עריכת ספרים +
משתמש חדש
יישר כוחכםיש עכשיו בדוכנים של בלוי במודיעין עילית
ב25 שח
אולי גם באתר של בלוי
יישר כוחכםיש עכשיו בדוכנים של בלוי במודיעין עילית
ב25 שח
אולי גם באתר של בלוי
דווקא בספר הם מציינים את הבעיות, ושהם מודעים שלפעמים אין ברירה בשל המחיר המוזל (פחות מהנחה של 20 אחוז, אם אני זוכר נכון, לא לגשת) אבל חובה רק מישהו שביררו אודותיו טוב טוב, ולעשות חוזה ע"י מישהו שמתמחה.
הם מציינים שביכולתם להפנות לכמה ת"ח שמתמחים בעניין שהכל יהיה טוב וכשר גם מבחינה חוקית וגם מבחינה הלכתית.
ועדיין מי שיכול ברור שעדיף שלא יכנס לזה.
בנוגע לשאלת פותח השירשור על טאבו משולש ומרובע, הם מציינים שממש לא כדאי, ורוב הבעיות המשמעותיות שמגיעות לב"ד הם בטאבו מרובה משתמשים.
(אני כותב "הם", כיוון ששני תלמידים הם שהוציאו וערכו את הספר מתוך כתביו של הרב ברוורמן, כמדומני שיש למעלה מ300 עמודים רק על העניין הטכני)
חוץ מכאב הראש במכירה, לא אמור להיות משהו משמעותי.יש איזשהו סיכון למי שמוכר דירה ל2 אנשים בטאבו משותף?
איזה כאב ראש יש מלבד שבחוזה יש 2 אנשים ולסדר אם שניהם את סדר התשלומים?חוץ מכאב הראש במכירה, לא אמור להיות משהו משמעותי.
זה עצמו כאב ראש לא קטן, אבל לפעמים זה יותר מסובך בפן של מציאת לקוחות, וששניהם רוצים משכנתא או שלא וכו' וכו'.איזה כאב ראש יש מלבד שבחוזה יש 2 אנשים ולסדר אם שניהם את סדר התשלומים?
אני מדבר במצב שאני רוצה למכור דירה גדולה ויש 2 לקוחות שרוצים לקנות במשותף. האם יש לי סיבה לסרב לזה?זה עצמו כאב ראש לא קטן, אבל לפעמים זה יותר מסובך בפן של מציאת לקוחות, וששניהם רוצים משכנתא או שלא וכו' וכו'.
לכאו' לא אמור להיות בעיה מיוחדת, חוץ מהתיאום של המס שבח מול רשות המיסים מפני שזה שתי עסקאות שונות.אני מדבר במצב שאני רוצה למכור דירה גדולה ויש 2 לקוחות שרוצים לקנות במשותף. האם יש לי סיבה לסרב לזה?
למה המשכנתא שלהם קשורה אליי?
לי אישית הוא אמר שתי כללי זהב בטאבו משותף:הרב סילמן אמר פעם שכל העיסקאות של טאבו משותף זה יהיה הפרנסה לבתי הדין בארץ בעוד 20 שנה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: