Michel1990
משתמש רשום
צולם היום בכניסה לנווה שמיר...
לא יודע אם לנו....אז ביכנ"ס כבר בונים לנו!!!
זה ממש בכניסה הראשית לשכונה ממול עיר דוד וליד נמדר 490.צולם היום בכניסה לנווה שמיר...צפה בקובץ המצורף 904105
אני גם מכיר הרבה חרדים שמתכננים לגור שם וגם אנחנו בעז"ה מתכננים לגור שם אבל יש גם הרבה שקנו ויושבים על הגדר לראות איך יתפתח בפועל אופי השכונה ולכן בניגוד לשכונות אחרות שמתאכלסות אני לא רואה התארגנויות קהילתיות מוסדות שמתכננים לפתוח וכיוצ"ב,למה אף אחד לא סגור ?
אני מכירה הרבה חרדים ש"סגורים" לגור שם
בחודש תשרי בשנה שעברה הלך לבית עולמו יגאל ברזמן ז"ל, מייסד חברת "יגאל נכסים" - חברת תיווך מוכרת מאוד ברמב"ש.לא יודע אם לנו....
אבל בונים....
ישנם התארגנויות, בפרסומים פנימיים בתוך הקהילות...לכן בניגוד לשכונות אחרות שמתאכלסות אני לא רואה התארגנויות קהילתיות מוסדות שמתכננים לפתוח וכיוצ"ב,
זה מודעה של משרד השיכוןאתה אומר משהו לגבי ברזמן
יכול להיות שזה גם בכיוון הזה
כי זה מוזר שמודעה רשמית של עיריית בית שמש
ולא יופיע על זה נוה שמיר
לא מוזר?
זה לא עלהישנם התארגנויות, בפרסומים פנימיים בתוך הקהילות...
לדוגמא:
זה לא עלה
מעניין מה יש שם.
יחד שבטי ישראל,שכונה חדשה וכבר כל קהילה קטנטנה רוצה להקים בית כנסת שיתאים רק לאנשי שלומה, ואז עוד יתחילו לריב ולהילחם על כל שטח ועל כל מבנה.
אני מבין שמעולם לא ראית את כל המלחמות על שטחים בין קהילות, אשריך, אבל המצב רחוק מהששון ושמחה שאתה מתאר.יחד שבטי ישראל,
ההיפך, כל קהילה מוסיפה נופך וחן משלה לכלל הסביבה, ואין כאן לא מחלוקת ולא קנאה ולא שנאה, אדרבה ככל שיתרבו הקהילות ותתי הפלגים בשכונה - יכנס לתודעת הציבור כי רמה ה' אינה שונה במהותו ובמתכונתו מרמה ד' ששם כידוע יש פינה לכולם, וזה אף יתן דחף לכל מי שמסתפק עדיין האם לבוא להתגורר בשכונה.
לא זו בלבד אלא רק כך יוכלו לתבוע מהעיריה שטחים עבור מבני ציבור, ולא יוכלו לומר תבנו בית כנסת אחד ובית ספר אחד לכלל המגזר ותסתדרו....
בקשר לקורונה, לא את הכל אפשר לשחזר, גם החתונות הנחמדות (תלוי למי) שהיו, עברו להיסטורית הקורונה...
רק תעדכן באיזה שעה יתפללו שחרית ביום שבת...הלוואי ממש שיהיה בית כנסת אחד ענק לליטאים, חסידים, ירושלמים, אשכנזים וספרדים, חרדים ודתיים לאומיים, קידוש השם שזה יעשה יהיה עצום, אבל אני מציאותי, זה כנראה יקרה רק כשיבוא המשיח, עד אז נשאר לדמיין ולהתפלל.
גם בעבר היו מחולקים לשתים עשרה שבטיםאני מבין שמעולם לא ראית את כל המלחמות על שטחים בין קהילות, אשריך, אבל המצב רחוק מהששון ושמחה שאתה מתאר.
ממתי הרבה קהילות קטנות זה טוב? אני מכיר את הפסוק במשלי "ברוב עם הדרת מלך".
כל אחד בפינה שלו זה אומר לגדל את הילדים בבועה, כשכל אחד בטוח שרק הוא צודק וכל האחרים ממש לא (ואני אומר את זה מידיעה אישית, כאחד שגם התחנך כך וראיתי את זה בהמון קהילות אחרות).
הלוואי ממש שיהיה בית כנסת אחד ענק לליטאים, חסידים, ירושלמים, אשכנזים וספרדים, חרדים ודתיים לאומיים, קידוש השם שזה יעשה יהיה עצום, אבל אני מציאותי, זה כנראה יקרה רק כשיבוא המשיח, עד אז נשאר לדמיין ולהתפלל.
לא שמעתי על שבטים עם 100 אנשים בלבד.גם בעבר היו מחולקים לשתים עשרה שבטים
נהרא נהרא ופשטיה..לא שמעתי על שבטים עם 100 אנשים בלבד.
השבטים היו מחולקים על פני כל ארץ ישראל ולא לפי קהילות בתוך רחוב בודד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: