קבוצת זוכים רמה ה'
משתמש פעיל
בהחלט בעיר בית שמש סומכים על העירוב בפיקוחו של הרה"ג הרב צבי דוידוביץ שליט"אהעירוב בכשרות הרב דוידוביץ הוא ברמה גבוהה
ובבית שמש סומכים על הרב דוידוביץ בעניינים החמורים ביותר של דאורייתות.
בהחלט בעיר בית שמש סומכים על העירוב בפיקוחו של הרה"ג הרב צבי דוידוביץ שליט"אהעירוב בכשרות הרב דוידוביץ הוא ברמה גבוהה
ובבית שמש סומכים על הרב דוידוביץ בעניינים החמורים ביותר של דאורייתות.
מפתח תקווה? נראה לי שקשור איכשהוהרב פולק הוא בן של האדמו"ר מברגסס?
תודה!! בעז"ה נשלח עוד@קבוצת זוכים רמה ה' ישר כח על התמונות!
תמשיכו לעדכן והכי חשוב עם תמונות... זה שוטף את העיניים, ככה מי שעדיין לא גר בשכונה יכול לראות ולהרגיש מה קורה, זה נראה לי מאוד חשוב.
ומי זה הרב פולק קשור לרב מפתח תקווה?
הרב פולק הוא בנו של האדמו"ר מבערגסאס שליטאהרב פולק הוא בן של האדמו"ר מברגסס?
האמת לא בדקתי, אגב מי זה 'חרדים' ??חרדים זה ההכשר שכתוב על מד המים,
אתה יודע שזה גם ההכשר של המשאבות?כי עליהם לא כתוב את שם הכשרות
ההכשר חרדים - הוא בהשגחתו ובנשיאותו של הרה"ג ר' אשר אנטשיל כץ שליט"א מבני ברק בן האדמו"ר מתו"א ארה"ב. וחתן האדמו"ר מנבורנא הבאר יעקב זצ"ל. " הוא איש ירא שמים ומעלות טובות ורמות ברו"ג " לגבי טיב השגחת ההכשר איני רוצה להיכנס לזה "כן טוב או לא טוב"... אבל מה שברור שעד כדאי כך לגבי השעוני מים " שאינם מיועדים לאכילה , גם לא לשאר ימות השנה... " חושבני שאפשר לסמוך על זה לכתחילה.האמת לא בדקתי, אגב מי זה 'חרדים' ??
אני מעוניין לשתות אותם, לא לאכול.....שעד כדאי כך לגבי השעוני מים " שאינם מיועדים לאכילה ,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: