היה נשמע שדיברו על 'קיצוני' ספציפי...כמובן. הם יודעים שיש שלווה ותחושה טובה בשכונה בין קבוצות שונות של אנשים. גרימת פילוג ומתח היא המטרה שלהם. פשוט להתעלם מהם. 10 משפחות (מקסימום) עושות רעש כמו פעוטות.
היה נשמע שדיברו על 'קיצוני' ספציפי...כמובן. הם יודעים שיש שלווה ותחושה טובה בשכונה בין קבוצות שונות של אנשים. גרימת פילוג ומתח היא המטרה שלהם. פשוט להתעלם מהם. 10 משפחות (מקסימום) עושות רעש כמו פעוטות.
האם מישהו יודע את הכתובת מייל הקבוצתית של קבוצת הרוכשים בהגרלה 995 מרדכי אביב? אשמח שתכתבו ליקבלן מרדכי אביב
הגרלה מס' 995
על על ולחן ועדת משנה לתכנון ובניה
לקראת אישור - כנס - בחירת דירה וכו'
בהצלחה רבה לכל הרוכשים
הם היחידים שצריכים לעזוב את השכונה.
על זה נאמר:להפסיק להפחיד אנשים מהשכונה. כל אחד יכול לבוא לגור כאן וליהנות מחיים נפלאים ושלווים.
אכן. זה די ברור, שאם רמה ה1 הייתה שכונה ציונית מובהקת, היה קשה מאוד לראות את רמה ה2 משווקת לחרדים, ובטח שלא כל עוד רה"ע עדיין בתפקידה.
אם אתה משיג אשמח לקבל גם את כתובת המיילהאם מישהו יודע את הכתובת מייל הקבוצתית של קבוצת הרוכשים בהגרלה 995 מרדכי אביב? אשמח שתכתבו לי
תודה רבה!
כשבאנו לבחירת דירה היה שם מייל להצטרפות לכל הדיירים אבל עדיין לא נרשמתיאם אתה משיג אשמח לקבל גם את כתובת המייל
יכול להיות שהשינוי הזה מתבטא בדירות פחות טובות כמו כאלו שאינם פונות לנוף וכדו' שהם ניסו לרכב יחד על הגל של ה 4,500 אבל מכיוון שהן מתמודדות עם דירות יותר טובות באותו מחיר הן נאלצו להוריד את המחיר.בדקתי שוב היום ונראה שמחירי השכירות בשכונה מתייצבים סביב כ4200 ל3 חד' (גם באופק שלי), ומי שמבקש יותר לא כ"כ מצליח להשכיר.
מצ"ב צילום מסך של מודעה מיד 2 עם השינויים במחיר במהלך החודש האחרון
צפה בקובץ המצורף 1426970
יכול להיות. אבל בתכלס אני רואה שיש עדיין עשרות דירות 3 חד' להשכרה בשכונה בכלל ובאופק שלי בפרט, והעסק לא בדיוק מתקדם. אז מי שרוצה לסגור כדאי לו להוריד כמה מאות ש"ח. אנשים לא מבינים שחודש בלי שוכרים מהוה נזק גדול יותר מאשר הפחתה של 200-300 ש"ח במחיר.יכול להיות שהשינוי הזה מתבטא בדירות פחות טובות כמו כאלו שאינם פונות לנוף וכדו'.
אני מפרסם ב4,500 ומקבל פניות רבות. אם לא היה חשוב לי למי אני משכיר מזמן הייתי משכיר כבר ב4,400 ללא מחסן!
אתה בוודאי צודק שחודש אחד ללא שווה כמה מאות שקלים הורדה.יכול להיות. אבל בתכלס אני רואה שיש עדיין עשרות דירות 3 חד' להשכרה בשכונה בכלל ובאופק שלי בפרט, והעסק לא בדיוק מתקדם. אז מי שרוצה לסגור כדאי לו להוריד כמה מאות ש"ח. אנשים לא מבינים שחודש בלי שוכרים מהוה נזק גדול יותר מאשר הפחתה של 200-300 ש"ח במחיר.
אגב, הפרוייקט שלו ממש יפה ומרווח מאדהאם מישהו יודע את הכתובת מייל הקבוצתית של קבוצת הרוכשים בהגרלה 995 מרדכי אביב? אשמח שתכתבו לי
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: