4 ימים אינם 90 יום !!ראינו בפיגוע באלעד את אותם מומחים כמה זמן לקח להם לתפוס שני מחבלים שהיו להם מתחת לאף
4 ימים אינם 90 יום !!ראינו בפיגוע באלעד את אותם מומחים כמה זמן לקח להם לתפוס שני מחבלים שהיו להם מתחת לאף
ועדיין...4 ימים אינם 90 יום !!
מוישל'ה של ליפא. שידרוג קטן וזה שםעלה לי רעיון מענין:
אולי אחד הזמרים יכול להוציא סינגל מרגש על מוישי,
מצד אחד התרומה של הצפת העניין פה בפורום היא אדירה.אני הולכת לעצבן אתכם
לדעתי האשכול הזה צריך להינעל ולהימחק לא בעוד 5 דקות אלא ברגע זה
מי שצריך להתעסק בעינין ולדון בדברים זה לא אף אחד מכם
וחבל להגיע למקומות לא טובים
אז מי שיש לו את היכולת בבקשה
הצפת העינין שהתחיל כאן זה מעולה וראוי לשבחמצד אחד התרומה של הצפת העניין פה בפורום היא אדירה.
אפשר לומר שפה הכל התחיל.
מצד שני החופשיות של כל אחד לכתוב מה בא לו, לא מידי לעניין...
צריך שיהיה אשכול עם 2-3 מורשי כתיבה בודדים לתועלת העניין.
אני חושב שיותר מסעיר זה הסיפור של ספיר נחום הי"ד שנעדרהראינו בפיגוע באלעד את אותם מומחים כמה זמן לקח להם לתפוס שני מחבלים שהיו להם מתחת לאף
ברור שהמשטרה התרשלהאני חושב שיותר מסעיר זה הסיפור של ספיר נחום הי"ד שנעדרה
לקח למשטרה 12 יום למצא אותה ביער
במרחק 30 ק"מ מהמקום שבו נראתה בפעם האחרונה
איפה אותם חוקרים ואותה משטרה הייתה בתחילת הדרך
ברור שעכשיו הרבה יותר קשה לנהל חקירה
אם כבר מעירים על זה, אני חייב לציין שיש רחפנים טרמיים שמזהים אדם מתחבא ביער בגודל כזה, במשהו כמו בין חצי שעה ל40 דקות,ראינו בפיגוע באלעד את אותם מומחים כמה זמן לקח להם לתפוס שני מחבלים שהיו להם מתחת לאף
צירפתי צילומי מסך מהאתר ישראל היום שם מראיינים את האבא שמספר שיש עד ראייה שראה את מוישי נכנס ליער עם מישהו ומאז נעלמו עקבותיו, כתבה שהתפרסמה לפני כמה ימים...אני לא הולך עכשיו לחפש בכל האשכול הארוך שם.
זה נכתב שם, ונכתבו שם עוד המון הודעות שנמחקו, יתכן גם שהודעה זו נמחקה. (נראה לי, שבאשכול שם יותר הודעות נמחקו מאשר נשארו).
ונעשתה הבדיקה נדרשת ? ונששלו מקומות אלו?אגב אני כשקראתי כאן על הכיוון של אומן וקערסטיר מיד יצרתי קשר לאותם מקומות וביררתי מולם אף אחד מהנ"ל לא עשה זאת לפני....
.ב. בואו גם נסכם שעד להשגת המטרה לא מתווכחים על דברים שאינם קשורים להתרמה, כדי שהאשכול לא ינעל, אלא רק מעודדים לתרום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: