ברוך השם בעץ השקד יש גינה פתוח ובית כנסת וקהילה חרדית יפה גדולה ומכל החוגיםרבותי!
בין הזמנים עכשיו
תספרו לנו על ביקורים של תושבים,
או להיפך, תתנו לנו הוראות איך להגיע לנפוש בהרי נוה שמיר....
תביאו קצת תוסס מהשכונה
עוד איזה בית כנסת, מקוה, כולל או משהו כזה, גינה, וכו' וכו'
היה אפשר במסירה ראשוניתהאם מישהו הצליח להכניס מודד בשביל המטבח בנמדר
אפשר לנסות לדבר איתם. אנחנו הבאנו במסירה הראשונית.האם מישהו הצליח להכניס מודד בשביל המטבח בנמדר
האם יש למיהו את המספר של אביעד או מישהו אחר שנמצא בשטחאפשר לנסות לדבר איתם. אנחנו הבאנו במסירה הראשונית.
אבל לכאורה לא נראה שיש להם בעיה עם זה.
דבר עם מישהו שנמצא בשטח.האם מישהו הצליח להכניס מודד בשביל המטבח בנמדר
עשיתי בדק בית בזמן המסירה הראשונית, לפני כשלושה חודשים. שלחתי מיד את הדו"ח למשרד. ורק שלשום פנה אלי האחראי על הבדק בית שאשלח את הדו"ח.האם ידוע על התקדמות עם נמדר?
את התיקונים הם יכולים לעשות גם אחרי המסירה . אם אני לא טועה הם יכולים עד שנה אחרי המסירהעשיתי בדק בית בזמן המסירה הראשונית, לפני כשלושה חודשים. שלחתי מיד את הדו"ח למשרד. ורק שלשום פנה אלי האחראי על הבדק בית שאשלח את הדו"ח.
זה אומר שהדרך עדיין ארוכה, אם הם עדיין לפני תיקון כל הליקויים.
מאיפה אתה אחי?היי,
אנחנו מאופק שלי.
היינו שם לפני מס' שבועות וצימלנו קצת.
מצ"ב.
שלום וברכה שאלתי כבר כמה פעמים אני זכיתי בפרויקטים של אלי יוחנן הגרלת 993 אם מישהו יודע מה קורה בשטח איפה הם אוחזים אשמח לדעת וגם אם יש למישהו תמונות מבנין אחד תודה
הם בציפוי אבן ירושלמי לשתי הבניינים.
וואהו מדהים, הקליטה תשתפר סוף סוףלרוכשי 'סוהו על הפארק' שימו לב!
יוקמו 2 אנטנות סלולריות ליד ביתכם.. מעבר לכביש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: