תאורת חרום
משתמש סופר מקצוען
אני שמעתי שזה אחרי שהגאב"ד ר' טוביה וייס נפטר...
כנראה שהוא התנגד לזה...
כנראה שהוא התנגד לזה...
מקור?אני שמעתי שזה אחרי שהגאב"ד ר' טוביה וייס נפטר...
כנראה שהוא התנגד לזה...
מי שזוכר לפני כעשור התגלה קטניות בציפס של הבד"ץ וההודעה ע"כ פורסמה באיחור לאחר לחץ ציבורימי שמכיר יודע
שהבד"צ אף פעם לא חוזר בו
ולא קרה מעולם שהם הוציאו הודעה על טעות שלהם.
בניגוד להכשרים אחרים שזה קרה, ובעיקר בתחום של פסח.
זה היה גם לפני כמה שנים בנושא של רטיבות בחיטים של המצות.
לא נשמע טוב..מי שזוכר לפני כעשור התגלה קטניות בציפס של הבד"ץ וההודעה ע"כ פורסמה באיחור לאחר לחץ ציבורי
גידול מיוחדאנחנו קנינו פטריות טריות של חברת חסלט עם הכשר של שארית ישראל לפסח
הם גם סומכים על המקילים או שזה גידול מיוחד?
יש 2 נושאים בכשרותמי שמכיר יודע
שהבד"צ אף פעם לא חוזר בו
ולא קרה מעולם שהם הוציאו הודעה על טעות שלהם.
בניגוד להכשרים אחרים שזה קרה, ובעיקר בתחום של פסח.
זה היה גם לפני כמה שנים בנושא של רטיבות בחיטים של המצות.
גם אם הרב וובר אמר את זה לא חסר רבנים שאומרים אחרת.. גם לטאים.לא מבין בזה כלל, אבל לפחות לדעת המחמירים בשם הגריש"א הוא שיש מקום להחמיר, היינו מי שרוצה לקבל על עצמו חומרא כזו אין בזה שטות, אבל לומר להגעיל כלים, מעניין לקרוא את הוראתו את הגר"צ וובר ולא רק להסתמך על שמועות.
עדיין מעניין לדעת מקורותיו.גם אם הרב וובר אמר את זה לא חסר רבנים שאומרים אחרת.. גם לטאים.
אני לא מצליח להבין את השטויות האלואם אתם תמיד סומכים על ההכשר של העדה החרדית מה כל החקירות עכשיו?
אתם בודקים כל מאכל איך הכשירו אותו?
אם הם נתנו הכשר זה כשר...
איפה הבעיה?
עיין ערך מיץ ענבים 100%.במערכות כשרות לא משנים בגלל דרישה ציבורית!
אם שנה הבאה ישנו זה אך ורק בגלל עמדה הלכתית.
יפה,רק תראו באיזה יחס מדובר ואיפה ובתוך איזו תערובת ה"חמץ" נמצא והאם הוא ראוי למאכל כלב...
השאלה האם זה באמת מעמיד או שזה רק כתוספתיפה,
אבל הבעיה היא 'מעמיד', ומי שבקי בהלכה יודע שמעמיד לא בטל אפילו באלף.
לא אתה-את...אני לא מצליח להבין את השטויות האלו
אומרים לך עובדות
יש שאלה או כן או לא
אבל אתה אומר מה הבעיה הרי נתנו הכשר
????????????????????
זו שאלה עובדתית, וממאמרו של שרשבסקי, ומעוד בירור שערכתי, החטה היא עיקר בגידול, ובודאי שזה מוגדר כ'מעמיד', בפרט שהחטה לא מופרדת מהפטריה בשום שלב במהלך הגידול, רק בשעת האיסוף של הפטריות אני לא יודע אם החטה נשארת בתערובת או שהיא מוטמעת בפטריה.השאלה האם זה באמת מעמיד או שזה רק כתוספת
זה עיקר הבעיה שיש הכשר שכאילו מוקבע בציבור שזה הכשר הכי טוב ומתגלה אחרת שיש רבנים שחוששים ובמיוחד בחמץ שמעדיפים להחמיר כמה שיותרלא אתה-את...
אני לא יודעת לייצר אוכל ולא יודעת מה כשר ומה טרף
ולכן לפני שאני קונה מוצר כלשהוא אני מחפשת עליו חותמת של הכשר שאני סומכת עליו וכשאני יודעת שהרבנים של ההכשר אומרים שאפשר לאכול אותו אני יאכל אותו
כשמדברים על נתונים שההכשר מכיר ובכל זאת הוא מכשיר אני לא מבינה את הדיון, אם אתם סומכים עליו והוא אומר שמותר לאכול אז מה הדיונים?
מקווה שמספיק מובן אם לא אני ינסה להסביר יותר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: