמשיכו..? זה לא כ"כ נעים לי..
הסבתא ענתה לה - מה את חושבת, שבין בני זוג אין אף פעם מתחים? אין מריבות? אין אי הסכמות? יש ויש! החכמה לבנות את הבית עם אי ההסכמות הטבעיים בין בני הזוג
תני לי לנחש- פולנים?ום אחד הנכדה הגיעה לבית הסבתא והם היו בדיוק בזמן מתוח בינהם
אם הדברים האלו היו תלויים ברצון, לא הייתה קורית סיטואציה שמישהו חי בדיסוננציה שמצד אחד הוא מחקה את ההורים בדפוסי התנהגות, ומצד שני אכול ייסורי מצפון טוטאלית (מה שמראה שהרצון שלו היה לשנות, אבל משהו מודחק שם מכריח אותו לחקות).כון מאד.
אבל השוני שבין בני אדם שגורם לאלה לחקות את הזוגיות הגרועה של ההורים ולאלה לבנות זוגיות נורמטיבית - בהרבה נובע מטבע הילד, ובהרבה נובע מההבנה ומתוך מאמץ להשתנות עבור חיים טובים יותר.
מה שמוכיח שצריך רצון בשביל שינוי, אבל הוא לבדו אינו מספיק.אם הדברים האלו היו תלויים ברצון, לא הייתה קורית סיטואציה שמישהו חי בדיסוננציה שמצד אחד הוא מחקה את ההורים בדפוסי התנהגות, ומצד שני אכול ייסורי מצפון טוטאלית (מה שמראה שהרצון שלו היה לשנות, אבל משהו מודחק שם מכריח אותו לחקות).
(מה שמראה שהרצון שלו היה לשנות, אבל משהו מודחק שם מכריח אותו לחקות).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: