אני לא ראיתי את זה שם, תוכל להפנות אותי לזה?כבר כתבו באשכול ההתרמה בשם גופי החקירה, שהפרט הזה הוא לא נכון.
אני לא ראיתי את זה שם, תוכל להפנות אותי לזה?כבר כתבו באשכול ההתרמה בשם גופי החקירה, שהפרט הזה הוא לא נכון.
אני לא הולך עכשיו לחפש בכל האשכול הארוך שם.אני לא ראיתי את זה שם, תוכל להפנות אותי לזה?
כל השאלה האם רואים את האיש באיזושהי מצלמה?יוצא שב- 99% אותו אדם אחראי להיעלמותו של מוישי יכול להיות מכל מיני סיבות וד"ל
זה בדיוק אמור להיות כיוון הבדיקה.למי אמור להיות ענין כזה ריבונו
מסתבר שלא רואים אותו וזו הסיבה שלא ידעו מי האיש, אבל יש עדי ראייה, ועל פי אפשר לכאורה לבנות קלסתרון ועוד הרבה כיווני חקירה אפשריים לאתר את האיש המדוברכל השאלה האם רואים את האיש באיזושהי מצלמה?
בתחילת הדרך כל רעיון כזה שהועלה עי אנשים חושבים, הועבר לחוקר.מסתבר שלא רואים אותו וזו הסיבה שלא ידעו מי האיש, אבל יש עדי ראייה, ועל פי אפשר לכאורה לבנות קלסתרון ועוד הרבה כיווני חקירה אפשריים לאתר את האיש המדובר
לשיטתך העולם שייך רק למלומדיםתגידו, השתגעתם!
יש בכוחות הביטחון אנשים ששנים למדו איך לחפש נעדרים ויש להם נסיון מעשי של שנים בתחום
אך גולש כאן בפרוג לא יכול לחדש להם כלום בנידון
אא"כ אתם נהגי מוניות שנהנים לקשקש
המשטרה צריכה חוקר פרטי?המישטרה שכרה חוקר פרטים שייסע לכל המהלך(טוויטר יעל צין)
תגידו, השתגעתם?!
יש בכוחות הביטחון אנשים ששנים למדו איך לחפש נעדרים ויש להם נסיון מעשי של שנים בתחום
המשטרה צריכה חוקר פרטי?
אם חלילה היה קורה לו משהו "טיבעי", כלבי הגישוש היו מזהים משהו.
ראינו בפיגוע באלעד את אותם מומחים כמה זמן לקח להם לתפוס שני מחבלים שהיו להם מתחת לאףיש בכוחות הביטחון אנשים ששנים למדו איך לחפש נעדרים ויש להם נסיון מעשי של שנים בתחום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: