מחיר למשתכן אופק שלי
משתמש חדש
כן ראיתי עוד פעם וזה נראה מהצד של הרחוב הפנימי ולא מהכניסה של מינוס שזה הכניסה של הרכבים
אתה קניתה גם בפרויקט הזה?
כןכן ראיתי עוד פעם וזה נראה מהצד של הרחוב הפנימי ולא מהכניסה של מינוס שזה הכניסה של הרכבים
בהשתתפות רבנים ואדמורי"םהיום חנוכת בית כנסת חדש ברמה ה' בשעה 9 בערב ברחוב חגואל.
אפשר תמונות ?בהשתתפות רבנים ואדמורי"ם
חלק מהבניינים סיימו שלד וחלקם בשלבים מתקדמים לקראת הסיום. לא יודע מהו תאריך האכלוס הרשמי.יש למשהו מושג איפה אוחזים בסוהו על הפארק
כמדומני שהם אוחזים עדיין בשלד.יש למשהו מושג איפה אוחזים בסוהו על הפארק
והאם יש סיכוי שימסרו מפתחות בזמן
בקיצור. לרחוב הראשי בכניסה לשכונה ישנם שני שמות.דיברתי היום עם המשרד של חברת נמדר , והם אמרו לי באופן סופי , שהרחוב העליון ( שצמוד לנמדר ) יקרא רחוב "קלין " ומעתה ~ בנין מס' 2' , הוא קלין 3'
בנין מס' 4 , הוא קלין 5'
בנין מס' 6' , הוא קלין 7' .
ולשאלתי הקבועה מתי יהיה האיכלוס ? הם ענו לי כמעט באופן אוטומטי כבר - בערך בחודשי ספטמבר - אוקטובר...
נחנכה שכונת נווה שמיר ונחשף רחוב השלושה - 418 - חדשות בית שמש החרדית
היום (רביעי) התקיים טקס מיוחד לחניכת השכונה החדשה נווה שמיר לצד חשיפת רחוב השלושה על שם שלושת הנערים נפתלי פרנקל, גלעד שער ואייל יפרח הי"ד.418.co.il
נחנכה שכונת נווה שמיר ונחשף רחוב השלושה
היום (רביעי) התקיים טקס מיוחד לחניכת השכונה החדשה נווה שמיר לצד חשיפת רחוב השלושה על שם שלושת הנערים נפתלי פרנקל, גלעד שער ואייל יפרח הי"ד.
כתבה זו מובא מאתר העירייה.
בשעה טובה: חנוכת שכונת נווה שמיר וחשיפת רחוב השלושה
פורסם בתאריך 10/11/2021 17:00
הדפס עמוד שתף ב-Whatsapp שתף בפייסבוק שתף בטוויטר שתף באימייל
היום (רביעי) התקיים טקס מיוחד לחניכת השכונה החדשה נווה שמיר לצד חשיפת רחוב השלושה על שם שלושת הנערים נפתלי פרנקל, גלעד שער ואייל יפרח הי"ד. במעמד נכחו ראש העיר ד"ר עליזה בלוך, מנכ"ל משרד הבינוי והשיכון אביעד פרידמן, בת-גלים שער, רחלי ואברהם פרנקל, אורי ואיריס יפרח וגורמים נוספים. בת-גלים שער שיתפה על המורכבות וההתרגשות מהמעמד גם יחד.
ראש העיר ד"ר עליזה בלוך: "היום אנחנו עומדים בפתחה של היסטוריה: חונכים את הרחוב הראשון- רח' השלושה על שם שלושת הגיבורים – גלעד שער , איל יפרח ונפתלי פרנקל בשכונת "נווה שמיר". אני חושבת שאין מי שלא זוכר את תחושת החיבור והאחדות שהייתה בחברה הישראלית בימים שבין היעלמות איל, גלעד ונפתלי. האחדות הייתה ממש באוויר. אני מבקשת לשאול מדוע אנחנו צריכים להתרפק על תחושת אחדות דווקא סביב אירועי אסון. אני מציעה שכולנו נתחבר ונתאחד דרך אירועים חיוביים, מרגשים ומשני מציאות. אנחנו כאן משנים מציאות. שכונה חדשה - עוד ירוצו ילדים וילדות ברחובות נווה שמיר ויבנו כאן עתיד משותף. אנחנו בתחילת המסע ולא ירחק היום ונראה כאן ביניים רבים מאוכלסים, מוסדות חינוך, קאנטרי והרבה הרבה בית ושמש לכולם".
מנכ"ל משרד הבינוי והשיכון אביעד פרידמן: "אני גאה ושמח להיות נוכח במעמד זה, בו שכונה חדשה בישראל קורמת עור וגידים. משרד הבינוי והשיכון השקיע רבות בקידום ופיתוח 'נווה שמיר' והשכונה החדשה צפויה לאכלס מעל ל- 5,000 משפחות בשנים הקרובות. 'נווה שמיר' תיתן מענה לציבור המעוניין להתגורר באחד מהאזורים המרהיבים בישראל המשקיף על עמק האלה. קידום העיר בית שמש הינה מטרה מרכזית בפעילות המשרד ואנו משתמשים בכל הכלים הקיימים לרשותנו לבנייתה תוך שיתוף פעולה עם גורמים מקומיים, מתוך ההבנה כי חיזוק העיר משמעותי לפיתוח האזור כולו."
מבין המילים והשורות מבינים שהם הפנימו ששכונה זו חילונית הוא לא תהיה אולי דת"ל.
ע"פ עריית ב"ש ולפי הווייז לרחוב המגביל של נמדר (של הכניסה מהחניון) קוראים רח' האחים, זה בכלל מבלבל,בקיצור. לרחוב הראשי בכניסה לשכונה ישנם שני שמות.
בצד ימין רחוב השלושה, הבניין הראשון הוא השלושה 10.
בצד שמאל, רחוב קליין, הבניין הראשון, כמובן אחרי מבנה בית הכנסת, הוא קליין 3.
ככה זה כשקביעת השמות היא אינטרסנטית, בלי להתחשב בהיגיון.
שמות הבניינים בעיר דוד נקבעו לפי הרחוב העליון, שבין עיר דוד ונמדר עליון.
הסברא אומרת להעדיף שילוט זהה ברחוב הראשי, וברחוב הצדדי, כלומר למעלה, שמות שונים בשני צידי הרחוב.
או אפי' לתת לאותם בניינים שילוט שונה בכל כניסה. לדוג' רחוב משה רבינו בג' 1, שבכניסה התחתונה נקראים בשם יחזקאל הנביא.
אבל ככה זה, כשיש רצון עז לקבוע עובדות בשטח, ולהעניק לבניינים את שמם במהלך טקס חנוכת השכונה.
ברשותך אתקן אותך,לא בטוח אבל איך שהבנתי בסרטון זה מ A308 עד A311
יש למשהו מושג איפה אוחזים בסוהו על הפארק
התאריך הרשמי הוא 08/23. מה הלחץ?חלק מהבניינים סיימו שלד וחלקם בשלבים מתקדמים לקראת הסיום. לא יודע מהו תאריך האכלוס הרשמי.
החליפו קבלן, והוא לא עובד כזה מהרמה הלחץ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: