הבעיה שהוא קטין.אם יש חשד שיצא מהארץ אפשר לבדוק את זה, לא?
או שהוא טס בשם בדוי... פחות נראה לי
ודרכון לקטין אמור להיות חתום עי הורים בלבד.
אז האופציה היחידה שמישהו סייע לו לבצע זאת
הבעיה שהוא קטין.אם יש חשד שיצא מהארץ אפשר לבדוק את זה, לא?
או שהוא טס בשם בדוי... פחות נראה לי
בהחלט לא קשה.אגב, כמה קשה לבחור חרדי / חסידי, לצאת מהארץ עם דרכון של חבר ?
יש צילומים.... ויש לו צלקת, כך שבחיפוש קדחתני במערכות השונות יכולים לחקור זאת לעומק.האם אין צילומי פנים של כל היוצאים והנכנסים לארץ?
משטרה.. שבכואם הצילומים נשמרים - מי בכלל יכול לקבל גישה אליהם?
ננעל על תגובות שנמחקוכשראיתי שהאשכול המרכזי של ההתרמות ננעל פתחתי אותו בלהיטות כי הייתי בטוחה שזה אומר שזהו, מצאו אותו....
אז איפה כן נדמה לך??(למרות שלי כבר תקופה ארוכה נדמה שהוא בכלל לא באזור מירון)
אם יש מידע שהוא שם, זה עשוי לסייע....לפרסם בצפון בישובים הערביים את הפרס הכספי בסך 160 אלף למי שמביא פרטים עליו.
מקור ?המגזין הבינלאומי Ami מפרסם כי קיבל מידע על כך שייתכן והנעדר מוישי קליינרמן נצפה בקרסטעיר, הונגריה, בתאריך 4.5
אולי כפי שמציינים בבודפשט....אז איפה כן נדמה לך??
שנלך לחפש שם....
קצת פחות להפיץ השערות...
מישהו יכול להביא את המקור?הבוקר פורסם באתר כיכר שבת
כי הגיע מידע שלא אומת על כך שהוא נצפה בבודפשט ולצד זה פרס 10 אלף דולר למי שיוכיח.
מי אמר בודפסט?הבוקר פורסם באתר כיכר שבת
כי הגיע מידע שלא אומת על כך שהוא נצפה בבודפשט ולצד זה פרס 10 אלף דולר למי שיוכיח.
הוא עבר לפורום תרומה וחסדכשראיתי שהאשכול המרכזי של ההתרמות ננעל פתחתי אותו בלהיטות כי הייתי בטוחה שזה אומר שזהו, מצאו אותו....
אחרי שהוא עבר, הוא ננעלהוא עבר לפורום תרומה וחסד
שם יש פחות הרשאות תגובה
מה שבאמת מוריד את הפרופיל של הנושא כאן בפרוג,
במקום שישר שפותחים את איש את רעהו -זה נמצא במקום הראשון
דחקו את זה לפורום קטן ולא בולט
ובאמת לא תרמו לקמפיין כבר מהערב, חבל...
עד כה לא הועלתה האפשרות הזו מול גורמי האכיפה, המשטרה וכואי אפשר לבדוק במצלמות של נתב"ג ?
ולמה לא בדקו עד עכשיו איפה הוא ?
זה השאלה למה לאעד כה לא הועלתה האפשרות הזו מול גורמי האכיפה, המשטרה וכו
שמעתי שבאומן תלו על זה מודעותלמה לא מחפשים באומן? לפי התיאורים עליו, יש מצב שהוא הגיע לשם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: